De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Opleiding Wft Vermogen

100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk

€ 299,00 vrijgesteld van btw
 • 53 uur studiebelasting
 • ± 700 examengerichte oefenvragen
 • Met 4 representatieve oefenexamens
Info
E-Learning PE

E-learning Wft Schade Zakelijk

€ 229,00 vrijgesteld van btw
 • 47 uur studiebelasting
 • Inclusief examengerichte oefenvragen
 • Met 2 representatieve oefenexamens
Info
Oefenexamens Wft Schade Zakelijk

Oefenexamens Wft Schade Zakelijk

€ 70,00 vrijgesteld van btw
 • 6 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
 • Onbeperkt vragen herhalen
Info
Examentraining Wft Vermogen
 • 210 minuten
 • Geen reistijd en -kosten
 • Interactie met docent en medecursisten
Info
Klassikale Opleiding PE incl. examen

Klassikale Opleiding Wft Schade Zakelijk

€ 839,00 vrijgesteld van btw
 • Driedaagse training
 • Inclusief E-learning Wft Schade Zakelijk
 • 2 representatieve oefenexamens
Info
Examentrainingen in de digital classroom
 • 3daagse training
 • Geen reistijd en -kosten
 • Inclusief E-learning Wft Schade Zakelijk
Info
trainen

Klassikale Examentraining Wft Schade Zakelijk

€ 219,00 vrijgesteld van btw
 • Eendaagse training
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Uitgebreid oefenen met examengerichte oefenvragen
Info
Wft-examen Schade Zakelijk

Wft-examen Schade Zakelijk

€ 159,00 vrijgesteld van btw
 • 120 minuten
 • 55 examenvragen
 • Landelijke dekking (55+ examenlocaties)
 • Zes dagen per week en in de avonduren beschikbaar
 • Inclusief syllabus in leeromgeving
Info

Wft-opleidingen Hoffelijk

Behaal eenvoudig je Wft Schade Zakelijk

Met de digitale Wft-opleidingen van Hoffelijk word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe je met onze opleidingen in één keer slaagt voor je Wft-examen? We leggen het je uit in de video.

Wft Schade zakelijk

Wft Schade Zakelijk opleiding

De digitale Wft-opleiding Schade Zakelijk helpt je van begin tot eind om in één keer te kunnen slagen voor je Wft-examen Schade Zakelijk. Wij bieden je met deze opleiding structuur en houvast, in de voorbereiding op je examen, aan de hand van diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. De opleiding van Hoffelijk heeft slechts een studiebelasting van 53 uur.

In de Opleiding Wft Schade Zakelijk zitten tevens vier representatieve oefenexamens inbegrepen. Deze oefenexamens bevatten vragen vergelijkbaar met de vragen uit het landelijke examen. Zo kun jij toetsen of je klaar bent voor het Wft-examen Schade Zakelijk.

test tips

E-learning Wft Schade Zakelijk

Ben je op zoek naar de meest pragmatische voorbereiding op het Examen Wft Schade Zakelijk? Dan is de E-learning Wft Schade Zakelijk echt iets voor jou! In deze e-learning toets je aan de hand van casuïstiek, verschillende rekenopdrachten en representatieve examenvragen jouw kennis met betrekking tot de module Wft Schade Zakelijk.

Naast de vele oefenmethoden bevat de e-learning ook Videoleren. Aan de hand van verschillende video’s worden casussen besproken en ontvang je een aantal examengerichte tips. Zo vergroot je jouw kansen om te slagen voor je Wft Schade Zakelijk examen.

HF_Digital classroom

Virtual Classroom Opleiding Wft Schade Zakelijk

Tijdens de driedaagse Virtual Classroom Opleiding Wft Schade Zakelijk sta je, samen met een kleine groep cursisten, uitgebreid stil bij alle onderwerpen die op het examen aan bod komen. Ook krijg je ruim de tijd om met representatieve examenvragen te oefenen. Daarnaast kun je met de docent en je medecursisten sparren over de vragen die je hebt, zodat jij vol vertrouwen aan het examen kan beginnen.

De opleiding vindt plaats op doordeweekse dagen van 9.30 - 16.30 uur. Je krijgt daarnaast gratis toegang tot de E-learning Wft Schade Zakelijk. Deze vind je in jouw persoonlijke leeromgeving.

De Klassikale Opleiding Wft Schade Zakelijk kan je ook op locatie volgen.

Wft Examen Schade Zakelijk

Oefenexamens Schade Zakelijk

Na het maken van onze Oefenexamens Wft Schade Zakelijk leg je met vertrouwen het Wft-examen Schade Zakelijk af. Je ontvangt drie representatieve oefenexamens in een digitale toetsomgeving, hier heb je zes maanden lang toegang toe. Je kunt de vragen uit een Wft Schade Zakelijk Oefenexamen, gedurende deze periode, onbeperkt blijven herhalen.

Bij de Opleiding Wft Schade Zakelijk zitten al vier oefenexamens inbegrepen. Volg je deze opleiding dus al bij ons? Dan hoef je de oefenexamens er niet los bij te bestellen.

