De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Hypothecair Krediet
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 44 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 400+ oefenvragen
 • 4 representatieve oefenexamens

Ga je binnenkort op examen om je Wft-diploma Hypothecair Krediet te behalen? Bereid je dan voor met deze Wft-opleiding.

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Hypothecair Krediet waarbij je de zekerheid hebt dat je in één keer je diploma behaalt? Dan is onze volledig digitale opleiding de juiste voorbereiding voor jou.

We ondersteunen dagelijks financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Wij weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en een hoog slagingspercentage bij onze deelnemers.

Na het behalen van het Wft Hypothecair Krediet examen kun je als hypotheekadviseur aan de slag. Je weet de behoefte van de klant in kaart te brengen en je beschikt over de juiste vaardigheden die nodig zijn om je klanten van kwalitatief goed advies te voorzien.
 

De Opleiding Wft Hypothecair Krediet: laagdrempelig en gestructureerd

Wat kun je van Hoffelijk verwachten? Wij bieden je met onze stap voor stap opleiding houvast en structuur gedurende de voorbereiding op je Wft-examen. Je kunt enkel door naar het volgende onderdeel, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgesloten.

Middels verschillende animaties en met meer dan 400 oefenvragen ondersteunen wij jou, zodat je moeiteloos door de lesstof gaat. Het voordeel hiervan is dat je deze extra goed tot je kunt nemen.

Daarnaast houden we de studiebelasting laag. Het kost hierdoor niet onnodig veel tijd om je klaar te stomen én voor te bereiden op het Wft-examen Hypothecair Krediet.

10
16 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Wat een super duidelijke opleiding! Ben zo blij met hoffelijk. Onder elke paragraaf staan vragen waardoor je direct weet of je de stof hebt begrepen. En daarnaast voldoende oefenexamens e.d. om je kennis aan het eind volledig te testen. Ik had een mooi...

Inhoud van de Opleiding Wft Hypothecair Krediet

In de Opleiding Wft Hypothecair Krediet behandelen we alle onderwerpen en onderdelen die je op het examen kunt verwachten, denk hierbij aan;

 • Leencapaciteitsberekening;
 • Het recht van hypotheek;
 • Hypotheekvormen;
 • De fiscale behandeling;
 • Inkomensrisico's; en
 • Sociale zekerheid.

Natuurlijk komt ook het examenonderdeel Professioneel gedrag geheel aan bod. Aan de hand van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamen word je voorbereid op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Hiermee ontwikkel je zelf je kennis en vaardigheden op dit gebied.

Stap voor stap door de opleiding

Wij zorgen ervoor dat je stap voor stap wordt voorbereid op het digitale Wft-examen. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers enorm gewaardeerd. Net als het ontvangen van feedback op de vragen, de vele oefenmogelijkheden en de handige examentips die deze opleiding bevat.

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt je Wft-examen afleggen bij een van de professionele toetscentra waarmee wij samenwerken. Dit is mogelijk op meer dan 55 verschillende locaties door heel Nederland. Er is hierdoor altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Nadat je examen hebt gedaan, ontvang je binnen 48 uur je resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Hypothecair Krediet. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage onder onze deelnemers laat zien dat deze opleiding goed aansluit op het landelijke gemiddelde. Met onze unieke slagingsgarantie heb je de zekerheid dat je straks slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil jij snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen Hypothecair Krediet? Start dan nu met de opleiding bij Hoffelijk.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Hypothecair Krediet, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Veelgestelde vragen

Wil je binnenkort het examen maken om je Wft-diploma Hypothecair Krediet te behalen? Bereid je dan eerst goed voor aan de hand van de Wft-opleiding Hypothecair Krediet. De opleiding stoomt je namelijk helemaal klaar om het examen tot een goed einde te brengen. We behandelen alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt op het examen. Doordat we veel vragen ontvangen over onze dienstverlening, hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden als volgt geformuleerd:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de Opleiding Wft Hypothecair Krediet?

  De Opleiding Wft Hypothecair Krediet is voor iedereen toegankelijk, doordat hij erg laagdrempelig ingericht is. De opleiding bevat een fijne structuur. Je gaat namelijk stap voor stap door het programma heen en dat geeft je houvast. Je begint pas aan het volgende onderdeel, op het moment dat je het onderdeel daarvoor afgerond hebt.

  Aan de hand van verschillende animaties en meer dan 400 oefenvragen loodsen wij je door de lesstof heen. Daarnaast ontvang je uitgebreide feedback op alle vragen en voorzien we je van allerlei oefenmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je alle stof goed opneemt. De studiebelasting is vrij laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Hypothecair Krediet.

 • Wat houdt de Opleiding Wft Hypothecair Krediet in?

  De Opleiding Wft Hypothecair Krediet bereidt je optimaal voor op het examen en behandelt dan ook alle onderwerpen die je ongetwijfeld tegenkomt op het examen. Denk hierbij aan:

  • leencapaciteitsberekening;
  • het recht van hypotheek;
  • hypotheekvormen;
  • de fiscale behandeling;
  • inkomensrisico’s en
  • sociale zekerheid.

  Bovendien behandelen we uitgebreid het examenonderdeel Professioneel Gedrag. Aan de hand van diverse examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens zorgen we ervoor dat je zelfverzekerd aan het examen deelneemt.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft opleiding bij Hoffelijk?

  Wanneer de je Wft opleiding volgt bij Hoffelijk betekent dat een lage studiebelasting. Dit resulteert in hoge slagingspercentages bij onze deelnemers, omdat je je optimaal voorbereidt. Daarnaast heeft Hoffelijk al vele jaren ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. We ondersteunen elke dag weer financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Zo weten we precies wat nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Hypothecair Krediet? Volg dan de Wft opleiding Hypothecair Krediet van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de Opleiding Wft Hypothecair Krediet bij Hoffelijk?

  Je volgt de Opleiding Wft Hypothecair Krediet vanuit huis. Alle lesstof is digitaal. Dit houdt in dat je zelf bepaalt wanneer je tijd besteedt aan de opleiding. De studiebelasting komt in totaal neer op 54 uur. Op het moment dat je de opleiding bij Hoffelijk afneemt, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.