De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Masterclass Wijzigingen eigenwoningregeling
€ 199,00 vrijgesteld van btw
  • Klassikaal of online
  • E-learning kosteloos bij te bestellen
  • Eén praktijkdag

De eigenwoningregeling in partnersituaties wordt per 1 januari 2022 gewijzigd. Met deze wijzigingen worden onbedoelde renteaftrekbeperkingen voorkomen. Als adviseur moet je rekening houden met de wijzigingen van de eigenwoningregeling in partnersituaties om de eigenwoningreserve, de aflossingsstand en de eigenwoningschuld te kunnen bepalen.

Door de complexiteit van de wetgeving, is het met betrekking tot de nieuwe regels van belang dat je handvatten meekrijgt over de manier waarop je over deze gewijzigde wet communiceert met je klanten.

Tijdens deze masterclass leren we je aan de hand van praktijkcasussen de verschillen tussen de huidige en de nieuwe wettelijke regeling.

PE SEH-punten behalen?

Wil je direct je PE-punten voor de SEH behalen? Meld je dan aan voor de PE SEH-training Wijzigingen eigenwoningregeling.

Inhoud

De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld in deze masterclass:

  • Aanschaf van woningen voor partners met een eigenwoningverleden;
  • Het verbreken van partnerrelaties;
  • Het overlijden van een partner.
Let op!
E-learning Wijzigingen eigenwoningregeling
Als je de Masterclass Wijzigingen eigenwoningregeling inplant, kun je de e-Learning Wijziging eigenwoningregeling er kosteloos bij bestellen.

Ben je benieuwd naar ons overige aanbod wat betreft de wijzigingen in de eigenwoningregeling? Bekijk dan onze overzichtspagina

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.