De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Vaak wordt er door hr bijgehouden welke Wft-diploma’s een adviseur heeft. Dit wordt vaak bijgehouden in een Excel of hrm-systeem, wat veel handmatig werk vereist. Daarnaast is het veel uitzoekwerk welke PE-examens de adviseurs moeten afleggen om hun Wft-diploma’s te onderhouden. Laat staan inzicht te hebben wanneer de organisatie 100% PE-proof is. Naarmate de tijd vordert vraagt het van de hr-medewerker veel tijd en moeite om het overzicht te bewaren.

Uiteraard wil je als organisatie dat je medewerkers ook na 1 april 2022 mogen blijven adviseren en dus hun PE-examen(s) voor de deadline succesvol afleggen. Realtime, overzichtelijk én gemakkelijk inzicht in de Wft-vakbekwaamheid van je medewerkers is daarom ontzettend belangrijk.

Krijg geheel kosteloos realtime Wft-inzicht

Dit inzicht kunnen wij je geheel kosteloos bieden in de vorm van het diplomadossier van Hoffelijk. Ons PE-team is beschikbaar om dit te realiseren, zodat jij je medewerkers kunt ondersteunen en grip kunt houden op hun vakbekwaamheid.

 

Het Diplomadossier van Hoffelijk

Detacheerder - Edwin

Benieuwd welk Wft-inzicht wij jou kunnen geven?

In een vrijblijvend gesprek van slechts 10 minuten vertelt onze collega Edwin je meer over het diplomadossier.

Laat je gegevens voor ons achter of neem direct contact op met Edwin via 06 - 83 90 39 66.

Wat wij voor je organisatie doen

Wanneer je via ons het Wft-inzicht wil krijgen, gaat ons PE-team voor je aan de slag. Wat wij voor je organisatie doen:

 • Diplomadossier per medewerker aanmaken
 • Managementdashboard inrichten
 • Structureren diploma’s van de medewerkers
 • Controleren diploma’s van de medewerkers
 • Verifiëren diploma’s van de medewerkers
 • Analyse openstaande PE-examens maken
 • Inzicht geven via realtime managementdashboard

Optioneel:

 • Functieprofiel van de medewerkers instellen
 • Medewerkers informeren
 • Studiemateriaal en examens beschikbaar stellen

Wat wordt er van jouw organisatie verwacht?

Zoals je ziet nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen! Het enige wat we van jouw organisatie vragen:

 • Aanleveren gegevens medewerkers via onze beveiligde omgeving of op USB-stick
 • Tekenen verwerkersovereenkomst*

*Voor jouw gemak ligt het format voor de verwerkersovereenkomst al bij ons klaar. Mocht je de diploma’s in een dossier in een kast hebben, kunnen we je ook helpen deze digitaal te krijgen.

Waarom kosteloos?

Onze aanpak voor het verkrijgen van Wft-inzicht is uniek. Onze klanten ervaren al jarenlang de voordelen hiervan. Het inzicht geeft hen rust en overzicht, omdat ze in één oogopslag zien hoe zij ervoor staan en hoe zij hun medewerkers kunnen ondersteunen de deadline op tijd te halen.

Deze voordelen willen we jouw organisatie ook bieden! We willen je helpen om ook jou het overzicht te geven en te bewaken zodat ook jouw organisatie in deze drukke periode op tijd 100% PE-proof wordt.

Wanneer je geen grip hebt op de Wft-vakbekwaamheid

Mogelijk is dit een taak die je al een tijdje uitstelt, omdat andere zaken prioriteit hebben. Maak je niet druk, bij het inzichtelijk brengen van de Wft-vakbekwaamheid van de medewerkers hoef je alleen de diploma’s aan te leveren. Binnen een week na het aanleveren van alle diploma’s, kunnen we je het Wft-inzicht geven. Zo weet je precies wie nog op PE-examen moet en in hoeverre jouw organisatie al PE-proof is.

