De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Het binden en boeien van je medewerkers is momenteel belangrijker dan ooit. YoungCapital investeert daarom vanaf de start in nieuw talent met het digitale studiemateriaal van Hoffelijk. Wij weten precies wat ervoor nodig is om beginnende financieel adviseurs te laten leren op een manier die hen aanspreekt. Daarnaast bieden wij YoungCapital het benodigde inzicht via ons complete dashboard met sturingsinformatie, zodat zij precies weet hoe haar kandidaten ervoor staan.

Wij waren benieuwd naar de eerste ervaringen binnen YoungCapital met de dienstverlening van Hoffelijk. We gingen hierover in gesprek met Joshua en Cleo van de afdeling People Development binnen YoungCapital. Per jaar begeleiden zij meer dan 2.000 kandidaten bij hun start in de financiële sector. Hun kandidaten worden rechtstreeks vanuit de YoungCapital University bij ons aangemeld, via de unieke koppeling die wij samen met hen hebben gerealiseerd. 

YoungCapital_thumb_interview

YoungCapital over de overstap naar Hoffelijk

Benieuwd waarom YoungCapital voor Hoffelijk heeft gekozen? Bekijk dan de video.