De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Onze klanten

Banken en verzekeraars

Iedere medewerker altijd voorzien van het juiste opleidingsaanbod, single-sign-on, managementinformatie en mogelijkheid tot het toevoegen van eigen content.

Lees meer

Detacheerders

Je medewerkers altijd gecertificeerd voor een nieuwe klus! Lage studiebelasting, starten op ieder willekeurig moment en continu inzicht in de voortgang.

Lees meer

Hypotheekketens

Vakbekwaamheid regelen voor verschillende vestigingen? Dat kan gemakkelijk centraal! Iedereen in dezelfde leeromgeving, inzicht in de voortgang per vestiging en voor iedere medewerker het juiste opleidingsaanbod.

Lees meer

Intermediairs

Wij nemen alles voor je uit handen rondom de vakbekwaamheid van je medewerkers, geven je meer inzicht in hun voortgang en je hebt een vast aanspreekpunt.

Lees meer

Scholen

Samen investeren in financieel professionals van de toekomst! Wft-opleidingen voor een scherp tarief, meer grip op de voortgang en grotere betrokkenheid van studenten.

Lees meer

Overheid

Wij houden ons bezig met de dagelijkse vakbekwaamheidseisen van je medewerkers, zodat jij je tijd kunt besteden aan je dagelijkse werkzaamheden.

Lees meer
Lunchsessie - Thumbnail

Samen advieskwaliteit verbeteren

In deze video geeft onze trainer Alex Erlings een workshop over advieskwaliteit aan zo'n 100 financieel adviseurs van de Rabobank.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je organisatie? Dan is Hoffelijk de juiste keus! We ondersteunen je medewerkers in hun vakbekwaamheid en besparen jouw organisatie tijd. Neem snel contact met ons om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Neem contact op

Wij werken voor

Logo - HvA
Logo - HDI
Logo - Aon
Logo - De Hypotheker
Logo - De Hypotheekshop
Logo - Inholland
Logo - De Volksbank
Logo - Vlieg
Yource logo