De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examenvoorbereiding Kiwa SHV 2
€ 195,00 incl. btw € 235,95
  • Oefenexamens en digital classroom
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Training van onze topdocenten
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving
Vraag data op

Voor wie
Je bent schuldhulpverlener en gaat binnenkort het Examen Kiwa SHV 2 afleggen en bent op zoek naar een goede voorbereiding. Onze examenvoorbereiding bestaat uit oefenexamens én een online examentraining in één, zodat jij goed voorbereid je examen in gaat.

Inhoud digital classroom
Tijdens de examentraining in de digital classroom gaan we in op de lesstof voor het Kiwa-examen en de vraagstelling die je tijdens het examen kunt verwachten. Hierbij zal het volledige proces SHV, dat de NVVK heeft ontwikkeld, de leidraad zijn. Bij SHV2 zul je dieper ingaan op de onderwerpen stabilisatie en budgetbeheer, 100% betalingsvoorstel, schuldregeling en de nazorg. We zullen ieder onderdeel van dit proces doorlopen en daarnaast aan de slag gaan met de wettenbundel: hoe navigeer ik snel in wetteksten? De trainer zal daarnaast het Vtlb in hoofdlijnen bespreken en onder andere kort ingaan op het deurwaarderstraject, voorrechten van schuldeisers en het web van regelgeving in Nederland.

Oefenexamens
Deze examenvoorbereiding bestaat naast de digital classroom ook uit verschillende oefenexamens. We hebben deze oefenexamens voorzien van uitgebreide feedback. De vragen kun je onbeperkt herhalen.

De oefenexamens bevatten, net als certificeringstoets voor SHV 2, 45 multiplechoicevragen en drie cases. Naast de vragen over de betreffende module, kun je ook basisvragen verwachten, omdat algemene kennis bij elke module vereist is.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.