De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Wft
€ 100,00 vrijgesteld van btw
  • Tijdbesteding per bericht circa 5 minuten
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • 12 maanden looptijd abonnement
  • Waar en wanneer je wilt up-to-date
  • Toegankelijk vanaf ieder device
  • Kennis & Actualiteit 4 PE CFP/FFP-punten

Moet je voldoen aan de vakbekwaamheidseisen en wil je aantonen aan de AFM dat je permanent actueel vakbekwaam bent? Wij regelen het voor je met Permanent Actueel Wft!

Relevante content
Hoffelijk streeft ernaar dat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het geven van het beste advies voor je klant. We denken graag met je mee en daarom scannen en selecteren wij voor jou het nieuws. Zo bespaar jij kostbare tijd, en zorgen wij ervoor dat je berichten ontvangt die zijn toegespitst op jouw functie.

Snel en makkelijk up-to-date
In je persoonlijke online leeromgeving zijn onze berichten altijd en overal beschikbaar. De inhoud is to-the-point en uiteraard voorzien van praktische tips. Met slechts een tijdbesteding van circa 5 minuten per actualiteit ben je helemaal op de hoogte.
Heb je behoefte aan meer informatie? Dan kun je je verdiepen in de achtergrondinformatie die je vindt bij ieder bericht.

Reminders via het diplomadossier
Ook helpen wij je met het geldig houden van je diploma’s door reminders en persoonlijk opleidingsadvies via het diplomadossier in je leeromgeving. Zo ben én blijf je altijd Wft-proof.

Wil jij ook snel en makkelijk up-to-date blijven met relevante content en reminders? Word dan nu Permanent Actueel Wft bij Hoffelijk.