De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Zelfredzaamheid van de cliënt
€ 75,00 incl. btw € 90,75
  • Ongeveer 120 minuten
  • Digital classroom
  • Geaccrediteerd door Horus
  • Geen reistijd en -kosten
  • Kleine groep
  • Interactie met docent en medecursisten

Wat kun je verwachten?
Gedurende deze PE-sessie Zelfredzaamheid van de cliënt leren we je allereerst wat zelfredzaamheid betekent. Daarnaast leer je hoe je hier als bewindvoerder aan kan werken. Niet voor iedere cliënt houdt zelfredzaamheid hetzelfde in. De ene cliënt kan meer verantwoordelijkheden teruggeven dan de andere cliënt. Dit is een inschatting die de bewindvoerder moet maken en verantwoorden.

Tijdens de PE-sessie gaat de trainer onder andere in op de volgende vragen:

  • Hoe begeleid je een cliënt op een goede manier naar zelfstandigheid?
  • Hoe verantwoord je dat een cliënt op eigen benen kan staan, of dat het beter is om je cliënt onder bewind te houden?
  • Welk stappenplan heb je nodig om dit aan te pakken?

Hoe werkt het?
De PE-sessie Zelf schulden aanpakken volg je via onze digital classroom. Het is de bedoeling dat je de sessie boekt via onze website. Nadat je geboekt hebt, ontvang je van ons een instructie om de externe applicatie te downloaden. Met deze applicatie kun je de PE-sessie volgen.

De sessie volg je via je smartphone, tablet of laptop. We raden je sterk aan om te voorzien in een goed werkende microfoon. Hiermee neem je actief deel aan de sessie. Daarnaast kunnen jouw docent en medecursisten je horen bij het stellen van een vraag of wanneer je een opmerking maakt. Haal het uiterste uit de training en zo ook uit jezelf.

PE-punten
De online training Zelfredzaamheid van de cliënt is geaccrediteerd door Horus en je kunt hiermee twee PE-punten behalen.

Certificaat
Aan het einde van de PE-sessie maak je een afsluitende toets. Heb je de toets gehaald? Dan ontvang je van ons het deelnamecertificaat. Deze kun je downloaden in de leeromgeving.

Heb je behoefte aan het vergroten van jouw toegevoegde waarde als bewindvoerder? Boek dan de sessie PE Zelfredzaamheid van de cliënt.

9,2

Beste opleider van Nederland

Hoffelijk is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.