De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Landingspagina - Afbeelding

Meer dan alleen jouw opleidingspartner

Hoffelijk is een opleidings- en exameninstituut in de financiële dienstverlening. Wij ontzorgen organisaties op het gebied van vakbekwaamheid: van Permanent Actueel, Wft- en PE-opleidingen en examens, tot vakopleidingen, PE-workshops en maatwerkopleidingen. 

Met onze innovatieve oplossingen geven we je realtime inzicht in de Wft-voortgang van je medewerkers en verminderen we je administratieve werkzaamheden. Lees snel verder hoe we jouw organisatie hierin kunnen ondersteunen.

Meer over Hoffelijk

Wij ontzorgen je

De afgelopen jaren hebben veel organisaties de overstap gemaakt van een traditionele opleider naar Hoffelijk. Door hen vanaf het begin te begeleiden naar een succesvolle implementatie, weten we precies welke wensen en uitdagingen verschillende organisaties hebben. Met deze kennis hebben we voor een aantal doelgroepen een speciale propositie ontwikkeld.

Deze proposities hebben zich al bewezen bij diverse organisaties. Lees hieronder meer over de dienstverlening die we hen aanbieden.

Banken en verzekeraars

Iedere medewerker altijd voorzien van het juiste opleidingsaanbod, single-sign-on, uitgebreide managementinformatie en mogelijkheid tot het toevoegen van eigen content.

Bekijk onze oplossingen

Detacheerders

Je medewerkers altijd Wft-proof voor de volgende klus! Lage studiebelasting, flexibel starten, continu inzicht in de voortgang en grip op de kosten.

Bekijk onze oplossingen

Hypotheekketens

Vanuit de centrale organisatie alle vestigingen in het land faciliteren maar wel grip houden? Inzicht in de voortgang per vestiging en voor iedere medewerker het juiste opleidingsaanbod.

Bekijk onze oplossingen

Intermediairs

Wij ondersteunen je optimaal rondom de vakbekwaamheid van je medewerkers, geven je meer inzicht in hun voortgang en je hebt een vast aanspreekpunt.

Bekijk onze oplossingen

Scholen

Samen investeren in financieel professionals van de toekomst! Wft-opleidingen voor een scherp tarief, meer grip op de voortgang en collectief examineren.

Bekijk onze oplossingen

Overheid

Wil je als overheidsinstelling, bijvoorbeeld als gemeente, je Wft-adviseurs vakbekwaam houden? Met de dienstverlening van Hoffelijk, word je hierin ondersteund. 

Bekijk onze oplossingen

Waarom Hoffelijk?

Bij Hoffelijk combineren we onze passie voor kwaliteit met innovatiekracht en de wil om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen. Door onze lage studiebelasting en oplossingen op het gebied van examineren, bespaar je als organisatie veel tijd. We staan voor een hoge kwaliteit, waarbij een 9 altijd de ondergrens is. Onze oplossingen zijn persoonlijk, innovatief en op maat. Geheel ingericht naar de wensen van jouw organisatie.

Op zoek naar een strategisch partnership?

Ben je op zoek naar een opleidingspartner voor jouw organisatie? Dan is Hoffelijk de juiste partij. Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar om je te ondersteunen. We luisteren naar je wensen, maken deze inzichtelijk en komen vervolgens met elkaar tot de juiste oplossing die het beste aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Onze collega’s staan voor je klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.
 

Plan een afspraak in

Voor elke organisatie hebben wij een passende oplossing, maar voor deze doelgroepen hebben we een speciale propositie ontwikkeld. Kies hieronder het werkveld waarin jouw organisatie werkzaam is. Staat jouw werkveld er niet tussen? Neem dan direct contact met ons op via 010 - 760 11 00 of info@hoffelijk.nl.

  • Banken en verzekeraars
  • Detacheerders
  • Hypotheekketens
  • Intermediairs
  • Scholen
  • Overheid