De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Advieskwaliteit
€ 108,00 vrijgesteld van btw
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • 12 maanden looptijd abonnement
  • Waar en wanneer je wilt up-to-date
  • Toegankelijk vanaf ieder device

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van de belangrijkste actualiteiten rondom advieskwaliteit, zodat jij deze relevante ontwikkelingen mee kunt nemen naar je adviesgesprekken en je zo nóg meer toegevoegde waarde aan je klanten kunt bieden? Meld je dan aan voor Permanent Actueel Advieskwaliteit.

Geef je hypotheekadvies? Dan weet je dat een adviesdossier dat zowel toegankelijk is voor je klant als compliant voor de AFM, nog best een uitdaging kan zijn. Hoe zorg je voor een compliant dossier, waarmee je ook toegevoegde waarde aan je klant biedt? Met Permanent Actueel Advieskwaliteit zorgen we ervoor dat jij continu op de hoogte bent van het laatste nieuws over dit onderwerp én hoe je dit mee kunt nemen in je adviesgesprekken en dossiers. Zo kun jij nog meer toegevoegde waarde bieden aan jouw klanten.

Hoe blijf je permanent actueel?
We sturen je regelmatig een update van de ontwikkelingen die voor jou relevant zijn. Ieder nieuwsbericht heeft een tijdsbesteding van ongeveer 5 minuten en je rondt het artikel af met een paar vragen.

Wat kun je verwachten?
Met Permanent Actueel Advieskwaliteit blijf jij op de hoogte van de belangrijkste actualiteiten die er spelen rondom hypotheekadvies, bijvoorbeeld over de volgende onderwerpen:

  • Life events;
  • Wet- en regelgeving;
  • Relevante Kifid-uitspraken; en
  • Dossiervorming.

Benieuwd naar de incompanymogelijkheden?
We denken graag met je mee over de mogelijkheden om al je medewerkers Permanent Actueel te houden op het gebied van advieskwaliteit. Neem hiervoor contact met ons op via info@hoffelijk.nl of 010 - 760 11 00