De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Efficiënt werken
€ 75,00 incl. btw € 90,75
  • Ongeveer 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geaccrediteerd door Horus
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Wat kun je verwachten?
Wanneer je als bewindvoerder werkt, dien je voor ieder bewind een aantal werkzaamheden uit te voeren. Sommige van deze werkzaamheden keren ieder jaar terug, andere werkzaamheden doe je om het bewind op te starten bijvoorbeeld. Jaarlijks terugkerende werkzaamheden zijn onder andere de rekening en verantwoording. Naast dit soort standaard werkzaamheden, dien je ook altijd beschikbaar te zijn om je cliënten te woord te staan.

Doordat je veel verschillende taken hebt als bewindvoerder, is het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Je moet goed nadenken hoe je alle taken aan wil pakken en uit wil voeren. Ook is het belangrijk dat je hierover duidelijk communiceert naar je cliënten toe. Efficiënt werken is niet iets wat je kan of niet, je kunt het ook leren. Dat doen we tijdens deze Online training Efficiënt werken.

De trainer van deze PE-sessie besteedt onder andere aandacht aan de volgende vragen:

  • Hoe ga je om met je mail?
  • Hoe richt je je dossiers in?
  • Wat zijn precies je taken?

Hoe werkt het?
Deze online training volg je in een zogenaamde digital classroom. Nadat je de training hebt geboekt, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Via deze externe applicatie kun je de PE-sessie volgen.

Je kunt de applicatie gebruiken op je smartphone, tablet of laptop. We raden je sterk aan om de sessie op een apparaat te volgen die beschikt over een goed werkende microfoon. Het is namelijk belangrijk om actief deel te nemen. Daarnaast kunnen je medecursisten je op die manier dan ook goed horen wanneer je een vraag stelt of een opmerking maakt.

PE-punten
De online training Efficiënt werken is geaccrediteerd door Horus en je kunt hiermee twee PE-punten behalen.

Certificaat
Nadat je training met succes gevolgd hebt, maak je een afsluitende toets. Als je deze toets haalt, kun je in de leeromgeving een deelnamecertificaat downloaden.

Heb je behoefte aan het vergroten van jouw toegevoegde waarde als bewindvoerder? Boek dan de PE-sessie Efficiënt werken.

10
1 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Training Efficiënt werken gevolgd bij Bo Starrenburg. Hele leuke interactieve training online met een kleine groep. Zeker een aanrader! Doordat de training online is, scheelt het ons ook enorm veel reistijd.