De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hiervoor is het van belang dat de medewerkers in korte tijd hun Wft Zorg behalen om zo snel mogelijk inzetbaar te zijn. Een traject waar Hoffelijk in gespecialiseerd is.


Waarom Hoffelijk?

  • Flexibel en direct starten
  • Hoge slagingspercentages en lage kosten
  • Grip op de voortgang door managementinformatie
  • Gemakkelijk te doorlopen Opleiding Wft Zorg
  • Slagingsgarantie
  • Incompany examineren
  • Leeromgeving in eigen look & feel

 

 

Flexibel en direct starten
Bij eindejaarswerk is snelheid een belangrijke factor. De e-Leerlijn is volledig online. Kandidaten kunnen op elk moment starten: tegelijkertijd, samen of individueel. In eigen tempo of via jullie studieplanning. Die keuze is aan jou.

 

Hoge slagingspercentages en lage kosten

Hoge slagingspercentages en lage kosten
Je kosten houd je laag door naar alle factoren te kijken, niet alleen naar de prijs van het lesmateriaal. Lage kosten garandeer je als je kandidaten direct vanuit huis kunnen beginnen met studeren en ze zo goed voorbereid zijn dat er maar één examen nodig is. Kortom: lage kosten door hoge slagingspercentages. Zonder onnodig duur lesmateriaal. Hoffelijk heeft hiermee al voor veel organisaties het verschil gemaakt.

 

Grip op de voortgang door managementinformatie
Als manager heb je via je managersaccount altijd snel en overzichtelijk inzicht in de voortgang van de kandidaten. Handig, want je weet precies wanneer iemand wat extra ondersteuning nodig heeft.

 

Gemakkelijk te doorlopen Opleiding Wft Zorg
De kandidaten volgen de e-Leerlijn volledig digitaal en vanaf ieder willekeurig apparaat met internetverbinding, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Er zijn meer dan 500 oefenvragen in verschillende varianten. Zo blijft het functioneel én aantrekkelijk om met de oefeningen bezig te zijn en te blijven. Na ieder hoofdstuk toetst de kandidaat zich aan de hand van tussentijdse toetsen. Deze oefenexamens zijn wat betreft vraagsoorten, scores en weging precies opgebouwd als het echte examen.

 

Slagingsgarantie
We zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van de e-Leerlijn. Succesverhalen en hoge slagingspercentages bewijzen die kwaliteit keer op keer. Om onze overtuiging nog eens extra kracht bij te zetten, geven we een slagingsgarantie af. Doorloopt een deelnemer de e-Leerlijn succesvol? Dan weten wij zeker dat hij gaat slagen. Zakt de deelnemer onverhoopt toch? Wij betalen het herexamen, net zo lang tot de kandidaat wel geslaagd is. Geen woorden, maar daden.

 

Incompany examineren
Altijd een examenplek in de buurt beschikbaar: daar gaan we voor. Je kunt bij ons door heel Nederland bij één van de vaste toetslocaties terecht. Vrijwel elke dag. ook in de avonden en weekenden.

Met een groep op examen? Dat kan ook! We kunnen onze innovatie mobiele toetslocatie de Examenbus bij je organisatie voor de deur parkeren of met één van onze mobiele sets een inhouse examenmoment verzorgen. Vaak tegen een nóg scherper tarief. Je bespaart hiermee niet alleen op de examenkosten, maar denk ook eens aan de bespaarde verletkosten en reistijd.

 

Leeromgeving in eigen look & feel
Tijdens het onboardingtraject wil je betrokkenheid van je medewerkers creëren. Dat bereik je ook door de leeromgeving volledig in de look & feel van je organisatie vorm te geven. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag een demo aan.

 Direct beginnen? 
Wil je in een korte periode je medewerkers opleiden tot klantcontactmedewerker Wft Zorg? Hoffelijk is dé partij die je daarin kan ondersteunen. Neem contact op via 010 - 760 11 00 of stuur ons een e-mail

Detacheerder - Edwin

Neem contact op

Je medewerkers opleiden met ons Wft- en PE-studiemateriaal, PE-workshops of vakopleidingen? Of liever een opleiding op maat? Edwin denkt graag met je mee.