De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Al in 2013, nog voordat Permanent Actueel verplicht werd, introduceerde Hoffelijk Permanent Educatie 2.0 (PE 2.0), de voorloper van het huidige Permanent Actueel. Deze voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven en hebben we uitgebouwd door naar de wensen en behoeften van organisaties te blijven luisteren.

Met Permanent Actueel ontvangen je medewerkers nieuws en relevante ontwikkelingen die spelen in hun vakgebied. Er worden daarbij praktische tips en handige achtergrondinformatie gegeven. De activiteit wordt afgesloten met oefenvragen. Zo weten je medewerkers precies hoe ze de actualiteiten het beste kunnen toepassen in de adviespraktijk.

Intermediair - Rebecca

Rebecca van der Walle

Benieuwd hoe we Permanent Actueel voor jouw organisatie kunnen inrichten? Rebecca denkt met je mee!

Afspraak maken

Heb je een vraag over Permanent Actueel?

Benieuwd hoe we Permanent Actueel voor jouw organisatie kunnen inrichten? Rebecca denkt met je mee!

De leeromgeving op maat voor jouw organisatie

Leeromgeving in look & feel organisatie
Eigen content toevoegen
Single-sign-on vanuit intranet
Inzicht door voortgangsrapportages
Gemakkelijke boekhouding door verzamelfactuur
Updateproces voor medewerkers
Hoffelijk Academy voor organisaties

Academy

Voor grotere organisaties biedt Hoffelijk de mogelijkheid om een eigen Academy te ontwikkelen, volledig in de look & feel van jouw organisatie. Hierin komen alle eisen en wensen rondom vakbekwaamheid samen op één plek. We creëren een interactieve leeromgeving die verschillende handige functionaliteiten bevat en we richten deze helemaal in met de juiste modules voor jouw medewerkers. Permanent Actueel wordt dan een onderdeel van de Academy.

Veelvoorkomende wensen zijn: inrichten functievereistenprofiel en rapportagemogelijkheden, Wft-diploma's registeren en bijbehorende herinnering aan PE-periodes, automatisch updateproces voor medewerkersmutaties, maatwerk facturatieafspraken en het toevoegen van eigen content (bijvoorbeeld een speciale module Klantintegriteit, Privacy of Advieskwaliteit). Kortom: je organisatie is volledig ontzorgd.

Vakbekwaamheidsservice Hoffelijk

Vakbekwaamheidsservice

Voor kantoren met (circa) tien tot vijftig werknemers heeft Hoffelijk de Vakbekwaamheidsservice ontwikkeld. De Vakbekwaamheidsservice ontzorgt niet alleen je medewerkers, maar vooral jou als eigenaar of als humanresourcemedewerker. Met een eigen relatiebeheerder heb je korte lijnen, een soepel administratief proces en altijd inzicht in de Wft-status van het hele kantoor en elke individuele medewerker.

De Vakbekwaamheidsservice

Ervaringen van onze klanten

Onze relatiebeheerder Rebecca ging op bezoek bij een aantal van onze klanten, om te vragen naar hun ervaring met de Vakbekwaamheidsservice. 

Permanent actueel op basis van je functie bij Hoffelijk

Permanent Actueel gebaseerd op je functieprofiel

Minder content én meer relevantie. Dat is hoe Hoffelijk Permanent Actueel inricht. Naast profielen die gebaseerd zijn op Wft-modules, kunnen we namelijk ook maatwerk leveren door Permanent Actueel aan te bieden op basis van de functie de je medewerkers dagelijks uitvoeren. Zij ontvangen dan alleen de actualiteiten die noodzakelijk en relevant zijn voor hun dagelijkse werkzaamheden. Alle overige actualiteiten zijn wel netjes terug te vinden in het nieuwsarchief. Daarmee bespaar je als organisatie veel onnodige studietijd en lezen je medewerkers altijd iets dat hun adviespraktijk raakt.