De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Zorg

100% Online Opleiding Wft Schade Particulier

€ 269,00 vrijgesteld van btw
 • 39 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens
Info
E-learning PE Schade Particulier

E-learning Wft Schade Particulier

€ 199,00 vrijgesteld van btw
 • 34 uur studiebelasting
 • Inclusief examengerichte oefenvragen
 • Met 2 representatieve oefenexamens
Info
Oefenexamens Wft Schade Particulier

Oefenexamens Wft Schade Particulier

€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 5 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
Info
Examentraining Wft Zorg
 • 210 minuten
 • Geen reistijd en -kosten
 • Interactie met docent en medecursisten
Info
Klassikale Opleiding PE incl. examen

Klassikale Opleiding Wft Schade Particulier

€ 809,00 vrijgesteld van btw
 • Driedaagse training
 • Inclusief E-learning Wft Schade Particulier
 • 2 representatieve oefenexamens
Info
Examentrainingen in de digital classroom
 • Driedaagse training
 • Geen reistijd en -kosten
 • Inclusief E-learning Wft Schade Particulier
Info
Opleiding Certified Financial Planner

Klassikale Opleiding Wft Schade Particulier

€ 809,00 vrijgesteld van btw
 • Driedaagse training
 • Inclusief E-learning Wft Schade Particulier
 • 2 representatieve oefenexamens
Info
Wft-examen Schade Particulier

Wft-examen Schade Particulier

€ 159,00 vrijgesteld van btw
 • 120 minuten
 • 48 examenvragen
 • Landelijke dekking (55+ examenlocaties)
 • Zes dagen per week en in de avonduren beschikbaar
 • Inclusief syllabus in leeromgeving
Info

Wft Schade Particulier
Wft Schade Particulier
Wft Schade Particulier

Ik heb een Adviseursdiploma Schade maar geen voor Zorg?

Met het Wft-diploma Schade Particulier of Zakelijk, heb je ook de bevoegdheid om te adviseren in zorgverzekeringen. Je krijgt er alleen geen apart diploma voor. Als je je Adviseursdiploma Schade Particulier onderhoudt met PE-examens, behoud je je bevoegdheid om in zorgverzekering te adviseren. Laat je je Adviseursdiploma Schade verlopen? Dan vervalt ook de bevoegdheid voor zorgverzekeringen. Als je apart examen in Wft Zorg doet, ontvang je wel een apart diploma. Deze moet je daarna ook apart onderhouden met PE-examens.

Wft-opleidingen Hoffelijk

Behaal je Wft Schade Particulier

Wil je over de ideale voorbereiding op je Wft-examen Schade Particulier beschikken? We zorgen met onze digitale opleiding dat jij in één keer slaagt voor het examen. Hoe we dat doen, leggen we je uit in deze video.

Wft Schade Particulier opleiding

Wft Schade Particulier opleiding

Met de Opleiding Wft Schade Particulier heb jij dé ideale voorbereiding op je Wft-examen Schade Particulier in huis. Wij bieden je met deze opleiding structuur en houvast, in de voorbereiding op je examen, aan de hand van diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. De digitale Opleiding Wft Schade Particulier van Hoffelijk heeft tevens een studiebelasting van slechts 39 uur.

Ook bevat de Wft Schade Particulier opleiding vijf representatieve oefenexamens. De vragen uit de oefenexamens zijn te vergelijken met de vragen uit het landelijke examen. Zo kun jij toetsen of je klaar bent voor het Wft-examen Schade Particulier.

Man met laptop start de opleiding via STAP budget

E-learning Wft Schade Particulier

Bereid je op een praktische manier voor op het Wft-examen Schade Particulier met de E-learning Wft Schade Particulier. Tijdens de e-learning ga je aan de slag met diverse casuïstiek, rekenopdrachten en ontvang je twee oefenexamens. Alles bij elkaar heeft deze e-learning een studiebelasting van slechts 34 uur.

Naast de vele oefenmethoden bevat de e-learning ook Videoleren. Aan de hand van verschillende video’s worden casussen besproken en ontvang je een aantal examengerichte tips. Zo vergroot je jouw kansen om te slagen voor het Wft Schade Particulier examen.

HF_Digital classroom

Virtual Classroom Opleiding Wft Schade Particulier

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je Wft-examen Schade Particulier? Schrijf je dan nu in voor een Virtual Classroom Opleiding Wft Schade Particulier. De opleiding vindt online plaats en wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten.

Tijdens de driedaagse opleiding sta je samen met een kleine groep cursisten uitgebreid stil bij de casuïstiek die in het examen aan bod komt. Ook krijg je ruim de tijd om met representatieve examenvragen te oefenen. Daarnaast kun je met de docent en de andere cursisten sparren over de vragen die je hebt, zodat jij vol vertrouwen aan het examen kan beginnen.

De Klassikale Opleiding Wft Schade Particulier kan je ook op locatie volgen.

Wft Examen Schade Zakelijk

Oefenexamens Wft Schade Particulier

Met de Oefenexamens Wft Schade Particulier zorg jij ervoor dat je met vertrouwen aan het Wft-examen Schade Particulier begint. Wanneer je de oefenexamens bestelt ontvang je van ons drie representatieve oefenexamens in je persoonlijke leeromgeving. Tijdens het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback. Je kunt de vragen uit een Wft Schade Particulier Oefenexamen zes maanden lang onbeperkt herhalen.

