De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Naast digitale Wft-opleidingen bieden wij ook de mogelijkheid om andere leertrajecten te digitaliseren. Omdat alle opleidingen digitaal zijn is de voortgang van de studenten goed te monitoren. Met het speciaal ontwikkelde Dynamisch Dashboard hebben docenten altijd inzicht in de voortgang en de prestaties van hun studenten. Zo kan er bijvoorbeeld worden bijgestuurd als een student niet goed scoort op een bepaald onderwerp.

Wft
Voor alle negen de Wft-modules heeft Hoffelijk e-leerlijnen ingericht. De e-leerlijnen worden door hogescholen gebruikt ter vervanging van de Wft-vakken. De voortang van de studenten is continu inzichtelijk voor docenten. Hierdoor kunnen docenten zich gerichter focussen op de knelpunten en kunnen zij juist dieper ingaan op de onderdelen waarop studenten beter scoren.

De inhoud van de e-leerlijnen is volledig gebaseerd op de door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) vastgestelde toetstermen. Hierdoor komt alle examenstof aan bod en weet een kandidaat exact wat hij op het examen kan verwachten.

De e-leerlijnen zijn voorzien van verschillende leervormen. Denk aan tekstuele studiestof, maar ook aan oefenvragen, integrale casussen, illustraties en examengerichte animaties. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een toets, waarmee de kandidaat inzicht krijgt in zijn sterke en minder sterke punten. Tenslotte biedt de e-leerlijn een aantal representatieve oefenexamens. Hiermee kan getest worden in hoeverre de kandidaat klaar is voor het examen. Om vlak voor het examen nogmaals te oefenen, wordt een adaptief ingerichte herhalingstoets klaargezet.

Thomas van Gorkom

Thomas van Gorkom

Om scholen te ontzorgen, bieden we verschillende oplossingen. Hier vertelt Thomas je graag meer over. Hij weet precies wat jouw organisatie nodig heeft en kan je daarom verder helpen.

Afspraak maken

Meer weten?

Om scholen te ontzorgen, bieden we verschillende oplossingen. Hier vertelt Thomas je graag meer over. Hij weet precies wat jouw organisatie nodig heeft en kan je daarom verder helpen.

Examen op locatie

Na een Wft-opleiding volgt vanzelfsprekend een Wft-examen. Wij faciliteren deze ook. Door heel Nederland hebben we meer dan 55 verschillende vaste- en mobiele examenlocaties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor grote groepen examenkandidaten om examen op locatie te doen. Dan komen wij met de Examenbus naar jouw school toe zodat alle examenkandidaten voor de deur examen kunnen doen.

Bijdrage financiële dienstverlening
Hoffelijk is ontstaan vanuit de gedachte om de financiële dienstverlening te verbeteren. Wij vinden dat een betere financiële dienstverlening begint bij het opleiden van financieel professionals. Daarom bieden wij aan scholen onze Wft-opleidingen tegen een zeer voordelig tarief aan.