De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Inkomen
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 42 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 5 representatieve oefenexamens

Bereid je voor op je Wft-examen Inkomen met behulp van de Wft-opleiding. De opleiding is volledig digitaal te doorlopen.

Ben je op zoek naar een opleiding die je helpt om snel en makkelijk je diploma Wft Inkomen te behalen? Met onze volledig digitale opleiding bieden wij je de garantie dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen.

Bij Hoffelijk ondersteunen we iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Al jarenlang hebben we ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. We weten hierdoor exact wat er nodig is om het studiemateriaal examengericht voor je te maken. Dit resulteert in hoge slagingspercentages bij onze deelnemers en zorgt voor een lage studiebelasting

Na het behalen van je diploma kun je advies geven over inkomensrisico tijdens ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarnaast ben je bekend met het afwikkelen van schadebehandelingen, het begeleiden van klanten door re-integratietrajecten en weet je de ins en outs van de dienstverlening van Arbo-instanties.

De Opleiding Wft Inkomen: laagdrempelig en gestructureerd

Wat kun je van ons verwachten? We bieden je met onze stap voor stap Opleiding Wft Inkomen structuur en houvast tijdens je voorbereidingen op het Wft-examen. Je kunt alleen door naar het volgende onderdeel, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond.

Met meer dan 450 oefenvragen en verschillende animaties helpen we jou, zodat je moeiteloos door de lesstof heen gaat. Je neemt hierdoor de stof extra goed op. Daarnaast houden we de studiebelasting laag, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden op het examen Wft Inkomen.

10
2 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Prima online programma. Duidelijke uitleg en goede oefenexamens. Examenlocatie perfect, goede mogelijkheid afstand te houden en zeer goed georganiseerd. Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden met de lesstof en het examen

Inhoud van de Opleiding Wft Inkomen

De Opleiding Wft Inkomen is geschikt voor mensen die graag willen werken als inkomensverzekering adviseur of medewerker bij een klantcontactcentrum op het gebied van inkomen.

In deze opleiding worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • De sociale zekerheid;
 • De loondoorbetalingsverplichting;
 • Het eigenrisicodragerschap; en
 • De verzekeringsoplossingen.

Daarnaast behandelen we het examenonderdeel Professioneel gedrag uitgebreid en word je met behulp van examentrainingen, oefenexamens en casuïstiek voorbereid op het examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Je ontwikkelt hiermee je kennis en vaardigheden op dit gebied.

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt voor het Wft-examen Inkomen terecht bij een van de professionele toetscentra waarmee we samenwerken. Dit is mogelijk op meer dan 55 verschillende locaties, verspreid door heel Nederland. Er is hierdoor altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Nadat je het examen hebt afgelegd, ontvang je binnen 48 uur je resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Inkomen. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Met onze unieke slagingsgarantie heb je de zekerheid dat je straks slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt. Het hoge slagingspercentage van onze deelnemers laat dan ook zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen.

Wil jij de garantie hebben dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen Inkomen? Start dan nu met de opleiding bij Hoffelijk.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Inkomen, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Veelgestelde vragen

Bereid je goed voor op het Wft-examen Inkomen door eerst de Wft-opleiding Inkomen te volgen. De opleiding is de optimale voorbereiding op het echte examen en voorziet je van alle benodigde kennis en vaardigheden. Doordat we veel vragen krijgen over onze dienstverlening, hebben we de volgende vragen en antwoorden geformuleerd:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de Opleiding Wft Inkomen?

  Dankzij onze gestructureerde manier van opleiden is de opleiding Wft Inkomen laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De opleiding volg je stapsgewijs. Je gaat bijvoorbeeld pas door naar het volgende onderdeel wanneer je het vorige onderdeel volledig begrijpt. Zo voorkom je dat je een bepaald onderdeel nog niet helemaal onder de knie hebt.

  De opleiding biedt vele oefenmogelijkheden aan die vergelijkbaar zijn met het echte examen. Op alle oefenvragen die je maakt, ontvang je uitgebreide feedback van ons. Daarnaast geven we je handige, examengerichte tips. Op die manier ben je er echt klaar voor om het examen tot een goed einde te brengen.

  De opleiding bevat diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. Wij zorgen ervoor dat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. De studiebelasting is laag, zodat je je uitstekend voorbereidt op het Wft-examen Inkomen.

 • Wat houdt de Opleiding Inkomen in?

  De opleiding Wft Inkomen behandelt alle onderwerpen die je ongetwijfeld tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan:

  • de sociale zekerheid;
  • de loondoorbetalingsverplichting;
  • het eigenrisicodragerschap; en
  • de verzekeringsoplossingen.

  Naast bovenstaande onderwerpen behandelen we ook uitgebreid het examenonderdeel Professioneel Gedrag. Door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens zorgen we voor een optimale voorbereiding.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft opleiding bij Hoffelijk?

  Dankzij de lage studiebelasting zijn de slagingspercentages van onze deelnemers erg hoog. Daarnaast heeft Hoffelijk al vele jaren ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. Iedere dag ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Dankzij deze jarenlange ervaring weten we precies wat nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Inkomen? Volg dan de Wft opleiding Inkomen van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de Opleiding Wft Inkomen bij Hoffelijk?

  De Opleiding Wft Inkomen van Hoffelijk vindt volledig digitaal plaats en volg je dus vanuit huis. Op die manier bepaal je zelf wanneer je tijd vrijmaakt om te besteden aan de lesstof. In totaal vergt de studiebelasting 48 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.