De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Schade Particulier
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 34 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 5 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar de juiste voorbereiding voor je Wft-examen Schade Particulier? Deze Wft-opleiding bereidt je optimaal voor!

Wil je gegarandeerd in één keer slagen voor je Wft-examen Schade Particulier? Dan is onze volledige digitale opleiding de geschikte voorbereiding voor jou.

Al vele jaren hebben wij ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks helpen wij financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Door onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Na het behalen van je diploma mag je jezelf schadeadviseur noemen. Je hebt de bevoegdheid om te adviseren in zorgverzekeringen. Daarnaast kun je bemiddelen in particuliere schadeverzekeringen, zoals autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en vele andere verzekeringen.

De Opleiding Wft Schade Particulier: laagdrempelig en gestructureerd

Je kunt van ons verwachten dat wij je structuur en houvast bieden tijdens de voorbereiding op je Wft-examen. Wij bieden een stap voor stap opleiding aan, waarbij je pas door kunt gaan naar het volgende onderdeel wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond.

Ook zorgen wij dat je door middel van diverse animaties en met meer dan 450 examengerichte oefenvragen moeiteloos door de lesstof gaat. Je kunt deze hierdoor extra goed tot je nemen.

Daarnaast houden wij de studiebelasting laag, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden én klaar te stomen voor het examen Wft Schade Particulier.

10
28 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

In het recente verleden heb ik meerdere WFT opleidingen gevolgd via NIBE-SVV. Niks mis mee, maar pas in de vergelijking met Hoffelijk zie je hoe het op een meer volledige manier kan. Beide opleidingen zijn uiteraard helemaal digitaal, maar die van ...

Inhoud van de Opleiding Wft Schade Particulier

De Opleiding Wft Schade Particulier is geschikt voor mensen die advies willen geven op het gebied van schadeverzekeringen aan particulieren of die aan de slag willen bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

Tijdens deze opleiding worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Verzekeringswezen;
 • De verzekeringsovereenkomst;
 • Het verzekeringsrecht; en
 • Verzekeringsdekkingen.

Natuurlijk komt ook het examenonderdeel Professioneel gedrag uitgebreid aan bod. Je wordt door middel van casuïstiek, oefenexamens en examentrainingen voorbereid op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Hiermee ontwikkel je zelf je vaardigheden en kennis op dit gebied.

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt het Wft-examen Schade Particulier afleggen bij een van de professionele toetscentra waarmee wij samenwerken. Dit kan op meer dan 55 verschillende locaties door heel Nederland, waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is.

Je ontvangt binnen 48 uur nadat je examen hebt gedaan je resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Schade Particulier. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage van onze deelnemers laat zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je krijgt met onze unieke slagingsgarantie de zekerheid dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil jij goed voorbereid aan je Wft-examen beginnen en er zeker van zijn dat je in één keer slaagt? Begin dan nu met onze Opleiding Wft Schade Particulier.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Schade Particulier, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Veelgestelde vragen

Staat binnenkort het Wft-examen Schade Particulier op de planning? Bereid je dan optimaal voor aan de hand van de Opleiding Wft Schade Particulier. Deze Wft-opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt tijdens het examen. Onze dienstverlening roept soms vragen op. Daarom hebben we de volgende vragen en antwoorden geformuleerd:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de Opleiding Wft Schade Particulier?

  Wij bieden je met deze opleiding structuur en houvast. Je volgt de opleiding stapsgewijs: je begint pas aan een nieuw onderdeel wanneer je het vorige onderdeel goed onder de knie hebt. Dat maakt dat de Wft-opleiding Schade Particulier erg laagdrempelig is.

  De opleiding voorziet in genoeg examengericht oefenmateriaal. Op alle gemaakte oefenvragen ontvang je van ons uitgebreide feedback. Dit draagt bij aan een optimale voorbereiding. Naast oefenmateriaal geven we je ook handige, examengerichte tips. Alles bij elkaar verhoogt je slagingskansen enorm.

  De opleiding is ingericht aan de hand van diverse animaties. Om je goed voor te bereiden op het echte examen zijn er meer dan 450 examengerichte oefenvragen beschikbaar. Op die manier zorgen wij ervoor dat je moeiteloos door de lesstof heen gaat. De studiebelasting is erg laag, zodat je zonder al te veel inspanning je alsnog extra goed voorbereidt op het Wft-examen Schade Particulier.

 • Wat houdt de Opleiding Schade Particulier in?

  De opleiding Wft Schade Particulier behandelt alle onderwerpen die je ongetwijfeld tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan: verzekeringswezen;

  • de verzekeringsovereenkomst;
  • het verzekeringsrecht; en
  • verzekeringsdekkingen.

  Ook het examenonderdeel Professioneel Gedrag is een belangrijk onderdeel en behandelen we daarom uitgebreid tijdens de opleiding. Aan de hand van een examentraining, casuïstiek en oefenexamens bereiden we je optimaal voor op het examen.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft opleiding bij Hoffelijk?

  Hoffelijk voorziet in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Dit komt, doordat Hoffelijk al vele jaren ervaring heeft in het opleiden van de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wat er nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Schade Particulier? Volg dan de Wft opleiding Schade Particulier van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de Opleiding Wft Schade Particulier?

  De Opleiding Wft Schade Particulier van Hoffelijk is volledig digitaal en volg je dus vanuit huis. Dit zorgt ervoor dat je zelf verantwoordelijk bent voor wanneer je tijd besteedt aan de opleiding. In totaal komt de studiebelasting neer op 42 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.