De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Zorg
€ 59,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving

Ga je binnenkort examen Wft Zorg doen en wil je zeker weten dat je er écht klaar voor bent? Dat kan! Met Oefenexamens Wft Zorg van Hoffelijk kun je je niveau testen aan de hand van representatieve oefenexamens én gelijk je slaagkansen vergroten!

Volg je bij ons je Wft-opleiding Zorg?
De Oefenexamens Wft Zorg zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Examengericht oefenen
Met de Oefenexamens Wft heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het échte Wft-examen. Zo hebben onze oefenexamens dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kun je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inzicht in je resultaten
Met de Oefenexamens Wft krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Je kunt dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kunt behalen.

Wil je ook graag snel en in één keer slagen voor je Wft-examen Zorg? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Zorg.

 • Waar kun je een oefenexamen Wft Zorg maken?

  Volg je de Wft-opleiding Zorg al bij ons? Dan zitten de oefenexamens hier standaard bij inbegrepen. De oefenexamens voorzien je van een optimale voorbereiding. Dit komt, doordat de oefenexamens sterk lijken op het echte examen.

  Wanneer je opleiding niet volgt bij ons, is het ook mogelijk om alleen het pakket met de oefenexamens bij ons af te nemen. Je ontvangt dan drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je dit pakket bij Hoffelijk afneemt, ontvang je zes maanden toegang tot de leeromgeving.

 • Wat voor soort Wft oefenexamens zijn er?

  De oefenexamens zijn beschikbaar voor alle modules die Hoffelijk aanbiedt. In totaal zijn dat negen modules. Het gaat om de volgende:

 • Wat voor soort vragen komen voor in het Wft Zorg oefenexamen?

  Het oefenexamen hanteert ongeveer dezelfde vragen als de vragen die het echte examen toetst. Op die manier leer je goed om te gaan met de vraagsoorten en kenmerken van het landelijk examen. Zo zorgen wij ervoor dat je optimaal voorbereid het examen ingaat en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 • Wat zijn goede tips voor de voorbereiding op het examen Wft Zorg?

  De beste tip die we geven om het Wft-examen tot een goed einde te brengen, is om vooraf de Wft-opleiding van Hoffelijk te volgen. De Wft-opleiding voorziet je ook gelijk van de oefenexamens. Deze dienen als een perfecte voorbereiding. Een andere tip is om de vragen van de oefenexamens onbeperkt te herhalen, zodat je goed oefent. Daarnaast ontvang je op alle vragen uitgebreide feedback van ons. Neem deze dan ook aandachtig door.