De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Inkomen
€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 4 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen

Wanneer je de Oefenexamens Wft Inkomen bestelt ontvang je van ons drie representatieve oefenexamens in je digitale persoonlijke leeromgeving. Met deze oefenexamens zorg jij ervoor dat je met vertrouwen aan het Wft-examen Inkomen begint. De examens zijn voorzien van uitgebreide feedback. Ook kun je de vragen uit een Wft-oefenexamen onbeperkt herhalen.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Inkomen?
De Oefenexamens Wft Inkomen zitten hierbij inbegrepen. Als je de Opleiding Wft Inkomen volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen

We zorgen ervoor dat je met behulp van onze oefenexamens met vertrouwen het échte Wft-examen kunt afleggen. Je kunt de oefenexamens vinden in een digitale toetsomgeving. De vragen van de oefenexamens zijn te vergelijken met de vragen op het landelijke examen.

Inhoud Oefenexamens Wft Inkomen

De kennis die je tijdens je voorbereidingen hebt opgedaan, wordt in de oefenexamens getoetst aan de hand van 44 examenvragen. Hier heb je per oefenexamen 135 minuten de tijd voor. De vragen uit de oefenexamens zijn onderverdeeld in drie categorieën:

 • Kennis en Begrip (20 vragen)
 • Vaardigheden en Competenties (23 vragen)
 • Professioneel gedrag (1 vraag)

De vragen hebben betrekking op de onderwerpen die ook in de Opleiding Wft Inkomen zijn behandeld. We adviseren je om de opleiding te volgen, voordat je de Oefenexamens Wft Inkomen gaat maken.

Voorzien van uitgebreide feedback

Je krijgt tijdens het maken van de oefenexamens inzicht in je resultaten. Tevens ontvang je uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Zo kun je dus echt leren van je fouten en jezelf constant verbeteren. Je weet hierdoor zeker of je klaar bent voor het Wft-examen Inkomen en een mooi resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens

Nadat je alle vragen van de oefenexamens hebt gemaakt, is het handig om alle antwoorden nogmaals te doorlopen. Je kunt daarbij ook de uitgebreide feedback bekijken op de antwoorden die je gegeven hebt. Bestudeer dan de lesstof nogmaals van de vragen die je fout hebt beantwoord. Dit kan ook gelden indien je nog moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. We raden dan aan om nog te oefenen met deze soorten vragen. Ook geven we het advies om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een examen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je in één keer slagen voor je Wft-examen? Begin dan nu met het maken van de Oefenexamens Wft Inkomen. Indien je onze Wft-opleiding Inkomen volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Inkomen maken?

  Ben je van plan om vooraf de Wft-opleiding Inkomen te volgen? Goed nieuws, want dan ontvang je automatisch drie representatieve oefenexamens. Wil je de opleiding liever niet volgen? Dan bieden we de oefenexamens ook apart aan. De oefenexamens zijn de optimale voorbereiding op het echte examen. Het oefenexamen is bijna identiek aan het landelijk examen. Op het moment dat je het pakket afneemt bij Hoffelijk, ontvang je zes maanden toegang tot de online leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Inkomen oefenexamen?

  De oefenexamens zijn te vinden in een identieke toetsomgeving. De vragen van de oefenexamens zijn dan ook te vergelijken met de vragen die op het landelijk examen voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid het examen ingaat en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zo vergroot je je slagingskansen enorm.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Inkomen?

  Een van de belangrijkste tips die we je geven is om voorafgaand aan het examen de Wft-opleiding Inkomen te volgen. Dit is de beste voorbereiding. Daarnaast is het handig om alle vragen uit het oefenexamen te herhalen, totdat je alles volledig onder de knie hebt. Verder voorzien we je van uitgebreide feedback op alle vragen, dus neem deze ook aandachtig door. Zo leer je van je fouten en verbeter je jezelf waar nodig.