Volg je de Opleiding Wft Schade Particulier al bij ons? Dan zitten hier vijf oefenexamens bij inbegrepen. Je hoeft de oefenexamens er dan dus niet los bij te bestellen.

Wft Schade zakelijk

Examentraining Wft Schade Particulier

Wil je graag de puntjes op de i zetten, voordat je op Wft-examen gaat? Dan kun je gebruikmaken van de Examentraining Wft Schade Particulier. Deze effectieve en examengerichte examentraining van Hoffelijk wordt gegeven in een digital classroom en vindt plaats in een kleine groep met veel interactie tussen jou, de docent en je medecursisten.

Tijdens de Examentraining Wft Schade Particulier doorloop je gezamenlijk de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. Ook geeft de docent een aantal nuttige examengerichte tips, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Zodat jij optimaal voorbereid op Wft-examen kunt.

De Klassikale Examentraining Wft Schade Particulier kan je ook op locatie volgen.

Wft Examen Schade Particulier

Wft Schade Particulier Examen

Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft-examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren of op zaterdag. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip beschikbaar waarop jij je examen kunt afleggen!

Het Wft Schade Particulier Examen bestaat uit 49 examenvragen en duurt 120 minuten. Na het succesvol afronden van je Wft-examen Schade Particulier, ontvang je het Wft-diploma Schade Particulier. Dit betekent dat je bevoegd bent om particulieren te adviseren op het gebied van schadeverzekeringen.

 • Wat is Wft Schade Particulier?

  Wanneer je aan de slag wil als schadeadviseur, dien je in het bezit te zijn van het Wft-certificaat Schade Particulier. Als schadeadviseur adviseer je klanten in particuliere schadeverzekeringen, zoals auto-, woon-, reis-, rechtsbijstand- en vele andere verzekeringen.

  Het certificaat toont aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden. Dit certificaat stelt de klant gerust. Het certificaat is onderdeel van de Wft: Wet op Financieel Toezicht en geldt voor bijna de gehele financiële sector. Het certificaat behaal je door de Wft-opleiding Schade Particulier te volgen en vervolgens te slagen voor het Wft-examen Schade Particulier.

 • Hoe behaal ik mijn Wft-diploma Schade Particulier?

  We raden je aan om de Wft Schade Particulier opleiding te volgen voordat je op examen gaat. De opleiding biedt je namelijk structuur en houvast tijdens de voorbereiding op het Wft-examen Schade Particulier. Aan de hand van animaties, casussen en oefenvragen zorgen we dat jij moeiteloos door de lesstof gaat.

  Bij de Opleiding Wft Schade Particulier zitten vijf representatieve oefenexamens inbegrepen. De oefenexamens zijn voorzien van uitgebreide feedback en gedurende een periode van zes maanden onbeperkt te herhalen. Volg je de Wft Schade Particulier opleiding niet? Dan kun je er ook voor kiezen om de Wft Schade Particulier Oefenexamens er los bij te bestellen.

  Loop je nog vast op een bepaald onderdeel? Dan kun je gebruikmaken van de Examentraining Wft Schade Particulier. In deze examentraining doorloop je samen met een docent en een klein groepje medecursisten de belangrijkste examenonderdelen.

  Als je zeker weet dat je klaar bent voor het examen en overtuigd bent dat je alle lesstof beheerst, kun je jouw Wft Schade Particulier examen gaan inplannen. Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties, verspreid door heel Nederland terecht. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

 • Is er een opleiding alvorens het maken van het examen Wft Schade Particulier?

  Om aan het Wft-examen Schade Particulier te mogen deelnemen moet je een Wft-opleiding Schade Particulier gevolgd hebben. Deze opleiding is uiteraard beschikbaar bij Hoffelijk. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Schade Particulier.

  De opleiding vindt digitaal plaats en vergt ongeveer 34 uur aan studiebelasting. Dankzij alle lesstof, oefenvragen en oefenexamens die de opleiding biedt, is de kans zeer groot dat jij het examen in één keer haalt. Deze oefenvragen en oefenexamens komen namelijk sterk overeen met het echte examen, zodat je op het examen niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 • Wat biedt Hoffelijk binnen de module Wft Schade Particulier aan?

  De module Wft Schade Particulier biedt de verplichte Wft-opleiding Schade Particulier aan. De opleiding is online en vergt zo’n 34 uur aan studiebelasting. De opleiding stoomt je klaar om het examen zonder slag of stoot te halen. Aangezien de opleiding online plaatsvindt, kun je zelf bepalen wanneer je tijd besteedt aan de opleiding. Vanaf het moment dat je het opleidingspakket bij Hoffelijk afneemt, krijg je één jaar toegang tot de leeromgeving.

  Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt tevens online plaats. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

 • Welke Wft-modules biedt Hoffelijk aan?

  Hoffelijk biedt allerlei verschillende modules aan die je kunt volgen. De module volg je om uiteindelijk in het bezit te komen van een beroepskwalificatie. In totaal zijn er bij Hoffelijk negen beroepskwalificaties te behalen. Het gaat om de volgende modules:


  De module die je kiest, hangt af van de functie die je uitvoert en welke beroepskwalificatie je daarvoor nodig hebt. Een Wft-module bestaat uit de Wft-opleiding, een examentraining, een aantal oefenexamens en het Wft-examen. Als je de opleiding met succes afrondt en het examen haalt, ben je in het bezit van de beroepskwalificatie. Dit waardevolle diploma komt goed van pas voor de rest van jouw carrière.

 • Wat is Wft?

  Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

  Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.