De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Inkomen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Wil je binnenkort het Wft-examen Inkomen afleggen en wil je er zeker van zijn dat je er helemaal klaar voor bent? Je kunt bij ons aan de hand van drie representatieve oefenexamens je niveau testen en tegelijkertijd je slagingskans vergroten.

We ondersteunen dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. De kracht van Hoffelijk ligt in de jarenlange ervaring die wij hebben als (online) opleider. Op deze manier weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden en investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Volg je bij ons je Wft-opleiding?
De Oefenexamens Wft Inkomen zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
We zorgen ervoor dat je met behulp van onze oefenexamens met vertrouwen het échte Wft-examen Inkomen kunt afleggen. Je kunt de oefenexamens vinden in een digitale toetsomgeving. De vragen van de oefenexamens zijn te vergelijken met de vragen op het landelijke examen.

Voorzien van uitgebreide feedback
Je krijgt tijdens het maken van de oefenexamens inzicht in je resultaten. Tevens ontvang je uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Zo kun je dus echt leren van je fouten en jezelf constant verbeteren. Je weet hierdoor zeker of je klaar bent voor het Wft-examen Inkomen en een mooi resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens
Nadat je alle vragen van de oefenexamens hebt gemaakt, is het handig om alle antwoorden nogmaals te doorlopen. Je kunt daarbij ook de uitgebreide feedback bekijken op de antwoorden die je gegeven hebt. Bestudeer dan de lesstof nogmaals van de vragen die je fout hebt beantwoord. Dit kan ook gelden indien je nog moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. We raden dan aan om nog te oefenen met deze soorten vragen. Ook geven we het advies om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een examen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je in één keer slagen voor je Wft-examen? Begin dan nu met het maken van de Oefenexamens Wft Inkomen. Indien je onze Wft-opleiding volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.