Hoffelijk inzicht diplomadossier

Examentraining Wft Schade Zakelijk

Ben je op zoek naar een examentraining om de puntjes op de i te zetten ter voorbereiding op je Wft-examen Schade Zakelijk? Hoffelijk biedt je een effectieve en examengerichte training aan in een klein groepsverband, met veel interactie. Samen met een docent behandel je aan de hand van casuïstiek belangrijke onderdelen die op het examen terugkomen.

Je ontvangt gedurende de Examentraining Wft Schade Zakelijk handige examengerichte tips van je docent. Deze tips kunnen je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de docent en kennis te delen met je medecursisten. Er ontstaat zo een interactieve examentraining waar jij optimaal van kunt profiteren.

De Klassikale Examentraining Wft Schade Zakelijk kan je ook op locatie volgen.

Opleiding Wft Schade Zakelijk

Wft Schade Zakelijk Examen

Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft-examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren en op zaterdagen. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip beschikbaar waarop jij je examen kunt afleggen!

Het Wft Schade Zakelijk Examen bevat 56 examenvragen en duurt maximaal 120 minuten. Na het behalen van het Wft-diploma ben je adviesbevoegd om advies te geven aan zakelijke klanten op het gebied van schadeverzekeringen.

 • Wat is Wft Schade Zakelijk?

  Werk jij als schadeadviseur of ben je van plan om binnenkort aan de slag te gaan als schadeadviseur? Dan dien je eerst in het bezit te komen van het Wft-certificaat Schade Zakelijk. Dit certificaat verzekert klanten ervan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om hen te voorzien van een degelijk advies.

  Met het Wft-certificaat Schade Zakelijk heb je de bevoegdheid om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico’s. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en je kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen. Het verplichte certificaat maakt deel uit van de Wet op Financieel Toezicht en beschermt consumenten tegen bijvoorbeeld oplichting. Je komt in het bezit van het Wft-certificaat door de Wft-opleiding Schade Zakelijk te volgen en te slagen voor het Wft-examen.

 • Hoe behaal ik mijn Wft Schade Zakelijk diploma?

  Voordat je op Wft-examen Schade Zakelijk gaat, raden we je aan om de Wft Schade Zakelijk opleiding te volgen. Deze opleiding is namelijk de ideale voorbereiding op het examen. De opleiding voorziet in animaties, casuïstiek en oefenexamens, zodat je vol zelfvertrouwen aan het examen begint.

  In de opleiding zitten vier Oefenexamens Wft Schade Zakelijk inbegrepen. De vragen uit de oefenexamens komen sterk overeen met de vragen die je op het echte Wft-examen kunt verwachten. Volg je de Opleiding Wft Schade Zakelijk niet? Dan kun je de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk los bestellen.

  Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Schade Zakelijk examen? In onze Examentraining Wft Schade Zakelijk doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek.

  Als je vervolgens echt zeker weet dat je klaar bent voor het examen en overtuigd bent dat je alle lesstof beheerst, kun je jouw Wft Schade Zakelijk examen gaan inplannen. Bij Hoffelijk kun je op meer dan 55 locaties, verspreid door heel Nederland terecht. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

 • Is er een opleiding alvorens het maken van het examen Wft Schade Zakelijk?

  Om aan het Wft-examen Schade Zakelijk te mogen deelnemen moet je een Wft-opleiding Schade Zakelijk gevolgd hebben. Deze opleiding bieden we bij Hoffelijk aan. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Schade Zakelijk.

  De opleiding vindt digitaal plaats en vergt ongeveer 48 uur aan studiebelasting. Dankzij alle lesstof, oefenvragen en oefenexamens die de opleiding biedt, is de kans zeer groot dat jij het examen in één keer haalt. Deze oefenvragen en oefenexamens komen namelijk sterk overeen met het echte examen, zodat je op het Wft-examen Schade Zakelijk niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 • Wat biedt Hoffelijk binnen de module Wft Schade Zakelijk aan?

  De module Wft Schade Zakelijk voorziet in de verplichte Wft-opleiding Schade Zakelijk. Deze opleiding vergt zo’n 48 uur en kun je in je eigen tijd volgen. De opleiding vindt namelijk online plaats. Vanaf het moment dat je het opleidingspakket afneemt bij Hoffelijk, krijg je één jaar toegang tot de digitale leeromgeving. De opleiding leert je alle stof die het examen toetst en voorziet in diverse oefenvragen en oefenexamens. Onderwerpen die de opleiding onder andere behandelt, zijn:

  • het verzekeringswezen;
  • de verzekeringsovereenkomst;
  • verzekeringsrecht en;
  • verzekeringsdekkingen.


  Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt tevens online plaats. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

 • Welke Wft-modules biedt Hoffelijk aan?

  Bij Hoffelijk zijn er verschillende modules waar je je voor kunt inschrijven. Deze modules faciliteren in het behalen van jouw Wft-diploma. In totaal bieden we negen modules aan:


  Een Wft-module bestaat uit de Wft-opleiding, een aantal oefenexamens, een examentraining en het Wft-examen. De module die je kiest, hangt af van het vakgebied waarin je werkt. Nadat je de opleiding afsluit met een voldoende en het examen haalt, ben je in het bezit van jouw Wft-diploma. Een diploma waar je de rest van je leven nog veel aan hebt.

 • Wat is Wft?

  Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

  Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.