De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Vermogen
€ 59,00 vrijgesteld van btw
  • 3 representatieve oefenexamens
  • Digitale toetsomgeving
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Wil je binnenkort het Wft-examen Vermogen afleggen en ben je benieuwd of je er écht klaar voor bent? Je kunt bij Hoffelijk aan de hand van drie representatieve oefenexamens je niveau testen. Tevens vergroot je middels het oefenen je slagingskans.

Al jarenlang hebben we ervaring als (online) opleider. We ondersteunen dan ook iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Zo weten we precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. We investeren op deze manier samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Volg je bij ons je Wft-opleiding?
De Oefenexamens Wft Vermogen zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
We zorgen ervoor dat je met onze oefenexamens optimaal bent voorbereid op het échte Wft-examen Vermogen. De oefenexamens bevinden zich in een digitale toetsomgeving, waarin de vragen vergelijkbaar zijn met de vragen die je krijgt gedurende het landelijke examen.

Voorzien van uitgebreide feedback
Je ontvangt tijdens het maken van de oefenexamens uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen én inzicht in je resultaten. Zo kun je dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Je weet op deze manier zeker dat je klaar bent voor het Wft-examen Vermogen en een goed resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens
Wanneer je alle vragen van de oefenexamens hebt beantwoord, raden we aan om alle antwoorden nogmaals na te lopen. Mocht je nog twijfelen over een bepaald onderwerp, dan kun je de focus nog eens hierop leggen. Dit geldt ook wanneer je moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. Het kan dan ook handig zijn om deze vraagsoorten nog een keer te oefenen. Tevens raden we aan om te monitoren hoe lang je bezig met het oefenen van een examen. Heb je vrijwel alle tijd nodig of ben je ruim op tijd klaar?

Wil je de zekerheid hebben dat je snel en in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Vermogen. Indien je onze Wft-opleiding volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.