De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examenvoorbereiding Kiwa SHV 3
€ 195,00 incl. btw € 235,95
  • Oefenexamens en digital classroom
  • Onbeperkt vragen herhalen
  • Voorzien van uitgebreide feedback
  • Training van onze topdocenten
  • 6 maanden toegang tot leeromgeving
Vraag data op

Voor wie
Ben je als budgetcoach op zoek naar oefenexamens en een examentraining, waarmee jij je optimaal voorbereid op het Examen Kiwa 3? Dan is deze examenvoorbereiding precies waar jij naar op zoek bent!

Inhoud digital classroom
Tijdens de digital classroom behandelen we verschillende onderwerpen die je op het examen terug kunt krijgen. Zo gaan we dieper in op het door de NVVK ontwikkelde integrale proces SHV en zullen we ieder onderdeel van dit proces samengevat doorlopen. We zullen oefenen met het zoeken in de wettenbundel, waarbij we aan de hand van enkele tools leren om snel door wetteksten te kunnen navigeren. De pijlers van motiverende gespreksvoering en de dynamiek van een assessment nemen we ook kort door. Daarnaast behandelen we de vraagstelling die tijdens het examen aan bod komt.

In SHV 3 behandelen we ook de volgende onderwerpen van het vakbekwaamheidsprofiel:

  • Budgetcoaching
  • Informatie en advies
  • Nazorg

Oefenexamens
Deze examenvoorbereiding bevat ook een aantal oefenexamens. Na het maken van deze oefenexamens weet je zeker dat je klaar bent voor het echte examen. De vragen kun je onbeperkt herhalen en zijn daarnaast voorzien van uitgebreide feedback. 

Het oefenexamen is gebaseerd op het schriftelijke examenonderdeel voor de module SHV 3. Er worden 24 multiplechoicevragen gesteld en er komen twee cases aan bod. Na het behalen van het schriftelijk examen mag je deelnemen aan het assessment.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.