De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Pensioen
€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 5 uur studiebelasting
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan aan de slag met de Oefenexamens Wft Pensioen. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens, voorzien van uitgebreide feedback. Je vindt de Wft-oefenexamens direct in je digitale leeromgeving, hier heb je zes maanden lang onbeperkt toegang toe.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Pensioen?
De Oefenexamens Wft Pensioen zitten hierbij inbegrepen. Als je de Opleiding Wft Pensioen volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen

Met behulp van onze oefenexamens zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid het Wft-examen Pensioen kunt afleggen. De oefenexamens zijn beschikbaar in een digitale toetsomgeving. Je kunt de vragen dan ook vergelijken met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Inhoud Oefenexamens Wft Pensioen

Tijdens de Oefenexamens Wft Pensioen toetsen we jouw kennis aan de hand van 48 examenvragen. Hier heb je 135 minuten de tijd voor. De vragen zijn onderverdeeld in drie onderdelen:

 • Kennis en Begrip (22 vragen)
 • Vaardigheden en Competenties (25 vragen)
 • Professioneel gedrag (1 vraag)

Tijdens de Wft-opleiding Pensioen doe je alle kennis op die de oefenexamens toetsen. Daarom raden we iedereen aan om alvorens je de oefenexamens maakt, eerst de opleiding te volgen. Dat vergroot je slagingskansen enorm.

Voorzien van uitgebreide feedback

Je krijgt tijdens het maken van de oefenen examens direct inzicht in je resultaten. Ook ontvang je uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Je kunt nu dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je zeker of je klaar bent voor het Wft-examen Pensioen en een goed resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens

Nadat je alle oefenexamens hebt gemaakt, raden we aan om al je antwoorden nogmaals te doorlopen. Je kunt hierbij ook de uitgebreide feedback bekijken en bestudeer dan de lesstof nogmaals van de vragen die je fout hebt beantwoord. Dit kan ook gelden indien je nog moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. We raden dan aan om nog te oefenen met deze soorten vragen. Ook kan het handig zijn om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een examen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Start dan nu met het maken van de Oefenexamens Wft Pensioen. Indien je onze Wft-opleiding Pensioen volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Pensioen maken?

  Indien je de Wft-opleiding Pensioen volgt, ontvang je automatisch een aantal oefenexamens om te maken. Als je besloten hebt om hier niet aan deel te nemen, is het ook mogelijk om de oefenexamens apart af te nemen bij Hoffelijk. Je ontvangt in dit geval drie representatieve oefenexamens. De oefenexamens dragen bij aan een optimale voorbereiding op het examen. Dit komt, doordat de vragen uit de oefenexamens sterk overeenkomen met de vragen uit het landelijk examen. Wanneer je het pakket afneemt bij Hoffelijk, ontvang je zes maanden toegang tot de online leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Pensioen oefenexamen?

  De vragen uit het Wft Pensioen oefenexamen zijn te vergelijken met de vragen uit het landelijk examen. Het oefenexamen bevindt zich dan ook in een identieke toetsomgeving. Doordat de vraagsoorten en kenmerken vergelijkbaar zijn, bereid je je optimaal voor op het examen. Je komt niet plotseling voor onverwachte verrassingen te staan en dit geeft zelfvertrouwen.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Schade Pensioen?

  Voordat je begint aan het Wft-examen raden we je aan om je eerst in te schrijven voor de Wft-opleiding Pensioen. De opleiding stoomt je namelijk klaar op het examen en zorgt ervoor dat je alle kennis en vaardigheden goed beheerst. Toets vervolgens deze kennis met behulp van onze oefenexamens en zie of je er wel echt klaar voor bent. We bieden tevens de optie om de vragen uit het oefenexamen onbeperkt te herhalen en we voorzien je van uitgebreide feedback. Neem deze feedback aandachtig door, zodat je leert van je fouten en jezelf continu verbetert.