De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Zorg

Opleiding Wft Inkomen

€ 269,00 vrijgesteld van btw
 • 45 uur studiebelasting
 • Met slagingsgarantie
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen
 • Stapsgewijze structuur
 • Syllabus te downloaden
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving
 • ± 700 oefenvragen
 • 5 representatieve oefenexamens
Info
Examentraining Wft Zorg

Virtual Classroom Examentraining Wft Inkomen

€ 139,00 vrijgesteld van btw
 • 210 minuten
 • Virtual classroom
 • Geen reistijd en -kosten
 • Kleine groep
 • Interactie met docent en medecursisten
Info
Wft-examen Inkomen

Wft-examen Inkomen

€ 159,00 vrijgesteld van btw
 • 135 minuten
 • 44 examenvragen
 • Landelijke dekking (55+ examenlocaties)
 • Zes dagen per week en in de avonduren beschikbaar
 • Inclusief syllabus in leeromgeving
Info
Oefenexamens Wft Inkomen

Oefenexamens Wft Inkomen

€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 4 uur studiebelasting
 • Digitale toetsomgeving
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
 • 6 maanden toegang tot leeromgeving
Info

Wft-opleidingen Hoffelijk

Behaal je Wft Inkomen in één keer

Onze Wft-opleidingen zijn dé ideale voorbereiding op je Wft-examen. Wil je weten hoe wij er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Wft Inkomen opleiding

Wft Inkomen opleiding

Om je modulecertificaat Wft Inkomen te verkrijgen, moet je het Wft-examen Inkomen met een voldoende afronden. Hoffelijk biedt je met de Opleiding Wft Inkomen de garantie dat je in één keer slaagt voor dit Wft-examen. De opleiding is volledig digitaal en heeft een studiebelasting van slechts 42 uur, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden op het Wft-examen.

We helpen je aan de hand van diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen, moeiteloos door de lesstof te gaan. Je bestelt de Opleiding Wft Inkomen inclusief vijf representatieve oefenexamens, die naadloos aansluiten op het landelijke examen.

Opleiding Wft Inkomen

Oefenexamens Wft Inkomen

Toets of je klaar bent voor het Wft-examen Inkomen met de Oefenexamens Wft Inkomen. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens in je persoonlijke digitale leeromgeving. Hier kun je 6 maanden lang alle examenvragen onbeperkt blijven oefenen. De oefenexamens zijn voorzien van uitgebreide feedback. Zo kun je écht leren van de gemaakte fouten en kun je jouw slagingskansen vergroten.

Bij de Opleiding Wft Inkomen zitten al vijf oefenexamens inbegrepen. Volg je deze opleiding dus bij ons? Dan hoef je de oefenexamens er niet extra bij te bestellen.

Wft Examen Inkomen

Wft Inkomen Examen

Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft-examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren of op zaterdagen. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip beschikbaar waarop jij je examen kunt afleggen!

Het Wft-examen Inkomen bestaat uit 46 examenvragen en duurt maximaal 135 minuten. De vragen zijn onderverdeeld in de onderdelen: Kennis en Begrip, Vaardigheden en Competenties en Professioneel gedrag. Als je slaagt voor het Wft-examen Inkomen ontvang je het Wft-diploma Inkomen, een waardevol diploma voor de rest van je carrière.

Wft Basis opleiding

Examentraining Wft Inkomen

Met onze Examentraining Wft Inkomen helpen wij jou met de laatste voorbereidingen op je examen en zorgen wij ervoor dat je met vertrouwen je examen ingaat. Deze examengerichte training van Hoffelijk vindt online plaats in klein groepsverband. Een docent neemt jou en je medecursisten aan de hand van casuïstiek mee in de belangrijkste onderdelen van het Wft-examen.

Tijdens de examentraining is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de docent of aan de andere cursisten. Dit maakt de training erg interactief. Daarnaast voorziet de docent je tijdens de training van waardevolle examengerichte tips, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Zo heb jij alle informatie in huis om in één keer te slagen voor het Wft-examen Inkomen.

 • Wat is Wft Inkomen?

