De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Schade Zakelijk
€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 6 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen

Wanneer je de Oefenexamens Schade Zakelijk bestelt ontvang je van ons drie representatieve oefenexamens in je persoonlijke leeromgeving. Tijdens het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback. Je kunt de vragen uit een Wft-oefenexamen zes maanden lang onbeperkt herhalen.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Schade Zakelijk?
De Oefenexamens Wft Schade Zakelijk zitten hierbij inbegrepen. Als je de Opleiding Wft Schade Zakelijk volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen

We zorgen ervoor dat je met onze oefenexamens met vertrouwen het echte Wft-examen Schade Zakelijk kunt afleggen. De oefenexamens zijn beschikbaar in een digitale toetsomgeving. De vragen van de oefenexamens zijn vergelijkbaar met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Inhoud Oefenexamens Wft Schade Zakelijk

De Oefenexamens Wft Schade Zakelijk bestaan uit 55 vragen en duren per examen 120 minuten. De vragen in de oefenexamens zijn onder te verdelen in drie onderdelen:

 • Kennis en Begrip (25 vragen)
 • Vaardigheden en Competenties (29 vragen)
 • Professioneel gedrag (1 vraag)

De vragen gaan onder andere over: materiële schadeverzekeringen voor zakelijke klanten; vermogensbeschermende schadeverzekeringen voor zakelijke klanten; en zorg- en ongevallenverzekeringen voor zakelijke klanten.

Voorzien van uitgebreide feedback

Bij het maken van de oefenexamens krijg je direct inzicht in je resultaten. Ook ontvang je uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen. Je kunt op deze manier leren van je fouten en jezelf constant blijven verbeteren. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet of je klaar bent voor het Wft-examen Schade Zakelijk en een mooi resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens

Nadat je alle vragen van de oefenexamens hebt beantwoord, raden we aan om alle antwoorden nog een keer na te lopen. Bekijk daarbij ook de uitgebreide feedback op de door jou beantwoordde vragen en bestudeer de lesstof nogmaals van de vragen die je fout hebt beantwoord. Hetzelfde geldt wanneer je sommige vraagsoorten lastig te beantwoorden vindt. Het kan dan handig zijn om nog te oefenen met deze vraagvorm. Ook raden we aan om bijvoorbeeld te monitoren hoe lang je bezig bent met het oefenen van een examen, ben je ruim op tijd klaar of heb je vrijwel alle tijd nodig.

Ook snel en in één keer slagen voor je Wft-examen? Ga dan direct aan de slag met de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk. Indien je onze Wft-opleiding Schade Zakelijk volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Schade Zakelijk maken?

  Wanneer je deelneemt aan de Wft-opleiding Schade Zakelijk ontvang je automatisch een aantal oefenexamens. Als je besluit om dit niet te doen, is het ook mogelijk om de oefenexamens in een set van drie los te bestellen. De oefenexamens dragen bij aan optimale voorbereiding op het landelijk examen. Dit komt, omdat de oefenexamens sterk overeenkomen met het echte examen. Op het moment dat je het pakket afneemt bij Hoffelijk, ontvang je zes maanden toegang tot de online leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Schade Zakelijk oefenexamen?

  De oefenexamens lijken sterk op het landelijk examen. De vragen en kenmerken zijn herkenbaar. Op die manier ga je optimaal voorbereid en met het volste vertrouwen het examen in. Je komt tijdens het examen niet ineens voor onverwachte verrassingen te staan en dit vergroot je slagingskansen.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Schade Zakelijk?

  Voordat je aan het Wft-examen Schade Zakelijk begint, is het slim om de Wft-opleiding Schade Zakelijk te volgen. Deze opleiding behandelt alle leerstof en vaardigheden die het examen toetst. Daarnaast zijn de oefenexamens een goede, laatste check om te kijken of je wel echt klaar bent voor het examen. We geven uitgebreide feedback op alle gemaakte vragen en het is mogelijk om alle vragen onbeperkt te herhalen. Maak hier dus ook goed gebruik van, zodat je leert van je fouten.