De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk Financiële Zorg is erkend opleider van NL leert door en biedt jou daarom nu tijdelijk de mogelijkheid gratis Permanent Actueel voor financieel zorgverleners te volgen. Je hebt hierbij de keuze uit het pakket voor bewindvoerders, budgetcoaches en schuldhulpverleners. En je behaalt er tevens je PE-punten of scholingsuren mee!
 

Wat houdt Permanent Actueel voor financieel zorgverleners in?

Om je cliënten de beste dienstverlening te kunnen bieden, moet je continu op de hoogte zijn van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Met Permanent Actueel van Hoffelijk ontvang je kleine kennisupdates die in je persoonlijke online leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle relevante actualiteiten en thema’s.

Vervolgens vat de vakredactie de geselecteerde ontwikkelingen voor je samen in een kort PA-artikel met een leestijd van slechts enkele minuten. Er worden daarbij praktische tips en handige achtergrondinformatie gegeven. Je sluit de activiteit af met enkele oefenvragen, zodat je kunt controleren of je het geleerde goed hebt begrepen. Zo krijg je alleen de meest relevante informatie en weet je na het lezen van het artikel precies hoe je het geleerde moet toepassen in de praktijk. Dat wil jij toch ook!?

contact met demi

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Permanent Actueel

Nog meer weten over Permanent Actueel?

Permanent Actueel is een handige én actuele manier om op de hoogte te blijven van de relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. In deze animatie leggen we je uit hoe dit in zijn werk gaat.

HFZ_Masja_Klein

Onze deelnemers over Permanent Actueel

Graag laten we Masja Klein, een actieve Permanent Actueel-deelnemer, aan het woord. We vroegen haar waarom zij zo enthousiast is over Permanent Actueel:

Ik gebruik Permanent Actueel voornamelijk om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die bij mijn vakgebied horen. Ik moet voor mijn beroep natuurlijk bijscholen en dit is een ideale manier om dat te doen. Ook is Permanent Actueel de uitgelezen mogelijkheid om de benodigde PE-punten te behalen. Ik merkte dat veel cursusaanbod op de markt hetzelfde is. Vaak is het dan ook nog eens zo dat je een dag buiten de deur bent. Met Permanent Actueel van Hoffelijk kun je zelf kiezen wanneer je een artikel wil doornemen. Ik vind de persoonlijke leeromgeving gemakkelijk in gebruik. Je logt in en je kunt direct beginnen met lezen. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ben ongeveer 6 minuten per artikel bezig en de artikelen zijn altijd vernieuwend en actueel.

Masja Klein van KBI Hoorn

Gratis PE-punten of scholingsuren met Permanent Actueel

Je kunt kiezen uit drie Permanent Actueel-pakketten om je PE-punten of scholingsuren te behalen en zo aan je scholingseis te kunnen voldoen.

Bewindvoerders

 • Geaccrediteerd door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa
 • Gegarandeerd 8 scholingsuren/PE-punten
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • Tijdelijk gratis via NL leert door
Aanvragen

Budgetcoaches

 • Geaccrediteerd door Kiwa
 • Gegarandeerd 6 PE-punten/8 scholingsuren
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • Tijdelijk gratis via NL leert door
Aanvragen

Schuldhulpverleners

 • Geaccrediteerd door Kiwa
 • Gegarandeerd 6 PE-punten/8 scholingsuren
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk via elk device
 • Tijdelijk gratis via NL leert door
Aanvragen

Wat houdt de NL leert door-subsidieregeling in?

De overheid heeft 30 miljoen euro beschikbaar gesteld om werkend Nederland te stimuleren en te helpen zich verder te ontwikkelen om actief te blijven op de arbeidsmarkt. Met de NL leert door-regeling kan iedereen tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd kosteloos opleidingen en trainingen volgen. Het maakt hierbij niet uit of je werkzoekend, in loondienst, flexwerker, zzp’er of ondernemer bent. Wanneer je gemotiveerd bent om het scholingstraject te doorlopen en binnen de gestelde termijn af te ronden, dan val je binnen de doelgroep en kun jij je dus aanmelden voor Permanent Actueel.

Permanent actueel abonnement van Hoffelijk

Hoe neem je deel aan NL leert door?

Jouw gratis Permanent Actueel-pakket regel je als volgt:

1. Kies je Permanent Actueel-pakket
Je hebt de keuze uit een jaarabonnement voor bewindvoerder, budgetcoach of schuldhulpverlener.

Als je nog vragen hebt over onze abonnementen, neem dan direct contact op met onze opleidingsadviseurs via 010 - 760 11 08 of plan een belafspraak in met onze collega Demi.

Persoonlijke leeromgeving van Hoffelijk

2. Schrijf je in
Schrijf je in door bij het Permanent Actueel-pakket van je keuze op de button ‘Aanvragente klikken. Hiermee start je het aanvraagproces en vul je de gegevens in die vereist zijn vanuit NL leert door om het jaarabonnement kosteloos te kunnen starten. 

