De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE SEH 2021 - Risicobereidheid: adviseur of klant
€ 199,00 vrijgesteld van btw
  • 6 PE SEH-punten
  • Categorie A
  • Klassikaal of online

Wil jij op de hoogte blijven van alle actualiteiten rondom het adviseren in risicobereidheid? Hoffelijk ondersteunt jou hierin door het aanbieden van de PE SEH training Risicobereidheid. Dit is een praktijkgerichte training waarbij je actief met het onderwerp risicobereidheid aan de slag gaat.

De actuele en praktijkgerichte training van Hoffelijk
Ieder jaar ontvangen zo’n 550.000 Nederlanders een uitkering wegens arbeidsongeschiktheid. De oorzaak ligt niet altijd op fysiek vlak. Ook problemen op psychisch gebied zijn vaak een aanleiding. We zien een dalend aantal afgesloten overlijdensrisicoverzekeringen die in combinatie met een hypothecair krediet wordt afgesloten. Daarnaast is er een flinke toename in het aantal klachten dat door nabestaanden wordt ingediend bij het Kifid. Zij komen na het overlijden van de partner namelijk in financiële problemen.

Jij als adviseur krijgt de taak om met de consument in gesprek te gaan en hem of haar in te lichten over de risico’s en consequenties wat betreft arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Hoffelijk behandelt alles omtrent dit onderwerp in de praktijkgerichte training PE SEH Risicobereidheid.

Het praktijkgerichte deel van deze training houdt in dat je dus direct toegevoegde waarde kunt laten zien in jouw adviesgesprekken. Daarnaast schenkt deze training ook aandacht aan hoe je de boodschap overbrengt op de klant, zodat de klant ook echt voelt wat de gevolgen zijn.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Reële inkomensrisico’s voor werknemers en ondernemers en de gevolgen op de lange termijn;
  • Kifid-uitspraken rondom inkomensrisico’s;
  • Drijfveren van de klant rondom risicobereidheid;
  • Jouw invloed als adviseur op de keuze van de klant; en
  • De vastlegging van de uitkomsten en eventuele nazorg.

Wil jij als adviseur jouw kennis en kunde verbreden? Boek dan nu een plek voor de PE SEH Risicobereidheid training.

Let op!
De online PE SEH Risicobereidheid training bestaat uit twee dagdelen in de week en duurt van 9.30-13.00 uur.

9,1

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.