De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet
€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 4 uur studiebelasting
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Met de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet zorg jij ervoor dat je met vertrouwen aan het Wft-examen begint. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens in je digitale leeromgeving. De examens zijn voorzien van uitgebreide feedback. Ook kun je de vragen uit een Wft-oefenexamen onbeperkt herhalen.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Hypothecair Krediet?
De Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet zitten hierbij inbegrepen. Als je de Opleiding Wft Hypothecair Krediet volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen

We zorgen er met onze Oefenexamens Wft voor dat je optimaal bent voorbereid en met vertrouwen aan het échte Wft-examen Hypothecair Krediet kunt beginnen. De oefenexamens bevinden zich in een digitale toetsomgeving, waarbij de vragen vergelijkbaar zijn met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Inhoud Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet

Een oefenexamen Wft Hypothecair Krediet bestaat uit 37 vragen en duurt 135 minuten. De vragen uit de oefenexamens zijn onder te verdelen in drie categorieën:

 • Kennis en Begrip (14 vragen)
 • Vaardigheden en Competenties (22 vragen)
 • Professioneel gedrag (1 vraag)

In de oefenexamens toetsen we de kennis die je tijdens de Wft-opleiding Hypothecair Krediet hebt opgedaan. We raden je daarom ook aan om eerst de opleiding te volgen, voordat je aan de slag gaat met de oefenexamens.

Voorzien van uitgebreide feedback

Tijdens het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback en direct inzicht in je resultaten. Hierdoor kun je jezelf blijven verbeteren en dus ook echt leren van je fouten. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor het échte Wft-examen Hypothecair Krediet.

Aanpak oefenexamens

Wanneer je alle vragen van de oefenexamens hebt beantwoord, raden we je aan om de antwoorden nogmaals na te lopen. Als je nog twijfelt over een bepaald thema, dan kun je hier nog een keer de focus opleggen. Ook is dit handig om te doen indien je nog moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. Daarbij bevelen we aan om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een oefenexamen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je de zekerheid hebben dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan aan de slag met onze Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet. Indien je onze Wft-opleiding Hypothecair Krediet volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.
 

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Hypothecair Krediet maken?

  Volg je de Wft-opleiding Hypothecair Krediet? Dan zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen. In het geval dat je de opleiding niet volgt, is het ook mogelijk om de oefenexamens apart af te nemen. Je bestelt dan het pakket met drie representatieve oefenexamens. De oefenexamens zijn van toegevoegde waarde voor de voorbereiding op het echte examen. De oefenexamens zijn namelijk sterk vergelijkbaar met het landelijk examen. Wanneer je het pakket afneemt bij Hoffelijk, ontvang je zes maanden toegang tot de online leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Hypothecair Krediet oefenexamen?

  De oefenexamens van Wft Hypothecair Krediet bevinden zich in een identieke toetsomgeving. De vraagsoorten en kenmerken lijken dan ook sterk op het landelijk examen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding voor het examen en dat geeft je zelfvertrouwen. Doordat we je alvast kennis laten maken met de vraagsoorten, kom je tijdens het examen niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Schade Hypothecair Krediet?

  Volg eerst de Wft-opleiding Hypothecair Krediet, voordat je je inschrijft voor het examen. De opleiding bereidt je namelijk optimaal hierop voor en voorziet je van alle nodige kennis en vaardigheden. Een andere tip is om alle vragen uit de oefenexamens te herhalen, totdat je elk onderwerp volledig onder de knie hebt. We voorzien je tevens van uitgebreide feedback op alle vragen, zodat je snel leert van je fouten en jezelf continu verbetert.