De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Bewindvoerder
€ 300,00 incl. btw € 327,00
  • Tijdbesteding per bericht circa vijf minuten
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • Toegankelijk vanaf ieder device
  • 12 maanden looptijd abonnement
  • Geaccrediteerd door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa

Permanent Actueel is voor NBBI, NBPB, Horus (bij minimaal drie scholingsuren) en Kiwa een geaccrediteerde manier om PE-punten te behalen of aan je scholingsuren te voldoen. Een jaar lang Permanent Actueel staat gelijk aan acht PE-punten. Vanaf nu hoef je niet meer naar tijdrovende bijeenkomsten, maar blijf je 365 dagen up-to-date. Kortom, verhoog je kwaliteit en verlaag je kosten!

Relevante content
Hoffelijk streeft er naar dat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het geven van het beste advies voor je cliënt. We denken graag met je mee en daarom scannen en selecteren wij voor jou het nieuws. Zo bespaar jij kostbare tijd, en zorgen wij ervoor dat je berichten ontvangt die zijn toegespitst op jouw functie.

10
12 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Heel fijn om wekelijks te worden geinformeerd over wetgeving en wijzigingen mbt bewindvoering. Belangrijk om zo bij te blijven in het vak van bewindvoering. En geen reistijd en geen reiskosten!

Snel, makkelijk én voordelig
In je persoonlijke online leeromgeving zijn onze nieuwsberichten altijd en overal beschikbaar. De inhoud is to the point en uiteraard voorzien van praktische tips. Met slechts een tijdbesteding van circa vijf minuten per nieuwsbericht ben je helemaal op de hoogte. En met deze manier van permanente educatie ben je ook nog eens voordeliger uit dan met een klassikale bijeenkomst.

Permanent Actueel Bewindvoerder is geschikt voor beschermingsbewindvoerders, Wsnp-bewindvoerders en familiebewind.

Wil je permanente educatie volgen wanneer het jou uitkomt? Ervaar dan nu het gemak van een jaar lang Permanent Actueel en schrijf je in.

Permanent Actueel kosteloos volgen?

Dit kan nu tijdelijk via de NL leert door-subsidie. Schrijf je in via ons aanmeldformulier.

Jouw voordelen

Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
Vermijd reistijd en studeer vanuit huis
Je verdient je PE-punten én voldoet aan de scholingseis
Kostenbesparend met het scherpste tarief
PA voor financieel zorgverleners

Hoe werkt Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel blijf je 365 dagen per jaar up-to-date van de belangrijke ontwikkelingen in jouw vakgebied. In deze animatie laten we je zien hoe Permanent Actueel in z’n werk gaat.