De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Zelf schulden aanpakken
€ 75,00 incl. btw € 90,75
  • Ongeveer 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geaccrediteerd door Horus
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Wat kun je verwachten?
Deze PE-sessie Zelf schulden aanpakken verdiept zich op de essentiële zaken waar je mee te maken krijgt bij een schuldenbewind. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een plan van aanpak schulden op te stellen. Daarnaast is het van belang om de beslagvrije voet en het vrij te laten bedrag te bepalen. Tot slot is het contact met schuldeisers zeer belangrijk en het doen van een schuld voorstel bijvoorbeeld.

Het uitgangspunt van deze PE-sessie is de bewindvoerder te leren omgaan met bovengenoemde zaken. Op deze manier kun je namelijk het oplossen van de schulden voor de klant op je nemen en hoef je dit niet per se uit te besteden. Dit vormt voor je praktijk en ook voor je cliënt een toegevoegde waarde. Om dit te bereiken, gaat de trainer dieper in op de volgende vragen:

  • Welke schulden kan je zelf oplossen?
  • Wat heb je nodig om dit aan te pakken?
  • Hoe pak je het aan?

Hoe werkt het?
De PE-sessie Zelf schulden aanpakken volg je via onze digital classroom. Het is de bedoeling dat je de sessie boekt via onze website. Nadat je dit geboekt hebt, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie kun je de PE-sessie volgen.

De sessie volg je via je smartphone, tablet of laptop. We raden je sterk aan om te voorzien in een goed werkende microfoon. Je kunt dan namelijk actief deelnemen aan de sessie. Daarnaast kunnen jouw docent en medecursisten je horen bij het stellen van een vraag of wanneer je een opmerking maakt.

PE-punten
De online training Zelf schulden aanpakken is geaccrediteerd door Horus en je kunt hiermee twee PE-punten behalen.

Certificaat
Aan het einde van de PE-sessie maak je een afsluitende toets. Heb je de toets gehaald? Dan ontvang je van ons het deelnamecertificaat. Deze kun je downloaden in de leeromgeving. Heb je behoefte aan het vergroten van jouw toegevoegde waarde als bewindvoerder? Boek dan de sessie PE Zelf schulden aanpakken.

 

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.