De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Vermogen

Opleiding Wft Consumptief Krediet

€ 269,00 vrijgesteld van btw
 • 35 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • ± 600 oefenvragen
 • 4 representatieve oefenexamens
Info
Examentraining Wft Vermogen
 • 210 minuten
 • Virtual classroom
 • Geen reistijd en -kosten
 • Kleine groep
 • Interactie met docent en medecursisten
Info
Wft-examen Consumptief Krediet

Wft-examen Consumptief Krediet

€ 159,00 vrijgesteld van btw
 • 90 minuten
 • 31 examenvragen
 • Landelijke dekking (55+ examenlocaties)
 • Zes dagen per week en in de avonduren beschikbaar
 • Inclusief syllabus in leeromgeving
Info
Oefenexamens Wft Consumptief Krediet

Oefenexamens Wft Consumptief Krediet

€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 3 uur studiebelasting
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving
Info

Wft-opleidingen Hoffelijk

Behaal je Wft Consumptief Krediet

De digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk zijn laagdrempelig, gestructureerd en zitten vol met oefenmogelijkheden. Benieuwd hoe onze opleidingen ervoor zorgen dat jij in één keer je Wft-diploma Consumptief Krediet haalt? Bekijk dan de video.

Wft Consumptief krediet

Wft Consumptief Krediet opleiding

Om het modulecertificaat Wft Consumptief Krediet te behalen, dien je het examen Wft Consumptief Krediet succesvol af te leggen. Met de Opleiding Wft Consumptief Krediet van Hoffelijk bieden wij je dé ideale voorbereiding op dit examen. De opleiding wordt digitaal aangeboden en heeft een studiebelasting van ca. 30 uur.

Via de Wft Consumptief Krediet opleiding bieden wij je structuur en houvast in je voorbereiding op het Wft-examen aan de hand van examengerichte oefenvragen en animaties. Ook zitten er vier representatieve oefenexamens bij de opleiding inbegrepen, die naadloos aansluiten op het examen.

Opleiding Wft Consumptief Krediet

Oefenexamens Consumptief Krediet

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens voorzien van uitgebreide feedback. Je vindt de oefenexamens direct in je digitale leeromgeving, hier heb je zes maanden lang onbeperkt toegang toe.

Indien je onze Wft-opleiding Consumptief Krediet volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen. Je hoeft de oefenexamens er dan niet extra bij te bestellen.

Wft Examen Consumptief Krediet

Wft Consumptief Krediet Examen

Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft-examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren en op zaterdagen. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip waarop jij je examen kunt afleggen!

Het Wft Consumptief Krediet Examen bestaat uit 32 examenvragen en duurt 90 minuten. De onderwerpen waarop je getoetst wordt, behandelen we in de Wft Consumptief Krediet opleiding. Het volgen van de opleiding vergroot jouw slagingskans dus enorm.

Opleiding Wft Hypothecair Krediet

Examentraining Consumptief Krediet

Heb jij de Opleiding Wft Consumptief Krediet gevolgd, maar ben je nog op zoek naar wat extra hulp? Hoffelijk biedt je een effectieve, interactieve én examengerichte training om deze laatste delen onder de knie te krijgen. De training wordt gegeven in een digital classroom. Hierbij leren je medecursisten en jij niet alleen van de docent, maar ook van elkaar.

Tijdens de Examentraining Wft Consumptief Krediet doorloop je gezamenlijk de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. Ook geeft de docent jou en je medecursisten een aantal nuttige examengerichte tips mee, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Zodat jij optimaal voorbereid op Wft-examen kunt.

 • Wat is Wft Consumptief Krediet?

  Wanneer je van plan bent om aan de slag te gaan als Adviseur Consumptief Krediet dien je in het bezit te zijn van het Wft-certificaat Consumptief Krediet. Als Adviseur Consumptief Krediet houd je je bezig met het analyseren van de gegevens en kredietbehoefte van de klant voor consumptieve bestedingsdoelen. Je beoordeelt de leencapaciteit, je kent de opties qua aanvullende betaalbeschermers en tot slot informeer je de klant over diverse aflossingsvormen.

