De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Vermogen
€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 5 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen

Ben jij van plan om binnenkort het Wft-examen Vermogen af te leggen en wil je zeker weten dat je er écht klaar voor bent? Test dan je niveau met de Oefenexamens Wft Vermogen van Hoffelijk. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens in je digitale leeromgeving. De vragen uit een Wft-oefenexamen kun je zes maanden lang onbeperkt herhalen.

Volg je bij ons je Wft-opleiding Vermogen?
De Oefenexamens Wft Vermogen zitten hierbij inbegrepen. Als je de Opleiding Wft Vermogen volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen

We zorgen ervoor dat je met onze oefenexamens optimaal bent voorbereid op het échte Wft-examen Vermogen. De oefenexamens bevinden zich in een digitale toetsomgeving, waarin de vragen vergelijkbaar zijn met de vragen die je krijgt gedurende het landelijke examen.

Inhoud Oefenexamens Wft Vermogen

Tijdens het examen wordt je kennis getoetst middels 46 vragen. De oefenexamen duren 135 minuten. De vragen uit de oefenexamens zijn onder te verdelen in drie categorieën:

 • Kennis en Begrip (20 vragen)
 • Vaardigheden en Competenties (25 vragen)
 • Professioneel gedrag (1 vraag)

Deze vragen hebben uiteraard betrekking op de onderwerpen die zijn behandeld tijdens de Wft-opleiding Vermogen. We raden je daarom aan om de opleiding te volgen, voordat je begint aan de oefenexamens.

Voorzien van uitgebreide feedback

Je ontvangt tijdens het maken van de oefenexamens uitgebreide feedback op de door jou beantwoorde vragen én inzicht in je resultaten. Zo kun je dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Je weet op deze manier zeker dat je klaar bent voor het Wft-examen Vermogen en een goed resultaat kunt behalen.

Aanpak oefenexamens

Wanneer je alle vragen van de oefenexamens hebt beantwoord, raden we aan om alle antwoorden nogmaals na te lopen. Mocht je nog twijfelen over een bepaald onderwerp, dan kun je de focus nog eens hierop leggen. Dit geldt ook wanneer je moeite hebt met bepaalde vraagsoorten. Het kan dan ook handig zijn om deze vraagsoorten nog een keer te oefenen. Tevens raden we aan om te monitoren hoe lang je bezig met het oefenen van een examen. Heb je vrijwel alle tijd nodig of ben je ruim op tijd klaar?

Wil je de zekerheid hebben dat je snel en in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Vermogen. Indien je onze Wft-opleiding Vermogen volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Vermogen maken?

  Wanneer je je inschrijft voor de Wft-opleiding Vermogen, ontvang je automatisch de oefenexamens. Besluit je om de opleiding vooraf niet te volgen, maar wil je wel graag de oefenexamens maken? Dat kan. Het is mogelijk om een pakket bij ons te afnemen van drie representatieve oefenexamens. De oefenexamens dienen als perfecte voorbereiding op het echte examen. Dit komt, doordat het oefenexamen heel erg lijkt op het landelijk examen. Op het moment dat je het pakket afneemt bij Hoffelijk, ontvang je zes maanden toegang tot de online leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Vermogen oefenexamen?

  De oefenexamens zijn zeer examengericht en bevatten dan ook dezelfde vraagsoorten als het landelijk examen. Het oefenexamen bevindt zich in een identieke toetsomgeving. Op die manier kom je tijdens het echte examen niet voor onverwachte verrassingen te staan en dit vergroot je slagingskansen enorm.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Vermogen?

  Hoewel de Wft-opleiding niet verplicht is om te volgen, raden we je dit wel aan. De opleiding dient namelijk als optimale voorbereiding. Daarnaast is het handig om gebruik te maken van de oefenexamens die we aanbieden. Deze oefening biedt de mogelijkheid om onbeperkt de vragen te herhalen. Ook voorzien we je van uitgebreide feedback op alle gemaakte vragen. Zo leer je dus van je fout en verbeter je jezelf continu.