De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Inzicht in diplomadossiers
Als eerste maken we inzichtelijk welke Wft-adviseurs (functieprofielen) er binnen jouw organisatie zijn. Vervolgens leggen we de functievereisten en de reeds behaalde diploma’s en certificaten naast elkaar in ons diplomadossier. Hierdoor kunnen we je inzicht geven in de benodigde opleidingen die je medewerkers moeten volgen, welke examens ze hier nog voor moeten afleggen en welke andere vereisten er benodigd zijn om hun adviesbevoegdheid geldig te behouden. 

Periodiek ontvang je een geüpdatete voortgangsrapportage waarin je onder andere kunt zien wie er geslaagd zijn en wie er nog op examen moeten.

Hoffelijk ondersteunt jouw organisatie volledig in alles rondom de vakbekwaamheid van je medewerkers.

Iedere medewerker voorzien van het juiste opleidingsaanbod
Voor de uniformiteit van je organisatie is het van belang dat de communicatie eenduidig is. Daarom zetten we een leeromgeving op in de vormgeving van jouw organisatie, ook wel bekend als een Academy. Elke medewerker ontvangt inloggegevens (via single-sign-on) voor hun persoonlijke leeromgeving. 


Door het inzicht in de functieprofielen kunnen we de leeromgeving van iedere medewerker op maat gemaakt inrichten. Zo is iedere medewerker voorzien van het juiste opleidingsaanbod. Ze ontvangen daarmee alleen de relevante nieuwsberichten en opleidingen. 
 

Banken en Verzekeraars - Wesley

Wesley van 't Hof

Voor Banken & Verzekeraars bieden wij verschillende oplossingen op maat. Als ervaringsdeskundige op dit gebied, is Wesley de aangewezen persoon om met jou in gesprek te gaan.

Afspraak maken

Meer weten?

Voor Banken & Verzekeraars bieden wij verschillende oplossingen op maat. Als ervaringsdeskundige op dit gebied, is Wesley de aangewezen persoon om met jou in gesprek te gaan.

Het afnemen van examens op locatie

In deze video zie je hoe Hoffelijk de Examenbus heeft ingezet om de Rabobank te ontzorgen in het afnemen van examens. De kandidaten konden zo het examen afleggen voor de deur van hun kantoor.

Hoffelijkfinancieel_Banken-Verzekeraars_Dynamisch-Dashboard.png

Periodiek op PE-examen
Door de voortgangsrapportages heb je gemakkelijk inzicht in welke medewerkers wanneer op examen moeten. Een traject waar we je volledig in begeleiden. We bieden een uitgebreid aanbod aan PE-opleidingen, zodat jouw medewerkers optimaal voorbereid op examen gaan. Dit kunnen ze in onze webshop bestellen die gekoppeld is aan jullie op maat gemaakte Academy. Onze webshop kun je naar wens inrichten, zo kun je kiezen voor verschillende betaalmethoden, waaronder het bestellen op rekening van de werkgever. Verder kun je er ook voor kiezen om specifieke diensten uit te lichten.

Ook het PE-examen boeken je medewerkers eenvoudig bij Hoffelijk in de webshop. Met ons uitgebreide aanbod aan examenlocaties, is er altijd een gunstige locatie in de buurt. Wil je al je medewerkers tegelijkertijd op examen laten gaan en er een evenement van maken? Dan komen we naar je toe met de Examenbus of mobiele set. 

Hoffelijkfinancieel_Banken-Verzekeraars_E-learnings.png

Ons Wft-opleidingsaanbod
Zijn er medewerkers die je initieel wilt opleiden? Hoffelijk ontzorgt je organisatie ook in de weg naar hun Wft-certificering. Met behulp van ons dynamisch dashboard kunnen we de slaagkans van de deelnemers inschatten. Hier lees je meer over onze Wft-opleidingen met slagingsgarantie.

Heb je interesse?
Ben je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ontzorgen op het gebied van vakbekwaamheid? Neem dan contact met ons op via 010 - 760 11 00 of via onderstaande button.

 

Neem contact op