De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Zorg
€ 269,00 vrijgesteld van btw
 • 38 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 6 representatieve oefenexamens

Ben je op zoek naar een opleiding Wft Adviseur Zorg die je van A tot Z helpt om snel en makkelijk je adviseursdiploma Wft Zorg te halen? Wij bieden je met onze stap-voor-stap opleiding dé manier om zeker te slagen voor je Wft-examen!

De Opleiding Wft Zorg: Jouw complete examenvoorbereiding

Je kan van onze opleiding verwachten dat wij je structuur en houvast bieden tijdens de voorbereiding op je Wft-examen. Ook hebben wij de studiebelasting laag kunnen houden zodat het je niet onnodig veel tijd kost om klaar te zijn voor het examen Wft Adviseur Zorg.

Deze opleiding bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning Wft Zorg Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat.
Videoleren Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
5 oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.

Inhoud van de Opleiding Wft Zorg

In de opleiding Wft Adviseur Zorg worden alle onderwerpen en onderdelen behandeld die je op het examen kunt tegenkomen, denk hierbij aan;

 • Het gezondheidsstelsel;
 • Zorgverzekeringsplicht;
 • De zorgverzekeringsovereenkomst; en
 • Zorgverzekeringsdekking.

Uiteraard komt ook het examenonderdeel Professioneel gedrag uitgebreid aan bod en word je d.m.v. examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens voorbereid op het belangrijke examenonderdeel Vaardigheden & Competenties.

Stap voor stap door de opleiding

We bereiden je stap voor stap voor op het digitale Wft-examen. We adviseren je daarom om de voorgestelde leerroute van Hoffelijk te doorlopen. Deze stapsgewijze structuur wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd, net als het leren van feedback bij de vragen. De opleiding bevat daarnaast handige examengerichte tips en veel oefenmogelijkheden. Liever zelf bepalen met welk onderdeel van de e-learning je begint? Ook dat is mogelijk!

Zekerheid en slagingsgarantie

De stapsgewijze structuur van de Wft-opleiding wordt door onze deelnemers enorm gewaardeerd, net als de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen. De opleiding is daarnaast inclusief handige examentips. De hoge slagingspercentages laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen en een zekere bijdrage leveren aan jouw Wft-certificering. We garanderen dan ook dat je slaagt! Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.

Wil jij snel, makkelijk én zeker slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de opleiding Wft Adviseur Zorg!

9,0
1 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

De teksten bij Hoffelijk lezen gemakkelijk. Door middel van opdrachten en oefenexamens is het gemakkelijk om je voor te bereiden op een examen. Zelf raad ik een digitale classroom aan om je goed voor te bereiden op een examen. Ik merk dat ik daar me...

Wft-opleidingen Hoffelijk

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Opleiding Wft Zorg

Veelgestelde vragen

Met de Opleiding Wft Zorg stomen we je klaar op het Wft-examen. De opleiding voorziet je van alle benodigde kennis, vaardigheden en tips om optimaal voorbereid het examen te maken. Onze dienstverlening roept soms vragen op. Daarom hebben we de volgende vragen en antwoorden klaargezet:

 • Wat is de moeilijkheidsgraad van de Opleiding Wft Zorg?

  Doordat de Opleiding Wft Zorg veel structuur en houvast biedt, is het een erg laagdrempelige opleiding. De fijne structuur houdt in dat je stap voor stap de opleiding volgt. Ieder onderdeel dien je af te ronden, voordat je naar het volgende onderdeel gaat. Dit zorgt ervoor dat je elk onderdeel volledig begrijpt.

  De opleiding Wft Zorg biedt examengerichte oefenvragen aan. Nadat je de oefenvragen hebt gemaakt, ontvang je uitgebreide feedback. Zo leer je van je fouten. Daarnaast geven we examengerichte tips. Doordat de opleiding erg laagdrempelig is, is hij voor iedereen toegankelijk.

  Aan de hand van diverse animaties en meer dan 350 examengerichte oefenvragen, stomen we je klaar op het echte examen. De studiebelasting is laag, zodat je er alles uithaalt wat erin zit. Je bent klaar voor het Wft-examen Zorg.

 • Wat houdt de Opleiding Wft Zorg in?

  De opleiding Wft Zorg behandelt alle onderwerpen die je ongetwijfeld tegenkomt op het Wft-examen. Denk hierbij aan:

  • het gezondheidsstelsel;
  • zorgverzekeringsplicht;
  • de zorgverzekeringsovereenkomst; en
  • zorgverzekeringsdekking.

  Naast bovenstaande onderwerpen behandelen we ook uitgebreid het examenonderdeel Professioneel Gedrag. Door middel van examentrainingen, casuïstiek en oefenexamens zorgen we voor een optimale voorbereiding.

 • Wat is het voordeel van het volgen van deze Wft opleiding bij Hoffelijk?

  Hoffelijk voorziet in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. Dit komt, doordat Hoffelijk al vele jaren ervaring heeft in het opleiden van de professional van de toekomst. Dagelijks ondersteunen we financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we precies weten wat er nodig is om te voorzien in examengericht studiemateriaal.

  Wil je zeker weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Zorg? Volg dan de Wft-opleiding Zorg van Hoffelijk.

 • Hoelang duurt de Opleiding Wft Zorg?

  Je volgt de opleiding Wft Zorg van Hoffelijk vanuit huis. De opleiding is namelijk digitaal ingericht en dat zorgt ervoor dat je zelf bepaalt wanneer en waar je tijd hieraan besteedt. In totaal komt de studiebelasting neer op 33 uur. Op het moment dat je de opleiding afneemt bij Hoffelijk, ontvang je 12 maanden toegang tot de leeromgeving.