De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE CFP/FFP - Kennis en vaardigheden bij vermogensadvies
€ 649,00 vrijgesteld van btw
  • 12 PE CFP/FFP-punten
  • Onderdeel praktijktoepassing
  • Training van onze topdocenten
  • Op locatie of in de Virtual Classroom
  • 12 categorie B-punten voor de PE SEH

Over de PE CFP/FFP Kennis en vaardigheden bij vermogensadvies

Over het geven van vermogensadvies bestaan veel misverstanden. Er wordt gedacht dat het lastig is, dat het actief beheer van beleggingen met zich meebrengt en dat klanten niet voor meer risico (lees: beleggen) openstaat. Het vermogensadviesgesprek wordt als ingewikkeld ervaren en met name beleggingsoplossingen worden vaak gezien als een serieus alternatief. Maar is dat wel terecht?

Tijdens de PE CFP/FFP-training Kennis en vaardigheden bij vermogensadvies bespreken we de vooroordelen rond vermogensadvies. We kijken naar de verschillende mogelijkheden voor het opbouwen van vermogen. We kijken dus ook naar beleggen. Daarnaast komen de keuzes die de klant heeft en het adviesgesprek dat hieruit volgt de orde. We gaan dieper in op belemmerende overtuigingen van zowel adviseurs als klanten, weerstanden en (de grens van) verantwoordelijkheden.

Inhoud van de training

De PE CFP/FFP-training Kennis en vaardigheden bij vermogensadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennis van vermogensopbouw producten
  • Kennis van gesprekstechnieken
  • Het belang van vermogensopbouw producten voor jouw klant
  • Vaardigheden: Intervisiedag met acteur


Voor wie is deze training?

Ben jij Erkend Financieel Planner, wil je je verder onderscheiden binnen je vakgebied én direct alle 12 je PE CFP/FFP-punten op het onderdeel Praktijktoepassing behalen? Dat kan met deze training!

Wat levert de training mij op?

Met het afronden van deze training behaal je 12 PE CFP/FFP-punten op het onderdeel Praktijktoepassing en 12 PE SEH-punten in categorie B.

Wat je verder nog moet weten over deze training?

De training bestaat uit twee dagen. Er zit minimaal een week tussen de twee trainingsdagen, zodat je jouw opgedane in de praktijk kan brengen voordat je weer een nieuwe trainingsdag bijwoont. De studiebelasting van de PE CFP/FFP Kennis en vaardigheden bij vermogensadvies is afhankelijk van je studievaardigheden en je voorkennis. 

Deze module is ontwikkeld in samenwerking met levensverzekeraar Scildon.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.