De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Het ontwikkelen van een maatwerk e-learning doen we samen. Om te borgen dat de e-learning volledig aansluit bij de leerbehoeften van jouw organisatie en je medewerkers, starten we met het gezamenlijk bespreken van het onderwerp, de doelgroep, de vorm en het plan van aanpak. We bepalen de leerdoelen en bespreken de inhoud. Vervolgens wordt de e-learning ontwikkeld en ondersteunen wij je organisatie bij de distributie ervan. Zo leveren wij e-learnings die didactisch goed onderbouwd zijn, er grafisch aantrekkelijk uitzien en zeer gebruiksvriendelijk zijn!

Doordat de e-learning speciaal voor jouw organisatie wordt gemaakt, kun je de inhoud zelf bepalen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld organisatiespecifieke situaties schetsen die aansluiten op de praktijk. Ook kun je de vaktermen zo verwerken dat deze volledig aansluiten bij het taalgebruik binnen je organisatie.

Laat bijvoorbeeld een maatwerk e-learning ontwikkelen op het gebied van:

  • onboarding van nieuwe medewerkers
  • interne processen over voldoen aan wet- en regelgeving in de praktijk van jouw organisatie (bv. privacy, cyberveiligheid of klantintegriteit)
  • soft skills
  • introductie nieuwe systemen, proposities of producten
  • het DNA van je organisatie
Intermediair - Rebecca

Direct aan de slag?

Plan een belafspraak in met onze collega Rebecca. Neem je liever direct contact met haar op? Rebecca is bereikbaar via 06 - 10 03 71 44.

Showreel_maatwerk_e-learning_thumb

Ontwikkeling maatwerk e-learning

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij de ontwikkeling van een maatwerk e-learning?

Bekijk dan vooral onze video voor een sfeerimpressie!