De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Schade Particulier
€ 59,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort het Wft-examen Schade Particulier afleggen en wil je zeker weten of je klaar bent voor het échte examen? Je kunt met onze oefenexamens je niveau testen, waardoor je tegelijkertijd ook je slagingskans vergroot.

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als (online) opleider. Iedere dag steunen we financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we exact wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. We investeren zo samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Schade Particulier?
De Oefenexamens Wft Schade Particulier zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
Je kunt met onze oefenexamens ervoor zorgen dat je met vertrouwen aan het échte Wft-examen Schade Particulier kunt beginnen. De oefenexamens bevinden zich in een digitale toetsomgeving. De vragen in deze toetsomgeving zijn te vergelijken met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Voorzien van uitgebreide feedback
Je ontvangt tijdens het maken van de oefenexamens uitgebreide feedback en direct inzicht in je resultaten. Zo kun je jezelf continu verbeteren en dus ook echt leren van je fouten. Je weet op deze manier zeker dat je klaar bent voor het Wft-examen Schade Particulier.

Aanpak oefenexamens
Als je alle vragen van de oefenexamens heb beantwoord, raden we je aan om de antwoorden nogmaals na te lopen. Indien je nog twijfels hebt over een bepaald thema, dan kun je je nog een keer focussen op dit specifieke thema. Dit is ook handig om te doen wanneer je nog moeite hebt met het beantwoorden van sommige vraagsoorten. Daarbij bevelen we aan om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met een oefenexamen. Ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig?

Wil je er zeker van zijn dat je snel en in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan aan de slag met onze Oefenexamens Wft Schade Particulier. Indien je onze Wft-opleiding Schade Particulier volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Schade Particulier maken?

  De oefenexamens zitten automatisch inbegrepen wanneer je de Wft-opleiding bij ons volgt. Het is ook mogelijk om de oefenexamens apart af te nemen. Je krijgt dan een set van drie representatieve oefenexamens. Met de oefenexamens bereid je je perfect voor op het echte examen. Ze komen namelijk sterk overeen met de vragen uit het landelijk examen. Op het moment dat je het pakket afneemt bij Hoffelijk, ontvang je zes maanden toegang tot de online leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Schade Particulier oefenexamen?

  In de oefenexamens komen ongeveer dezelfde vragen voor als in het echte examen, zodat je weet wat je te wachten staat. Tijdens het oefenexamen oefen je met verschillende vraagsoorten. Dit vergroot je slagingskansen enorm.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Schade Particulier?

  We raden je aan om voorafgaand aan het examen de Wft-opleiding Schade Particulier te volgen. De opleiding is de optimale voorbereiding op het examen en voorziet tevens in oefenexamens.

  Een andere tip is om de vragen uit de oefenexamens onbeperkt te herhalen, zodat je er goed mee oefent. Daarnaast voorzien we je van uitgebreide feedback op alle vragen, dus neem deze goed door. Verder is het handig om bij te houden hoelang je ongeveer bezig bent met een oefenexamen. Ben je ruim op tijd klaar of kom je tijd tekort?