De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Je kunt Permanent Actueel nu kosteloos voor een maand uitproberen. Je behaalt daarmee alvast één gratis PE-punt. Na deze maand stopt je proefaccount automatisch. Mocht je door willen gaan om alle benodigde PE-punten voor dit jaar te behalen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Permanent Actueel is er voor:

Bewindvoerders
Budgetcoaches
Schuldhulpverleners
Permanent Actueel waar en wanneer je wilt
Permanent Actueel waar en wanneer je wilt
Permanent Actueel waar en wanneer je wilt

Permanent Actueel in de praktijk: hoe werkt het?

Met Permanent Actueel houden we je op de hoogte van alle actuele en relevante ontwikkelingen in jouw werkgebied. Wanneer er belangrijk nieuws is, schrijft onze vakredactie direct een praktijkgericht en allesomvattend nieuwsartikel en plaatst deze in de leeromgeving. Je ontvangt een melding dat het nieuwsbericht voor je klaarstaat op de dagen van de week waarvan jij hebt aangegeven dit te willen ontvangen of realtime via de PA-app. Je gaat via je telefoon, tablet of laptop naar je online leeromgeving. Je leest het bericht, beantwoordt er een paar vragen over en vinkt daarmee de doorgenomen actualiteit af.

Elk nieuwsartikel staat voor vijf á zes leesminuten. Wanneer je voldoende nieuwsberichten hebt gelezen om tot een uur aan PE-artikelen te komen, dan heb je één PE-punt behaald. Met Permanent Actueel van Hoffelijk voldoe je niet alleen aan je verplichtingen rondom Permanente Educatie, maar blijf je ook op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in jouw werkgebied. Zo vang je twee vliegen in één klap.

PA voor financieel zorgverleners

Hoe werkt Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel blijf je 365 dagen per jaar up-to-date van de belangrijke ontwikkelingen in jouw vakgebied. In deze animatie laten we je zien hoe Permanent Actueel in z’n werk gaat.

Voordelen van Permanent Actueel op een rij

Je kennis altijd up-to-date (365 dagen per jaar)
Vermijd reistijd en studeer vanuit huis
Je verdient je PE-punten én voldoet aan de scholingseis
Kostenbesparend met het scherpste tarief

Vraag nu volledig kosteloos je proefmaand aan

Ben je enthousiast geworden en wil je Permanent Actueel een maand uitproberen, omdat je benieuwd bent naar hoe het werkt? Dat snappen we! Daarom bieden we je een gratis proefmaand aan.

Vul je gegevens in:

Wat gebeurt er na je proefmaand?

Na de proefmaand stopt je proefaccount. Je hoeft hier dus zelf niets voor te doen. Een paar dagen voor de einddatum van de proefmaand, neemt één van onze collega’s contact met je op om te vragen hoe je het hebt ervaren.

Ben je erg te spreken over Permanent Actueel en wil je doorgaan om alle benodigde punten voor dit jaar te behalen? Dan veranderen we je proefaccount in een jaarabonnement!