De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Wft Continu
€ 108,00 vrijgesteld van btw
  • Tijdbesteding per bericht circa 5 minuten
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • Waar en wanneer je wil up-to-date
  • Toegankelijk vanaf ieder device
  • Kennis & Actualiteit 4 PE CFP/FFP-punten

Met PA Continu blijf je volledig op de hoogte van de actualiteiten binnen jouw vakgebied en voldoe je daarnaast aan de open norm van de AFM. Je krijgt toegang tot een overzichtelijk dashboard met een persoonlijke leeromgeving waar jij altijd en overal toegang hebt tot relevante artikelen over jouw Wft-module(s). Met een gemiddelde tijdsbesteding van 5 minuten per update blijf jij, zonder dat het jou al te veel tijd kost, volledig op de hoogte blijven van de actualiteiten binnen je vakgebied. 

De inhoud van PA Continu

Met het PA Continu-abonnement heb jij altijd en overal toegang tot de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied. Je betaalt één vaste prijs per jaar. Deze prijs is onafhankelijk van het aantal Wft-modules waarvoor je actueel moet zijn. De artikelen zijn to the point en zijn daarnaast voorzien van een aantal oefeningen. Heb je behoefte aan meer informatie? Dan heb je altijd de mogelijkheid om meer achtergrondinformatie bij ieder bericht te lezen. De gemiddelde tijdsbesteding per update is slechts 5 minuten. En doordat wij op voorhand al het belangrijkste nieuws en de actualiteiten voor jou geselecteerd hebben, kan jij dus heel efficiënt up-to-date blijven.

Waarom permanent actueel blijven?

De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als informerende medewerkers met klantcontact. Met het PA Continu-abonnement van Hoffelijk geef jij invulling aan de open norm van de AFM.

Wanneer je FFP-lid bent, kun je met ons PA-abonnement FFP-punten krijgen. Geef je FFP-registratienummer aan ons door en wij geven jouw 4 FFP-punten ieder jaar automatisch door.

De PA-app

De online leeromgeving is altijd en overal vanaf ieder device toegankelijk. Maak je gebruik van onze PA-app? Dan ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot je artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nog gemakkelijker permanent actueel.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.