De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Wft Update
€ 72,00 vrijgesteld van btw
  • 6 updates per jaar
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • Waar en wanneer je wil up-to-date
  • Toegankelijk vanaf ieder device
  • Kennis & Actualiteit 4 PE CFP/FFP-punten

Met PA Update blijf je volledig op de hoogte van de actualiteiten binnen jouw vakgebied én geef je direct invulling aan de open norm van de AFM. Het abonnement biedt je toegang tot een overzichtelijk dashboard met een persoonlijke leeromgeving waar je iedere twee maanden een artikel met de actualiteiten over jouw Wft-module(s) in ontvangt. Alle artikelen die je hebt afgerond worden geregistreerd en na ieder kalenderjaar ontvang je een PA-certificaat. Zo ben je echt aantoonbaar permanent actueel.

De inhoud van PA Update

Met het Permanent Actueel Update-abonnement hou jij je kennis op regelmatige basis bij. Je betaalt één vaste prijs per jaar. Deze prijs is onafhankelijk van het aantal Wft-modules waarvoor je actueel moet zijn. Met het abonnement krijg jij toegang tot zes artikelen per jaar (bestaande uit updates en oefeningen).

De artikelen bevatten de actualiteiten die relevant zijn voor de door jou gekozen Wft-modules. Je ontvangt een update voor elke Wft-module die je volgt. Zo ben je altijd op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je toetst je kennis online met een aantal oefeningen per update en per Wft-module.

Waarom permanent actueel blijven?

De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als informerende medewerkers met klantcontact. Met het Permanent Actueel Update-abonnement van Hoffelijk geef jij invulling aan de open norm van de AFM.

Wanneer je FFP-lid bent, kan je met ons PA-abonnement FFP-punten krijgen. Geef je FFP-registratienummer aan ons door en wij geven jouw 4 FFP-punten ieder jaar automatisch door.

Altijd en overal toegankelijk

De online leeromgeving is altijd en overal vanaf ieder device toegankelijk. Zo mis je geen enkele update en blijf je gemakkelijk permanent actueel, waar je ook bent.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.