De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Schade Particulier
€ 269,00 vrijgesteld van btw
 • 39 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens

Wil je gegarandeerd in één keer slagen voor je Wft-examen Schade Particulier? Dan is onze 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier de geschikte voorbereiding voor jou.

Al vele jaren hebben wij ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst. Dagelijks helpen wij financiële organisaties en dienstverleners in hun professionele ontwikkeling. Door onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Het resultaat hiervan is een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Na het behalen van je diploma mag je jezelf schadeadviseur noemen. Je hebt de bevoegdheid om te adviseren in zorgverzekeringen. Daarnaast kun je bemiddelen in particuliere schadeverzekeringen, zoals autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en vele andere verzekeringen.

De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier: Jouw complete examenvoorbereiding

Je kan van ons verwachten dat wij je structuur en houvast bieden tijdens de voorbereiding op je Wft-examen. Zodra jij deze opleiding hebt afgerond, weet jij dan ook precies wat jij moet doen om in één keer voor het examen te slagen.

Deze opleiding bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning Wft Schade Particulier Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat.
Videoleren Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
5 oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.
10
32 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Goede ervaring, zeer positief. Duidelijke uitleg, toets vragen na elk onderdeel en genoeg opdrachten/proefexamens om te maken. Heb zelf geen klassikale examentraining gevolgd en geslaagd met een heel goed cijfer. Hoffelijk heeft fijne medewerkers, zij...

Inhoud van de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier

De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier is geschikt voor mensen die advies willen geven op het gebied van schadeverzekeringen aan particulieren of die aan de slag willen bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

Tijdens deze opleiding worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Verzekeringswezen;
 • De verzekeringsovereenkomst;
 • Het verzekeringsrecht; en
 • Verzekeringsdekkingen.

Natuurlijk komt ook het examenonderdeel Professioneel gedrag uitgebreid aan bod. Je wordt door middel van casuïstiek, oefenexamens en examentrainingen voorbereid op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties. Hiermee ontwikkel je zelf je vaardigheden en kennis op dit gebied.

Stap voor stap door de opleiding

We bereiden je stap voor stap voor op het digitale Wft-examen. We adviseren je daarom om de voorgestelde leerroute van Hoffelijk te doorlopen. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd, net als het leren van feedback bij de vragen. De opleiding bevat daarnaast handige examengerichte tips en veel oefenmogelijkheden. Liever zelf bepalen met welk onderdeel van de e-learning je begint? Ook dat is mogelijk! 

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt het Wft-examen Schade Particulier afleggen bij een van de professionele toetscentra waarmee wij samenwerken. Dit kan op meer dan 55 verschillende locaties door heel Nederland, waardoor er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is.

Je ontvangt binnen 48 uur nadat je examen hebt gedaan je resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Schade Particulier. Een waardevol Wft-diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage van onze deelnemers laat zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je krijgt met onze unieke slagingsgarantie de zekerheid dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil jij goed voorbereid aan je Wft-examen beginnen en er zeker van zijn dat je in één keer slaagt? Begin dan nu met onze Opleiding Wft Schade Particulier.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Opleiding Wft Schade Particulier

Veelgestelde vragen

Staat binnenkort het Wft-examen Schade Particulier op de planning? Bereid je dan optimaal voor aan de hand van de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier. Deze Wft-opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt tijdens het examen. Onze dienstverlening roept soms vragen op. Daarom hebben we de volgende vragen en antwoorden geformuleerd:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier?

  Wij bieden je met deze opleiding structuur en houvast. Je volgt de opleiding stapsgewijs: je begint pas aan een nieuw onderdeel wanneer je het vorige onderdeel goed onder de knie hebt. Dat maakt dat de Wft-opleiding Schade Particulier erg laagdrempelig is.

  De opleiding voorziet in genoeg examengericht oefenmateriaal. Op alle gemaakte oefenvragen ontvang je van ons uitgebreide feedback. Dit draagt bij aan een optimale voorbereiding. Naast oefenmateriaal geven we je ook handige, examengerichte tips. Alles bij elkaar verhoogt je slagingskansen enorm.

  De opleiding is ingericht aan de hand van diverse animaties. Om je goed voor te bereiden op het echte examen zijn er meer dan 450 examengerichte oefenvragen beschikbaar. Op die manier zorgen wij ervoor dat je moeiteloos door de lesstof heen gaat. De studiebelasting is erg laag, zodat je zonder al te veel inspanning je alsnog extra goed voorbereidt op het Wft-examen Schade Particulier.

 • Wat houdt de 100% Online Opleiding Schade Particulier in?

  De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier behandelt alle onderwerpen die je ongetwijfeld tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan: verzekeringswezen;

  • de verzekeringsovereenkomst;
  • het verzekeringsrecht; en
  • verzekeringsdekkingen.

  Ook het examenonderdeel Professioneel Gedrag is een belangrijk onderdeel en behandelen we daarom uitgebreid tijdens de opleiding. Aan de hand van een examentraining, casuïstiek en oefenexamens bereiden we je optimaal voor op het examen.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft-opleiding bij Hoffelijk?

  Hoffelijk voorziet in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Dit komt, doordat Hoffelijk al vele jaren ervaring heeft in het opleiden van de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wat er nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Schade Particulier? Volg dan de Wft-opleiding Schade Particulier van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier?

  De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier van Hoffelijk is volledig digitaal en volg je dus vanuit huis. Dit zorgt ervoor dat je zelf verantwoordelijk bent voor wanneer je tijd besteedt aan de opleiding. In totaal komt de studiebelasting neer op 34 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.