De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Bewindvoerder
€ 300,00 incl. btw € 363,00
  • Tijdbesteding per bericht circa vijf minuten
  • Persoonlijke online leeromgeving
  • Toegankelijk vanaf ieder device
  • 12 maanden looptijd abonnement
  • Geaccrediteerd door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa

Als (assistent-)beschermingsbewindvoerder heb je continu te maken met nieuwe ontwikkelingen en wetswijzigingen. Om je vakbekwaamheid up-to-date te houden, volg je daarom jaarlijks bij- en nascholing. Dit wordt ook wel Permanente Educatie (PE) genoemd. Het doel hiervan is om je kennisniveau hoog te houden en te borgen dat je goed geïnformeerd blijft over de relevante actualiteiten. Hoffelijk Financiële Zorg biedt hiervoor Permanent Actueel (PA) aan. Hiermee behaal je ook gelijk je PE-punten/scholingsuren.

Wat houdt Permanent Actueel voor bewindvoerders in?

Om je cliënten de beste dienstverlening te kunnen bieden, moet je continu op de hoogte zijn van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Met Permanent Actueel voor (assistent-)beschermingsbewindvoerders ontvang je kleine kennisupdates die in je persoonlijke online leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle relevante financiële actualiteiten en thema’s.

Vervolgens vat de vakredactie de geselecteerde ontwikkelingen voor je samen in een kort PA-artikel met een leestijd van slechts enkele minuten. Er worden daarbij praktische tips en handige achtergrondinformatie gegeven. Je sluit de activiteit af met enkele oefenvragen, zodat je kunt controleren of je het geleerde goed hebt begrepen. Zo krijg je alleen de meest relevante informatie en weet je na het lezen van het artikel precies hoe je het geleerde moet toepassen in de praktijk.

10
12 reviews op springest.nl

Dit zeggen anderen

Heel fijn om wekelijks te worden geinformeerd over wetgeving en wijzigingen mbt bewindvoering. Belangrijk om zo bij te blijven in het vak van bewindvoering. En geen reistijd en geen reiskosten!

HFZ_Masja_Klein

Een van onze deelnemers over Permanent Actueel

Graag laten we Masja Klein, een actieve Permanent Actueel-deelnemer, aan het woord. We vroegen haar waarom zij zo enthousiast is over Permanent Actueel:

Ik gebruik Permanent Actueel voornamelijk om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die bij mijn vakgebied horen. Ik moet voor mijn beroep natuurlijk bijscholen en dit is een ideale manier om dat te doen. Ook is Permanent Actueel de uitgelezen mogelijkheid om de benodigde PE-punten te behalen. Ik merkte dat veel cursusaanbod op de markt hetzelfde is. Vaak is het dan ook nog eens zo dat je een dag buiten de deur bent. Met Permanent Actueel van Hoffelijk kun je zelf kiezen wanneer je een artikel wil doornemen. Ik vind de persoonlijke leeromgeving gemakkelijk in gebruik. Je logt in en je kunt direct beginnen met lezen. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ben ongeveer 6 minuten per artikel bezig en de artikelen zijn altijd vernieuwend en actueel.

Masja Klein van KBI Hoorn

HFZ_PA-app_Bewindvoerder

Waar en wanneer je wil volledig up-to-date

Met Permanent Actueel van Hoffelijk blijf je continu en waar je maar wil up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo kun je gemakkelijk waar en wanneer je maar wil de nieuwsberichten lezen. 

Je ontvangt met onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot deze artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nog gemakkelijker Permanent Actueel als (assistent-)beschermingsbewindvoerder.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Geaccrediteerd door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa

Het 'Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren' schrijft voor dat je de voor jouw beroep van belang zijnde kennis en vaardigheden onderhoudt en ontwikkelt door ten minste jaarlijks een bijscholings- of trainingsactiviteit te verrichten. Veel brancheorganisaties hanteren hierop aanvullende scholingseisen of bieden hun leden de mogelijkheid om via hen geaccrediteerde scholingstrajecten te volgen.

Om dit voor jou als bewindvoerder zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij Permanent Actueel laten accrediteren door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa. Zo blijf jij volledig up-to-date van alle relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied en behaal je ook nog eens je benodigde PE-punten of scholingsuren. 

HFZ_LinkedIn-groep

Sparren met vakgenoten

Om financieel zorgverleners met elkaar te verbinden, hebben we een besloten LinkedIn-groep opgericht. Hier kun je je vakgenoten ontmoeten, je inhoudelijke vragen stellen en meediscussiëren over onderwerpen die jouw dagelijkse praktijk raken. Ook de inhoudelijk experts van Hoffelijk Financiële Zorg discussiëren mee in de LinkedIn-groep en delen zo hun inzichten met de leden.

Wil je ook graag sparren met vakgenoten? Word dan ook lid!

Permanent Actueel

Nog meer weten over Permanent Actueel?

Permanent Actueel is een handige én actuele manier om op de hoogte te blijven van de relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. In deze animatie leggen we je uit hoe dit in zijn werk gaat.