De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk is gespecialiseerd in het snel en flexibel opleiden van nieuwe medewerkers én het op peil houden van hun kennis. We hebben dit traject al vaak voor opdrachtgevers mogen inrichten en implementeren. Dit is wat we speciaal voor detacheerders bieden.

Flexibel en direct starten
Onze opleidingen zijn volledig digitaal. De kandidaten kunnen dan ook op ieder gewenst moment starten. Of dit samen of individueel is, morgen of volgende week, in eigen tempo of via een studieplanning. 

Hoge slagingspercentages en lage kosten
De Wft-opleidingen bewijzen hun succes met de hoogste slagingspercentages in de branche. De kosten houd je laag doordat de kandidaten vanaf hun eigen locatie kunnen starten met de opleiding.

Inzicht in de voortgang
Via het managersaccount in ons Dynamisch Dashboard heb jij grip op de voortgang van je medewerkers. Zo weet je precies waar iemand is binnen het leerproces en wie er extra ondersteuning nodig heeft. Het dashboard geeft ook een indicatie van de slaagkans van elke medewerker. Hiermee heb jij de touwtjes in handen en bepaal je wie er al klaar is om het examen af te leggen.

Zo realiseren wij samen binnen de kortste tijd gecertificeerde medewerkers om te detacheren.

Detacheerder - Edwin

Meer weten?

Wil je weten wat we voor Detacheerders kunnen betekenen? Edwin weet door zijn jarenlange ervaring precies waar de behoeftes van jouw organisatie liggen.

Zo maak je opleiden een stuk persoonlijker

Hoffelijk neemt het opleidingsgedeelte van Manpower over. Dit doen we onder andere door de inzet van de Examenbus, waardoor ze van het examineren een persoonlijk en feestelijk moment kunnen maken.

Examenbus - Wagenpark

Examenbus

Als grotere groepen kandidaten op examen moeten is het prettig als dat in de buurt kan. De Examenbus van Hoffelijk komt naar jou toe en beschikt over 20 (volledig geaccrediteerde) examenplaatsen bij jou voor de deur. De Examenbus kan gepersonaliseerd worden met stickers van jouw organisatie.

Tip: maak er een echt evenement van en organiseer er bijvoorbeeld na afloop een lunch of kleine borrel bij, zodat iedereen elkaar wat beter kan leren kennen en het feest is compleet!