De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wie van jouw medewerkers hebben hun PE-examen nog niet gehaald? En wie is volledig permanent actueel? De Vakbekwaamheidsservice van Hoffelijk geeft je het antwoord op deze vragen en biedt ondersteuning.

Wft-voortgang van je gecertificeerde medewerkers
In ons digitale diplomadossier kunnen medewerkers hun behaalde Wft-diploma's en PE Wft-certificaten uploaden. Door deze tool zien we in één oogopslag welke diploma's iemand bezit én kunnen we hen ontzorgen in het geldig houden van hun Wft-certificering.

In de Vakbekwaamheidsservice voorzien wij de leidinggevende pro-actief van voortgangsinformatie over welke medewerkers wanneer in actie moeten komen. Daarnaast denken wij met je mee hoe de medewerkers zich het beste kunnen voorbereiden op hun examen(s), bieden we het studiemateriaal aan, verwerken wij behaalde diploma’s en certificaten in het diplomadossier én sturen we reminders wanneer de medewerkers weer in actie moeten komen.
 

Verzamelfactuur
Daarnaast hoeven medewerkers niet meer onhandig geld voor te schieten als zij bijvoorbeeld een Wft-opleiding willen volgen. Zij kunnen dit namelijk gewoon bestellen in onze webshop en vervolgens de factuur op de verzamelfactuur zetten van jouw organisatie, wel zo makkelijk!

Wij ondersteunen je organisatie in het optimaal vakbekwaam houden van je medewerkers

Intermediair - Rebecca

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we het Intermediair bieden? Door de ruime ervaring van Rebecca in het vakgebied, weet ze precies hoe ze jouw organisatie verder kan helpen.

De Vakbekwaamheidsservice

Klanten over ons ontzorgconcept

Met de Vakbekwaamheidsservice zorgen we dat alle medewerkers bij jou op kantoor gecertificeerd zijn en blijven. Natuurlijk met de kwaliteit waar Hoffelijk voor staat.

Intermediair - Persoonlijk contact 2

Persoonlijk contact

Met de Vakbekwaamheidsservice wordt jouw organisatie zoveel mogelijk ontzorgd. Regelmatig persoonlijk contact zorgt voor een goede band tussen jouw organisatie en Hoffelijk. Door het regelmatige contact worden problemen snel bespreekbaar en kunnen we samen tot een oplossing komen. De Vakbekwaamheidsservice is meer dan alleen persoonlijk contact. Alles wat te maken heeft met vakbekwaamheid wordt bij jouw bedrijf uithanden genomen en overgenomen door Hoffelijk. Zo hoef jij je nooit meer druk te maken om de vakbekwaamheid van je medewerkers