De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Schade Zakelijk
€ 249,00 vrijgesteld van btw
 • 44 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • 450+ oefenvragen
 • 4 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Schade Zakelijk die je van A tot Z helpt om in één keer te slagen voor je Wft-examen? Wij bieden met onze stap voor stap opleiding dé manier om snel en gemakkelijk je Wft-diploma te halen.

Iedere dag ondersteunt Hoffelijk financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt dan ook in onze jarenlange ervaring als opleider voor de professional van de toekomst. Wij weten hierdoor exact wat er nodig is om te zorgen voor examengericht studiemateriaal. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en voor hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Na het behalen van het Wft-diploma Schade Zakelijk ben je in staat om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico’s. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen.

De Opleiding Wft Schade Zakelijk: laagdrempelig en gestructureerd

Wat kun je van ons verwachten? Wij bieden je met onze stap voor stap opleiding houvast en structuur tijdens de voorbereidingen op je Wft-examen. Het is alleen mogelijk om naar het volgende onderdeel te gaan, wanneer je het onderdeel ervoor hebt afgerond.

Met diverse animaties en met meer dan 450 examengerichte oefenvragen zorgen wij ervoor dat je zonder moeite door de lesstof gaat. We hebben daarnaast de studiebelasting laag kunnen houden en bieden in onze opleiding drie representatieve oefenexamens aan. Het kost hierdoor niet onnodig veel tijd om je voor te bereiden én klaar te stomen voor het Wft-examen Schade Zakelijk.

8,0
20 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Ik vind het een fijne manier van leren. Erg prettig om vier proefexamens inclusief te hebben. Op de leerstof heb ik geen op/aanmerkingen. Daarnaast heb ik zeker wat gehad aan de examentraining. Ga ik bij het volgende examen weer doen.

Inhoud van de Opleiding Wft Schade Zakelijk

De Wft-opleiding Schade Zakelijk is geschikt voor mensen die graag willen werken als financieel adviseur met betrekking tot schadeverzekeringen of willen werken bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

In deze opleiding worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Het verzekeringswezen;
 • De verzekeringsovereenkomst;
 • Verzekeringsrecht; en
 • Verzekeringsdekkingen.

Je wordt tijdens de opleiding ook voorbereid op het examenonderdeel Professioneel gedrag. Daarnaast oefen je door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens op het belangrijke onderdeel Vaardigheden & Competenties.

Stap voor stap door de opleiding

De stapsgewijze structuur van de opleiding, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Je ontvangt tijdens de opleiding ook handige examentips. Deze helpen jou bij het beantwoorden van de examenvragen. Op deze manier word je voorbereid op het digitale Wft-examen.

Plan je Wft-examen zelf

Je kunt voor het Wft-examen Schade Zakelijk terecht bij een van de professionele toetscentra waarmee wij samenwerken. Dit is mogelijk op meer dan 55 locaties door heel Nederland. Er is hierdoor altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Wanneer je je examen hebt afgelegd, ontvang je binnen 48 uur het resultaat van DUO. Bij het behalen van het examen, ontvang je het diploma Wft Schade Zakelijk. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Je hebt met onze unieke slagingsgarantie straks de zekerheid dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil je makkelijk, snel én zeker slagen voor je Wft-examen? Begin dan nu met de Opleiding Wft Schade Zakelijk.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Opleiding Wft Schade Zakelijk, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Opleiding Wft Schade Zakelijk

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar de ideale voorbereiding op het Wft-examen Schade Zakelijk? Schrijf je dan in voor de Opleiding Wft Schade Zakelijk. De opleiding faciliteert in alle kennis en vaardigheden die het examen toetst. We krijgen veel vragen over onze dienstverlening. Om deze reden hebben we de volgende vragen geformuleerd:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de Opleiding Wft Schade Zakelijk in?

  De Opleiding Wft Schade Zakelijk is voor iedereen toegankelijk en goed te doen. Dit komt, omdat de opleiding erg laagdrempelig is en op zeer gestructureerde wijze is ingericht. Een voorbeeld hiervan is dat je tijdens het doorlopen van alle onderdelen pas doorgaat naar het volgende onderdeel, op het moment dat je het vorige onderdeel volledig onder de knie hebt. Dit zorgt voor houvast.

  Daarnaast voorzien wij je van uitgebreide feedback op alle vragen, zodat je leert van je fouten. Ook geven we handige, examengerichte tips. De opleiding is ingericht aan de hand van verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen.

  Naast deze stapsgewijze structuur, ontvang je uitgebreide feedback bij het maken van de oefenvragen. Ook geven we handige, examengerichte tips. Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk.

 • Wat houdt de Opleiding Wft Schade Zakelijk in?

  De opleiding Wft Schade Zakelijk behandelt alle onderwerpen die je ook tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan:

  • het verzekeringswezen;
  • de verzekeringsovereenkomst;
  • verzekeringsrecht; en
  • verzekeringsdekkingen.

  Naast bovenstaande onderwerpen behandelen we ook uitgebreid het examenonderdeel Professioneel Gedrag. Door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens zorgen we voor een optimale voorbereiding.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft opleiding bij Hoffelijk?

  Hoffelijk voorziet in een lage studiebelasting en dit resulteert in hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Hoffelijk heeft al vele jaren ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. We ondersteunen iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Schade Zakelijk? Volg dan de Wft opleiding Schade Zakelijk van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de Opleiding Wft Schade Zakelijk bij Hoffelijk?

  De Opleiding Wft Schade Zakelijk van Hoffelijk is volledig digitaal en volg je dus vanuit huis. Op die manier deel je zelf je tijd in en bepaal je helemaal zelf wanneer je tijd besteedt aan de opleiding. In totaal komt de studiebelasting neer op 48 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.