De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Schade Zakelijk
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Wil je binnenkort het Wft-examen Schade Zakelijk afleggen en wil je de zekerheid hebben dat je in één keer slaagt? Hoffelijk biedt drie representatieve oefenexamens aan waarmee je je niveau kunt testen. Tegelijkertijd kun je zo je slagingskans vergroten.

We ondersteunen bij Hoffelijke iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Uniek aan ons is de jarenlange ervaring die wij hebben als (online) opleider. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Zo kunnen we samen investeren in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Volg je bij ons je Wft-opleiding?
De Oefenexamens Wft Schade Zakelijk zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
We zorgen ervoor dat je met onze oefenexamens met vertrouwen het echte Wft-examen Schade Zakelijk kunt afleggen. De oefenexamens zijn beschikbaar in een digitale toetsomgeving. De vragen van de oefenexamens zijn vergelijkbaar met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Voorzien van uitgebreide feedback
Bij het maken van de oefenexamens krijg je direct inzicht in je resultaten. Ook ontvang je uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Je kunt op deze manier leren van je fouten en jezelf constant blijven verbeteren. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet of je klaar bent voor het Wft-examen Schade Zakelijk en een mooi resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens
Nadat je alle vragen van de oefenexamens hebt beantwoord, raden we aan om alle antwoorden nog een keer na te lopen. Bekijk daarbij ook de uitgebreide feedback op de door jou beantwoordde vragen en bestudeer de lesstof nogmaals van de vragen die je fout hebt beantwoord. Hetzelfde geldt wanneer je sommige vraagsoorten lastig te beantwoorden vindt. Het kan dan handig zijn om nog te oefenen met deze vraagvorm. Ook raden we aan om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met het oefenen van een examen, ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig.

Ook snel en in één keer slagen voor je Wft-examen? Ga dan direct aan de slag met de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk. Indien je onze Wft-opleiding volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.