  Wil je aan de slag als inkomensadviseur? Dan dien je in het bezit te zijn van het Wft-certificaat Inkomen. Als inkomensadviseur adviseer je over inkomensrisico’s tijdens ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarnaast kun je schadebehandelingen afwikkelen, klanten begeleiden over re-integratietrajecten en je weet alles van de dienstverlening van Arbo-instanties.

  Het Wft-certificaat verzekert klanten ervan dat je beschikt over alle nodige kennis en vaardigheden om hen te voorzien van een passend advies. Dit certificaat is onderdeel van de Wet op Financieel Toezicht. Deze wet is geldig voor iedereen die werkzaam is in de financiële sector en beschermt consumenten tegen bijvoorbeeld oplichting. Je kunt het certificaat behalen, door de Wft-opleiding Inkomen te volgen en hierna te slagen voor het Wft-examen Inkomen.

 • Hoe behaal ik mijn Wft-diploma Inkomen?

  We raden je aan om de Wft Inkomen opleiding te volgen voordat je op examen gaat. De opleiding biedt je namelijk structuur en houvast tijdens de voorbereiding op het Wft-examen Inkomen. Aan de hand van animaties, casussen en oefenvragen zorgen we dat jij moeiteloos door de lesstof gaat.

  In de opleiding zitten vijf Oefenexamens Wft Inkomen inbegrepen. De vragen uit de oefenexamens komen sterk overeen met de vragen die je op het echte Wft-examen kunt verwachten. Volg je de Opleiding Wft Inkomen niet? Dan kun je de Oefenexamens Wft Inkomen los bestellen.

  Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Inkomen examen? In onze Examentraining Wft Inkomen doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek.

  Als je zeker weet dat je klaar bent voor het examen en overtuigd bent dat je alle lesstof beheerst, kun je jouw Wft Inkomen examen gaan inplannen. Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties, verspreid door heel Nederland terecht. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

 • Is er een opleiding alvorens het maken van het examen Wft Inkomen?

  Voordat je aan de slag kunt als financieel adviseur op het gebied van inkomen dien je het Wft-examen Inkomen te behalen. Je kunt je hierop voorbereiden met onze stap voor stap Opleiding Wft Inkomen. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Inkomen.

  Deze opleiding vindt online plaats en heeft een studiebelasting van ongeveer 42 uur. Wij zorgen er met behulp van examengerichte oefenvragen en animaties voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat. Ook bevat de opleiding Wft Inkomen vier oefenexamens die naadloos aansluiten op het echte Wft-examen Inkomen. De vele oefenmogelijkheden en de handige examentips zorgen ervoor dat jij over alle benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het examen in één keer te halen.

 • Wat biedt Hoffelijk binnen de module Wft Inkomen aan?

  De module voorziet allereerst in de verplichte Wft-opleiding Inkomen. Deze opleiding vindt digitaal plaats en vergt ongeveer 42 uur aan studiebelasting. Op het moment dat je het opleidingspakket afneemt bij Hoffelijk, krijg je precies één jaar toegang tot de digitale leeromgeving. In deze periode kun je dus zelf bepalen wanneer je tijd besteedt aan de studie. De opleiding zorgt ervoor dat je over alle nodige kennis en vaardigheden beschikt die het examen van je vraagt. Ook voorziet de opleiding in diverse oefenvragen en oefenexamens.

  Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt tevens online plaats. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

 • Welke Wft-modules biedt Hoffelijk aan?

  Bij Hoffelijk zijn er een aantal verschillende modules die je kunt volgen. Door de module te doorlopen, kom je in het bezit van jouw gewenste beroepskwalificatie. In totaal bieden we negen modules aan:


  Iedere module past bij een bepaald vakgebied waar je in werkt. Dit hangt dus af van welke functie je uitoefent. Een Wft-module voorziet in de Wft-opleiding, een aantal oefenexamens, een examentraining en het Wft-examen. Op het moment dat je de opleiding met een voldoende afsluit en slaagt voor het examen, ben je in het bezit van het Wft-diploma. Met dit diploma liggen er verscheidene banen in het verschiet.

 • Wat is Wft?

  Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

  Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.