De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Vermogen
€ 299,00 vrijgesteld van btw
 • 57 uur studiebelasting
 • ± 750 examengerichte oefenvragen
 • Met 4 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding Vermogen met de garantie dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Met onze volledig digitale opleiding heb jij de juiste voorbereiding in handen.

Lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers vinden wij belangrijk. Door onze jarenlange ervaring als (online) opleider voor de professional van de toekomst, weten we precies wat er nodig is om het studiemateriaal examengericht voor je te maken. Dagelijks ondersteunen we dan ook financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling.

Na het behalen van je Wft-diploma Vermogen kun je natuurlijke personen advies geven in het beheer van vermogen in actuariële, financiële, juridische en fiscale zin. Het gaat hierbij nadrukkelijk over voorzieningen die de bestemming hebben voor de oude dag, voor specifieke toekomstige uitgaven of een vrij te besteden vermogen.

De 100% Online Opleiding Wft Vermogen: Jouw complete examenvoorbereiding

Wat kun je van ons verwachten? Met onze stap voor stap 100% Online Opleiding Wft Vermogen geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen. Zodra jij deze opleiding hebt afgerond, weet jij precies wat jij moet doen om in één keer voor het examen te slagen.

Deze opleiding bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning Wft Vermogen Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat.
Videoleren Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
5 oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.
10
25 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Na het volgen van een cursus bij een ander opleidingsinstituut was ik aangenaam verast door de opleiding die ik heb gevolgd via Hoffelijk. In mijn ervaring was deze een stuk duidelijker en makkelijker te lezen. Dit op aanraden van mijn collega's.

Inhoud van de 100% Online Opleiding Wft Vermogen

De Opleiding Wft Vermogen is geschikt voor mensen die graag aan de slag willen als financieel adviseur op het gebied van vermogen of willen werken bij een klantcontactcentrum op dit gebied.

In deze opleiding behandelen we alle onderwerpen en onderdelen die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan:

 • Levensverzekeringsvormen;
 • Fiscale behandeling;
 • Toekomstvoorzieningen; en
 • Beleggingscategorieën.

Om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, komen de belangrijke examenonderdelen Professioneel gedrag en Vaardigheden & Competenties uitgebreid aan bod. Je wordt hierop voorbereid door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens.

Stap voor stap door de opleiding

Stap voor stap word je door ons klaargestoomd op het digitale Wft-examen. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers erg gewaardeerd, net als de vele oefenmogelijkheden en het ontvangen van feedback bij de vragen. We adviseren je daarom om de voorgestelde leerroute van Hoffelijk te doorlopen. Ook bevat de opleiding handige examentips, die jou kunnen helpen tijdens je Wft-examen. Liever zelf bepalen met welk onderdeel van de e-learning je begint? Ook dat is mogelijk!

Plan je Wft-examen zelf

Voor het Wft-examen Vermogen kun je terecht bij een van de 55 professionele toetscentra waarmee we samenwerken. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.

Nadat je je examen hebt afgelegd, ontvang je binnen 48 uur het resultaat van DUO. Bij het halen van het examen, ontvang je het diploma Wft Vermogen. Een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Zekerheid en slagingsgarantie

Het hoge slagingspercentage van onze deelnemers laat zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Wij bieden een unieke slagingsgarantie, waardoor je de zekerheid hebt dat je slaagt voor je Wft-examen en je diploma behaalt.

Wil jij met de juiste voorbereidingen makkelijk én zeker slagen voor je Wft-examen? Meld je dan nu aan voor de 100% Online Opleiding Wft Vermogen.

Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over de 100% Online Opleiding Wft Vermogen, de mogelijkheden voor incompany bespreken of kijken welke opleiding het beste bij jou past?

Stuur ons een e-mail of bel naar
010 - 760 11 00

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Opleiding Wft Vermogen

Veelgestelde vragen

Wil je optimaal voorbereid deelnemen aan het Wft-examen Vermogen? Start dan eerst met de 100% Online Opleiding Wft Vermogen. De opleiding voorziet je van alle benodigde kennis, vaardigheden en handige tips om het examen zonder moeite te halen. We krijgen veel vragen over onze dienstverlening. Om deze reden hebben we de volgende vragen geformuleerd:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de 100% Online Opleiding Wft Vermogen?

  Dankzij de gestructureerde wijze van lesgeven is de opleiding erg laagdrempelig en goed te volgen. Je doorloopt de opleiding stap voor stap, zodat je ieder onderdeel begrijpt. Dit zorgt voor houvast.

  De opleiding biedt examengerichte oefenvragen aan. Nadat je deze vragen gemaakt hebt, ontvang je hier uitgebreide feedback op. Daarnaast geven we je handige, examengerichte tips. De opleiding Wft Vermogen is er voor iedereen.

  Aan de hand van diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen stomen wij je klaar op het examen. Je gaat bijna moeiteloos door de lesstof heen. De studiebelasting is laag, zodat je je optimaal voorbereidt op het Wft-examen Vermogen.

 • Wat houdt de 100% Online Opleiding Wft Vermogen in?

  De opleiding Wft Vermogen behandelt alle onderwerpen die je beslist tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan:

  • levensverzekeringsvormen;
  • fiscale behandeling;
  • toekomstvoorzieningen; en
  • beleggingscategorieën.

  Ook behandelen we uitgebreid het examenonderdeel Professioneel gedrag. Dit is een belangrijk onderwerp. We bereiden je optimaal voor, zodat je zonder zorgen het examen maakt. Dit doen we aan de hand van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft-opleiding bij Hoffelijk?

  De Wft opleiding sluit goed aan bij het landelijke Wft-examen. Dit is te zien aan de hoge slagingspercentages van onze deelnemers. Wat ook in het voordeel werkt, is dat de studiebelasting erg laag is. Hoffelijk heeft al vele jaren ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. Mede hierdoor weten we exact wat nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal. Daarnaast ondersteunen we iedere dag financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Vermogen? Volg dan de Wft-opleiding Vermogen van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de 100% Online Opleiding Wft Vermogen bij Hoffelijk?

  De 100% Online Opleiding Wft Vermogen vindt online plaats in tegenstelling tot een fysiek klaslokaal. Op die manier volg je de opleiding gewoon vanuit huis wanneer het jou uitkomt. In totaal vergt de studiebelasting 48 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.