De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wat kun je van de opleidingsdagen verwachten?

Als cursist kun je interactieve opleidingsdagen verwachten, waarin je het geleerde uit de e-Learning Budgetcoach toe gaat passen in de praktijk. Er wordt getoetst of je de wijze van berekenen goed hebt begrepen voor zaken als beslagvrije voet, vrij te laten bedrag (vtlb), belastingberekeningen en berekeningen inzake de toeslagen. Daarnaast ga je aan de slag met het uitrekenen van de uitkeringsbedragen die iemand kan verwachten.

Tegelijkertijd oefen je samen met je medecursisten ook veel met gesprekstechnieken. Wat is er nodig om een goede start te maken? Hoe zorg je ervoor dat iemand met schulden in beweging komt en er sprake is van blijvende financiële gedragsverandering? Dit én meer, leer jij tijdens de opleidingsdagen van de Opleiding Budgetcoach. 

Deze opleiding met € 1.000,- korting volgen?

Dit kan via het STAP-budget. Kijk voor meer informatie op onze website.

Onze topdocenten

Trainer_foto_ineke.png

Ineke

Wat kunnen de cursisten van jou als docent verwachten?
"Als docent kunnen de cursisten van mij verwachten dat ik hen help om het geleerde in de praktijk te brengen. Ik leg de theorie uit op een praktische manier. Ik geef aanwijzingen om betere en effectievere gesprekken te voeren. En natuurlijk geniet ik iedere dag van mijn vak. Ik deel dan ook graag van mijn eigen ervaringen vanuit de praktijk."

Welke tip wil je aan de cursisten meegeven?
"De tip die ik mee wil geven is: Zorg voor een goede voorbereiding, zodat je weet waar het over gaat. Zorg tegelijkertijd dat je uitgerust naar de opleidingsdagen komt. Zo kun je het optimale uit je opleiding halen."

Foto trainers HFZ_Claudia_Klokkemeijer

Claudia

Waar krijg jij als docent de meeste energie van?
"Ik krijg de meeste energie van het delen van kennis en het overdragen van de dagelijkse praktijk zodat het echt gaat leven voor de cursisten."

Met de kennis die je nu hebt, welk advies zou jij aan jezelf als beginnend beschermingsbewindvoerder geven?
"Zorg ervoor dat je niet in de valkuil trapt van alles naar je toetrekken en het zelf even snel willen doen. Probeer je cliënt zelf aan het werk te zetten. Daar leert hij het meeste van."