De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE CFP/FFP - Vermogensopbouw binnen een financieel plan
€ 329,00 vrijgesteld van btw
  • 6 PE CFP/FFP-punten
  • Onderdeel praktijktoepassing
  • Training van onze topdocenten
  • Op locatie of in de Virtual Classroom
  • 6 categorie B-punten voor de PE SEH

Over de PE CFP/FFP Vermogensopbouw binnen een financieel plan

Vermogen is een belangrijk onderdeel binnen het financieel plan van jouw klant. Afhankelijk van de doelstellingen die je klant heeft, moet er gekeken worden naar wat er nodig is om een bepaald vermogen te accumuleren en hoe (risicovol) belegd moet worden. Maar wat nu als de klant niets heeft met beleggen, hoe maak je beleggen dan toch bespreekbaar? Wat mag je adviseren? En op welk moment verwijs je door?

Tijdens de PE CFP/FFP-training Vermogensopbouw binnen een financieel plan nemen we je mee in de wereld van vermogen binnen het financieel plan. Je leert gestructureerd te adviseren over vermogensopbouw en wordt uitgedaagd om de impact van veranderende wetgeving mee te nemen en te vertalen naar de haalbaarheid van doelstelling(en) van de klant.

Inhoud van de training

Tijdens deze PE CFP/FFP-training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Risicohouding en haalbaarheid doelstelling
  • Vermogen uit nalatenschap
  • Impact van de huidige economische scenario’s op de haalbaarheid van de doelstellingen
  • Verhogen haalbaarheid doelstelling en aanpassing rendement en risico
  • Monitoren financieel plan


Voor wie is deze training?

Ben jij Erkend Financieel Planner, wil jij je kennis verbreden en direct PE CFP/FFP-punten op het onderdeel Praktijktoepassing behalen? Dan is deze training geschikt voor jou!

Wat levert de training mij op?

Met het afronden van deze training behaal je 6 PE CFP/FFP-punten op het onderdeel Praktijktoepassing en 6 PE SEH-punten in categorie B.

Wat je verder nog moet weten over deze training?

Tijdens deze training is het de bedoeling dat je niet alleen leert van de trainer, maar ook van je branchegenoten. Onderling kennis en ervaringen uitwisslen aan de hand van dialoog en rollenspel is daarom een belangrijk onderdeel van de PE CFP/FFP. De trainer speelt hierin een verbindende rol en is zowel coach als begeleider.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.