Wanneer je het in een Excel of hr-systeem bijhoudt

Dit vraagt vaak om veel handmatig werk, wat tijdrovend is. Je kunt hierdoor, naarmate de tijd verstrijkt, het overzicht kwijtraken. Met ons Wft-dashboard heb je realtime inzicht en nemen wij de administratieve taken van je over.

Wanneer je reeds een Wft-diplomadossier in gebruik hebt

In dit geval kun je een second opinion bij ons aanvragen. Met ons Wft-inzicht willen we je extra zekerheid geven dat je medewerkers de juiste PE-examens doen om onnodige kosten te voorkomen.

Ben je benieuwd naar het proces?

Zowel hr, compliance en directie, de manager én medewerkers ervaren bij ons gemak. In de volgende animaties zie je welke voordelen het diplomadossier voor jullie als organisatie biedt.

Diplomadossier voor HR, compliance en directie

Hr, compliance en directie

Wil jij weten welke medewerkers binnen jouw organisatie nog PE-examens moeten behalen? Creëer overzicht en rust met het diplomadossier van Hoffelijk. Hierin zie je in één oogopslag wie al PE-proof is en wie nog niet en maken we per medewerker inzichtelijk welke Wft- en/of PE-examens zij nog moeten afleggen.

Wanneer jouw medewerkers een diploma hebben behaald, verwerkt Hoffelijk deze direct in het persoonlijke diplomadossier en zijn de gegevens ook voor jou als organisatie beschikbaar. In de animatie zie je hoe dit proces voor jou als organisatiebeheerder in zijn werk gaat.

Het Diplomadossier voor managers

Managers

Als manager wil je te allen tijde grip hebben op de Wft-vakbekwaamheid van je team. Soms is het lastig om het overzicht hierin te bewaren. Het diplomadossier van Hoffelijk is dé tool die jou helpt dit overzicht te krijgen. Hoffelijk structureert, controleert én verifieert alle diploma’s in de diplomadossiers van je medewerkers. Jij kunt daardoor gemakkelijk zien wie er nog op examen moeten en hen motiveren om hiermee aan de slag te gaan.

Wanneer je medewerker het examen heeft behaald, werkt Hoffelijk de status bij in jouw diplomadossier en ben jij als manager weer up-to-date. Bekijk deze animatie om te zien hoe jij het diplomadossier kunt inzetten.

Het Diplomadossier voor medewerkers

Medewerkers

In de diplomawidget van Hoffelijk kunnen jouw medewerkers in één oogopslag zien wat zij moeten doen om Wft- en PE-proof te worden. Nadat ze hun diploma’s via Hoffelijk hebben behaald, worden deze geüpload in het diplomadossier. Zo kunnen je medewerkers hun vakbekwaamheid aantonen aan jou als werkgever.

Tot slot worden ze door Hoffelijk op de hoogte gehouden van alle PE-periodes en PE-examens, om op die manier hun vakbekwaamheid te waarborgen. In deze animatie leggen we je precies uit hoe het traject er voor jouw medewerkers uitziet.

De ervaring van Luyten Adviesgroep

Luyten Adviesgroep is er als één van de eerste kantoren in Nederland in geslaagd om haar team met behulp van het Hoffelijk Dashboard geheel PE-proof te krijgen. Managers hadden via het dashboard inzicht in welke medewerkers wel en niet aan de PE-verplichting voldeden, waardoor medewerkers bijtijds geattendeerd konden worden op de openstaande PE-examens.

Zo kon Luyten Adviesgroep zorgeloos, rustig én voor het einde van de PE-periode 100% PE-proof zijn.

Laat je gegevens achter

Ben je benieuwd of onze werkwijze bij jouw organisatie aansluit? Laat dan je gegevens achter voor onze collega Edwin. Hij geeft antwoord op al je vragen in een gesprek van 10 minuten.

Mocht je liever direct contact met Edwin op willen nemen? Dan kun je hem bereiken via 06 - 83 90 39 66.

Wil je meer lezen over het PE-team dat je kan helpen aan het Wft-inzicht en waarom we hiermee zijn gestart? Ga dan naar hoffelijkgroep.nl.