  De Wet op Financieel Toezicht (Wft) stelt dat iedereen die werkzaam is in de financiële sector in het bezit moet zijn van het zogeheten Wft-certificaat. Het certificaat verzekert consumenten ervan dat je als adviseur beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om hen van een passend advies te kunnen voorzien. Het certificaat beschermt consumenten tegen bijvoorbeeld oplichting. Het certificaat behaal je door vooraf de Wft-opleiding Consumptief Krediet te volgen en hierna te slagen voor het Wft-examen Consumptief Krediet.

 • Hoe behaal ik mijn Wft-diploma Consumptief Krediet?

  Voordat je op Wft-examen Consumptief Krediet gaat, raden we je aan om de Wft Consumptief Krediet opleiding te volgen. Deze opleiding is namelijk de ideale voorbereiding op het examen. De opleiding voorziet in animaties, casuïstiek en oefenexamens, zodat je vol zelfvertrouwen aan het examen begint.

  Bij de Opleiding Wft Consumptief Krediet zitten vier representatieve oefenexamens inbegrepen. De oefenexamens zijn voorzien van uitgebreide feedback en gedurende een periode van zes maanden onbeperkt te herhalen. Volg je de Wft Consumptief Krediet opleiding niet? Dan kun je er ook voor kiezen om de Wft Consumptief Krediet Oefenexamens er los bij te bestellen.

  Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Consumptief Krediet examen? In onze Examentraining Wft Consumptief Krediet doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek.

  Als je zeker weet dat je klaar bent voor het examen en overtuigd bent dat je alle lesstof beheerst, kun je jouw Wft Consumptief Krediet examen gaan inplannen. Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties, verspreid door heel Nederland terecht. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

 • Is er een opleiding alvorens het maken van het examen Wft Consumptief Krediet?

  Om aan het Wft-examen Consumptief Krediet te mogen deelnemen moet je een Wft-opleiding Consumptief Krediet gevolgd hebben. Deze opleiding is uiteraard beschikbaar bij Hoffelijk. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Consumptief Krediet.

  De opleiding vindt online plaats en heeft een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Wij zorgen er met behulp van examengerichte oefenvragen en animaties voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat. Ook bevat de Opleiding Wft Consumptief Krediet vier oefenexamens die naadloos aansluiten op het echte Wft-examen Consumptief Krediet. De vele oefenmogelijkheden en de handige examentips zorgen ervoor dat jij over alle benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het examen in één keer te halen.

 • Wat biedt Hoffelijk binnen de module Wft Consumptief Krediet aan?

  De module Wft Consumptief Krediet biedt de verplichte Wft-opleiding Consumptief Krediet aan. Deze opleiding vindt online plaats en vergt ongeveer 30 uur aan studiebelasting. Je kunt hierdoor de studie op zelfgekozen momenten volgen. Op het moment dat je het opleidingspakket afneemt bij Hoffelijk, krijg je één jaar toegang tot de digitale leeromgeving. De opleiding voorziet in alle lesstof die je nodig hebt op het examen. Ook biedt de opleiding diverse oefenvragen en oefenexamens aan. Onderwerpen die onder andere aan bod komen tijdens de opleiding zijn:

  • leencapaciteit berekening;
  • kredietovereenkomsten;
  • kredietvormen;
  • fiscale behandeling;
  • inkomensrisico; en
  • schuldsanering.


  Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt tevens online plaats. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

 • Welke Wft-modules biedt Hoffelijk aan?

  Hoffelijk heeft in totaal negen verschillende modules. De module volg je om uiteindelijk in het bezit te komen van het Wft-diploma die geldt als beroepskwalificatie. In totaal bieden we negen modules aan:


  Iedere module hoort bij een bepaald vakgebied. De module die je volgt, hangt dus af van de functie die je bekleedt. Een Wft-module voorziet in de Wft-opleiding, een aantal oefenexamens, een examentraining en het Wft-examen. Wanneer je de opleiding voltooid hebt en het examen hebt gehaald, ontvang je van ons het Wft-diploma. Dit diploma is zeer waardevol voor de rest van je carrière.

 • Wat is Wft?

  Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

  Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.