De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wft- en PE-examens
Om te mogen adviseren, dienen je medewerkers aan de Wft-vakbekwaamheidseisen te voldoen. Je verkrijgt je adviesbevoegdheid door het behalen van één of meerdere Wft-examens, die samen een beroepskwalificatie vormen. Je Wft-examens behaald? Dan zal je elke PE-periode een PE-examen moeten afleggen om de adviesbevoegdheid, die volgt uit een beroepskwalificatie, te verlengen.

Sinds 2014 is Hoffelijk een erkend exameninstituut. Dit betekent dat alle Wft- en PE-examens afgelegd kunnen worden op één van onze examenlocaties. Deze stap is genomen om organisaties van opleiding tot examen te kunnen voorzien. We bieden daarmee een totaal ontzorgconcept.

Grootste landelijke dekking
Met meer dan 55 examenlocaties, verspreid over het hele land, hebben we de grootste landelijke dekking. Je medewerkers hoeven niet lang weg van kantoor te zijn, want er is altijd wel een examenlocatie in de buurt.

Examineren op locatie


Hoffelijk biedt ook de mogelijkheid om te examineren op jouw locatie. Naast de reistijd en -kosten die het bespaart, neemt het ook de stress bij je medewerkers weg om op tijd op locatie te zijn. Ons team komt naar jou toe en zorgt ervoor dat alles klaarstaat, zodat je medewerkers zich alleen maar hoeven te focussen op hun examen.

Examens - Header

Corine de Meijer

Bij jouw organisatie voor de deur of op kantoor examens afleggen? Met de Examenbus en de mobiele set maken we het mogelijk.

Afspraak maken

Heb je een vraag over examineren?

Bij jouw organisatie voor de deur of op kantoor examens afleggen? Met de Examenbus en de mobiele set maken we het mogelijk.

Examenbus - Manpower

De Examenbus

Van examineren een event maken? Met de Examenbus maken we examineren een stuk persoonlijker. Ook leuk als onderdeel van een groter programma, (regio)bijeenkomst of congres. Manpower, zie het voorbeeld hiernaast, ging aansluitend iets leuks doen met alle kandidaten.

Een compleet ontzorgconcept

Met onze Examenbus bieden we een geaccrediteerde examenlocatie die bij jouw organisatie voor de deur geparkeerd kan worden. De bus bevat twintig examenplekken, waar medewerkers ongestoord hun examen kunnen maken. Wij zorgen voor een rustige omgeving en professionele toezichthouders.

Hoffelijk komt ook naar je toe met de mobiele set. Hiermee kunnen we een kantoorruimte of lokaal in korte tijd veranderen in een geschikte examenlocatie voor maximaal twintig examenkandidaten.

Kijk op www.examenbus.nl voor meer informatie over de Examenbus en de mobiele set.