De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk heeft al jarenlange ervaring in het opleiden en vakbekwaam houden van Wft-adviseurs. We weten precies wat een adviseur nodig heeft en hoe we jou als overheidsinstelling het beste kunnen ondersteunen. Wij maken speciaal voor jouw instelling een persoonlijke digitale leeromgeving waarin elke medewerker Permanent Actueel berichten ontvangt, PE-studiemateriaal kan bestellen en zelf examens kan inplannen.


Diplomadossier
In ons digitale diplomadossier kunnen medewerkers hun behaalde Wft-diploma's en PE Wft-certificaten uploaden. Door deze tool zien we in één oogopslag welke diploma's iemand bezit én kunnen we hen ontzorgen in het geldig houden van hun Wft-certificering. Zo sturen we de medewerkers periodiek PE-reminders om te zorgen dat elke medewerkers in beeld heeft voor welke datum, welk PE-examen afgelegd dient te worden.


Facturatie
Wij bieden de optie voor een verzamelfactuur aan. Op deze manier hoeven de medewerkers geen geld voor te schieten voor de opleidingen die ze bestellen in de webshop. Elke medewerker kan een opleiding of examen bestellen in de webshop en dit op de verzamelfactuur zetten van de gemeente. De leidinggevende krijgt eenmaal per kwartaal de factuur. Gemak en overzicht in één!
 

Dave Peeters

Dave Peeters

Ben je benieuwd wat we gemeenten bieden? Dave weet precies waar de behoeftes voor jouw organisatie liggen en helpt je graag de juiste oplossing te vinden.

Afspraak maken

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we gemeenten bieden? Dave weet precies waar de behoeftes voor jouw organisatie liggen en helpt je graag de juiste oplossing te vinden.

De Vakbekwaamheidsservice

Klanten over ons ontzorgconcept

In deze video delen een aantal klanten hun ervaring met ons ontzorgconcept.

Het juiste opleidingsaanbod

Voor de uniformiteit van je gemeente is het van belang dat de communicatie eenduidig is. Daarom zetten we een leeromgeving op in de vormgeving van jouw gemeente. Elke medewerker ontvangt inloggegevens (via single-sign-on) voor hun persoonlijke leeromgeving. 


Door het inzicht in de functieprofielen kunnen we de leeromgeving van iedere medewerker op maat gemaakt inrichten. Zo is iedere medewerker voorzien van het juiste opleidingsaanbod. Ze ontvangen daarmee alleen de relevante nieuwsberichten en opleidingen. 


Kortom: Hoffelijk ontzorgt jouw gemeente volledig op het gebied van opleidingen. Alles is overzichtelijk voor de leidinggevende en Hoffelijk zorgt dat de medewerkers up-to-date blijven.