De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wat kun je van de online trainingen verwachten?

Onze topdocenten hebben een jarenlange ervaring in het geven van uitdagende en doelgerichte trainingen. In de trainingen ligt de focus op de praktijk, de theorie komt alleen waar relevant aan bod. De sessies zijn interactief en effectief doordat je praktijksituaties met elkaar oefent. Bij iedere sessie wordt gebruikgemaakt van een helder stappenplan dat je na afloop van de training ook direct in de praktijk kunt toepassen.

Hoffelijk Financiële Zorg biedt deze trainingen aan op basis van open inschrijving. De groep bestaat uit allemaal deelnemers die zich individueel hebben aangemeld. Het voordeel hiervan is dat je ervaringen met elkaar kunt uitwisselen en zo ook leert van de inzichten van anderen.

Na afloop van de training sta je sterker in je schoenen en weet je je kwaliteiten effectiever in te zetten. Zo kun jij jouw cliënten de optimale begeleiding bieden.

 

Heb je een vraag?

Wil je graag meer weten over onze online trainingen of heb je een andere vraag?

Onze topdocent

HFZ_docent_Bianca_bewindvoerders

Bianca

Wat kunnen de cursisten van jou als docent verwachten?
"Als docent ben ik enthousiast, pragmatisch en resultaatgericht. Ik hou er van om met elkaar aan de slag te gaan voor het beste leereffect."

Welke tip wil je aan de deelnemers meegeven?
"Heel veel gesprekken gaan goed en veel is op te lossen met begrip en humor. Als een gesprek dan toch de verkeerde kant op dreigt te gaan, is het handig om mijn stappenplan(nen) bij de hand te hebben. Hiermee kun je het gesprek weer in de juiste richting sturen."

Wat maakt het beroep van beschermingsbewindvoerder zo betekenisvol?
"We maken echt het verschil in het leven van de cliënt. Door duidelijkheid en overzicht te bieden zorgen we voor rust op financieel (en/of persoonlijk) vlak. Op die manier ontstaat er ruimte om te werken aan andere levensgebieden."

De online trainingen die Bianca verzorgt

Bianca geeft drie verschillende trainingen:

  • Klantgericht omgaan met boosheid van cliënten
  • Overtuigend ‘nee’ zeggen
  • Grenzen stellen bij ongewenst gedrag
Meer informatie