3. Wij gaan voor je aan de slag!
Ons team verwerkt je aanmelding en stuurt je binnen twee werkdagen een e-mail wanneer Permanent Actueel in je persoonlijke leeromgeving voor je klaarstaat.

4. Start in je persoonlijke leeromgeving
Zodra je van ons je inloggegevens hebt ontvangen, kun je direct starten met het lezen van de eerste nieuwsberichten in je persoonlijke leeromgeving.

Kies je pakket & vraag direct aan

Ben je enthousiast over Permanent Actueel voor financieel zorgverleners en wil je direct aan de slag met het gratis behalen van jouw PE-punten of scholingsuren? Schrijf je dan snel in voor het pakket van je keuze door op ‘Aanvragen’ te klikken.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via 010 – 760 11 08.

 • Permanent Actueel voor financieel zorgverleners

  Wil je meer lezen over permanent actueel? Klik dan op de link bij het pakket van je keuze.

  Let op: Je kosteloos aanmelden voor Permanent Actueel kan alleen via de button ‘Aanvragen’ hieronder.

  Permanent Actueel voor bewindvoerders

  Met Permanent Actueel:

  1. Blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen
  2. Ontvang je 8 PE-punten en/of scholingsuren
  3. Heb je de keuze voor toegang tot alle PA-artikelen van dit kalenderjaar (om je PE-punten of scholingsuren te behalen) of voor de periode vanaf nu t/m 31 maart 2023

  Geaccrediteerd door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa. 

  Geheel gratis met NL leert door (normaal € 327,-).

  Permanent Actueel voor budgetcoaches

  Met Permanent Actueel:

  1. Blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen
  2. Heb je de keuze voor toegang tot alle PA-artikelen van dit kalenderjaar (om je PE-punten of scholingsuren te behalen) of voor de periode vanaf nu t/m 31 maart 2023

  Geaccrediteerd door Kiwa.

  Geheel gratis met NL leert door (normaal € 327,-).

  Permanent Actueel voor schuldhulpverleners

  Met Permanent Actueel:

  1. Blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen
  2. Heb je de keuze voor toegang tot alle PA-artikelen van dit kalenderjaar (om je PE-punten of scholingsuren te behalen) of voor de periode vanaf nu t/m 31 maart 2023

  Geaccrediteerd door Kiwa.

  Geheel gratis met NL leert door (normaal € 327,-).

Wil je meer weten over NL leert door?

Hier lees je meer informatie over de subsidieregeling.

Meer informatie

Permanent Actueel in het kort

HFZ_PA_illustratie

Veelgestelde vragen

 • Je bent budgetcoach én schuldhulpverlener. Kun je beide Permanent Actueel-abonnementen gratis volgen?

  Met de NL leert door-subsidieregeling kan er per deelnemer één gratis abonnement worden aangevraagd, maar in ons geval kun je ook volstaan met dit abonnement. Je krijgt namelijk standaard de overkoepelende module Financiële Zorg bij het Permanent Actueel-pakket van jouw keuze. Zo blijf je beroepsoverstijgend op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen de totale financiële zorgverlening, dus zowel op het gebied van bewindvoering, budgetcoaching én schuldhulpverlening.

 • Kun je bij Hoffelijk Financiële Zorg ook nog andere scholingstrajecten volgen?

  Je kunt naast Permanent Actueel ook nog de opleiding voor bewindvoerder, budgetcoach of schuldhulpverlener gratis volgen. De opleiding bestaat uit een uitgebreide e-learning en enkele klassikale opleidingsdagen op locatie. De opleiding is zowel geschikt voor startende financieel zorgverleners als bestaande professionals die hun kennis willen opfrissen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze website.

  Ga je liever alleen met de e-learning aan de slag? Je kunt elk kalenderjaar tot € 1.000,- STAP-budget aanvragen. Hiermee kun je de e-learning kosteloos aanvragen. Zie onze informatiepagina over STAP voor meer informatie.

 • Waarom hebben jullie een kopie van mijn identiteitsbewijs nodig?

  Om gratis deel te mogen nemen aan de NL leert door-subsidieregeling stelt de overheid als voorwaarde dat je je identificeert door middel van een kopie van je identiteitsbewijs. Alle gegevens die wij ontvangen worden heel secuur verwerkt. Je gegevens worden encrypted en exclusief opgeslagen in EU-datacenters voor de afgesproken duur.

  Wil je graag meer weten over de vereisten van de regeling? Bekijk dan de volledige subsidieregeling op de website van de overheid.

 • Kun je Permanent Actueel echt geheel gratis volgen?

  De overheid vindt het belangrijk om werkend Nederland te stimuleren en te helpen om zich verder te ontwikkelen en zo actief te blijven op de arbeidsmarkt. Daarom stellen zij opleiders in de gelegenheid om gratis opleidingen en trainingen aan te bieden. De enige voorwaarde die zij hierbij stellen, is dat de deelnemers het scholingstraject volledig afronden binnen de tijd die ervoor staat. Als een deelnemer het traject eerder stopt, dan ontvangen wij als opleider geen subsidie en zijn wij dus genoodzaakt om de gemaakte kosten aan de deelnemer door te belasten.