De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet
€ 269,00 vrijgesteld van btw
 • 35 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 4 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Consumptief Krediet, zodat je goed bent voorbereid om in één keer te slagen voor je Wft-examen? Hoffelijk biedt een volledig digitale opleiding, waardoor je met vertrouwen je examen kunt afleggen.

Wij begeleiden iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Hiervan zien wij de hoge slagingspercentages bij onze deelnemers én de lage studiebelasting als een waardevol resultaat.

Nadat je geslaagd bent voor het Wft-diploma Consumptief Krediet, kun je aan de slag met het analyseren van de gegevens en kredietbehoefte van de klant voor consumptieve bestedingsdoelen. Je beoordeelt de leencapaciteit, kent de opties qua aanvullende betalingsbeschermers en informeert de klant over diverse aflossingsvormen.

De 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet: jouw complete examenvoorbereiding

Wat kun je van Hoffelijk verwachten? Wij bieden je met onze stap voor stap opleiding structuur en houvast gedurende de voorbereidingen op je Wft-examen. Zodra jij deze opleiding hebt afgerond, weet jij precies wat jij moet doen om in één keer voor het examen te slagen.

De opleiding bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning Wft Consumptief Krediet Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat.
Videoleren Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
5 oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.
10
7 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Ik heb nu twee WFT's in 1x gehaald via Hoffelijk. De lessstof sluit goed aan en de oefenvragen en oefenexamens zijn precies zo als op het examen. Je moet het natuurlijk wel zelf even doen. Een goede voorbereiding en veel oefenen kunnen je ver brengen!

Inhoud van de 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet

Deze opleiding is geschikt voor mensen die graag als financieel adviseur willen werken op het gebied van consumptief krediet of bij een klantcontactcentrum voor inhoudelijke vragen op dit gebied.

Tijdens onze opleiding behandelen we alle onderwerpen en onderdelen die je op je examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan;

 • Leencapaciteit berekening;
 • Kredietovereenkomsten;
 • Kredietvormen;
 • Fiscale behandeling;
 • Inkomensrisico; en
 • Schuldsanering.

Uiteraard word je voorbereid op het examenonderdeel Professional gedrag. Ook ligt de focus tijdens de opleiding op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Door middel van examentrainingen, oefenexamens en casuïstiek ontwikkel je je kennis en vaardigheden op dit gebied.

Stap voor stap opleiding

Onze deelnemers hechten veel waarde aan de stapsgewijze structuur van onze online Wft-opleiding en de vele oefenmogelijkheden. We adviseren je daarom om de voorgestelde leerroute van Hoffelijk te doorlopen. Ook ontvang je handige examengerichte tips, die jou helpen om de vragen op het examen te beantwoorden. Stap voor stap word je zo door ons voorbereid op het digitale Wft-examen. Liever zelf bepalen met welk onderdeel van de e-learning je begint? Ook dat is mogelijk!

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt voor je Wft-examen terecht bij een van de 55 verschillende professionele toetscentra, waarmee wij samenwerken. Deze toetscentra zijn verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.

Binnen 48 uur nadat je je examen hebt afgelegd, ontvang je het resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Consumptief Krediet. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage bij onze deelnemers toont aan dat onze Wft-opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je hebt met onze unieke slagingsgarantie dan ook de zekerheid dat je slaagt voor je examen en je diploma behaalt.

Wil jij snel, makkelijk én zeker slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Opleiding Wft Consumptief Krediet.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Opleiding Wft Consumptief Krediet

Veelgestelde vragen

Ben je klaar voor het Wft-examen Consumptief Krediet? Schrijf je dan eerst in voor de Wft-opleiding Consumptief Krediet. De opleiding voorziet je van de optimale voorbereiding om het examen zonder slag of stoot te halen. Wat houdt onze dienstverlening nu precies in? Hieronder lees je de vier meest belangrijke vragen en antwoorden.

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet?

  De 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet is voor iedereen toegankelijk. Dit heeft te maken met de gestructureerde inrichting van de opleiding. Zo behandelen we uitgebreid ieder onderdeel. Je gaat pas door naar het volgende onderdeel op het moment dat je het onderdeel ervoor volledig begrijpt. Wij bieden je houvast.

  Naast deze gestructureerde vorm van lesgeven, voorzien we je ook van uitgebreide feedback op alle gemaakte oefenvragen. Om je optimaal voor te bereiden op het echte examen, geven we je handige, examengerichte tips.

  De opleiding bevat diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Deze oefenvragen komen overeen met het echte examen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De studiebelasting is erg laag, zodat je vol zelfvertrouwen het Wft-examen Consumptief Krediet in gaat.

 • Wat houdt de 100% Online Opleiding Consumptief Krediet in?

  De 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet behandelt alle onderwerpen die je ongetwijfeld tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan: leencapaciteit berekening;

  • kredietovereenkomsten;
  • kredietvormen;
  • fiscale behandeling;
  • inkomensrisico; en
  • schuldsanering.

  Naast bovenstaande onderwerpen behandelen we ook uitgebreid het examenonderdeel Professioneel gedrag. Door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens zorgen we voor een optimale voorbereiding.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft-opleiding bij Hoffelijk?

  Een groot voordeel van het volgen van deze opleiding bij Hoffelijk is dat we voorzien in een lage studiebelasting. Uit onze cijfers blijkt dat de slagingspercentages bij onze deelnemers erg hoog zijn. Hoffelijk heeft al vele jaren ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. We ondersteunen iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Deze ervaring zorgt ervoor dat we precies weten wat er nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Consumptief Krediet? Volg dan de Wft-opleiding Consumptief Krediet van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet?

  De 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet van Hoffelijk is digitaal ingericht. Dit maakt het mogelijk om de opleiding vanuit huis te volgen. Je bepaalt dan ook zelf wanneer je tijd besteedt aan de lesstof die we bieden. De studiebelasting komt neer op 30 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.