De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Met NL leert door kun je nu kosteloos een jaar lang op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in jouw vakgebied in de financiële zorgverlening. Voor welke rollen het kan en hoe het precies werkt leggen we je hieronder uit.

Als financieel zorgverlener wil je graag bijblijven met de ontwikkelingen binnen je rol, zodat je adequaat kunt handelen vanuit actuele kennis. Tegelijkertijd wil je je kostbare tijd besparen, zodat je  zoveel mogelijk tijd overhoudt om klaar te staan voor je cliënten.

Daarnaast moet je waarschijnlijk dit jaar je PE-punten of scholingsuren behalen. Hoffelijk biedt je daarom Permanent Actueel speciaal voor financieel zorgverleners. Met de NL leert door-subsidieregeling kun je nu gratis Permanent Actueel volgen en daarmee voldoen aan je scholingseis! Je behaalt hier namelijk minimaal 8 PE-punten/scholingsuren mee per kalenderjaar.

Kijk bij de rol van je keuze voor meer informatie. Let wel op dat als je je kosteloos wil inschrijven voor Permanent Actueel met NL leert door, dat je de inschrijving regelt via ons aanmeldformulier.

Behoefte aan om- of bijscholing?

Met NL leert door kun je ook kosteloos onze opleidingen tot bewindvoerder, budgetcoach en schuldhulpverlener volgen.

Permanent Actueel voor financieel zorgverleners

PA Bewindvoerders

Permanent Actueel Bewindvoerder

€ 300,00 incl. btw € 327,00
 • Tijdbesteding per bericht circa vijf minuten
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk vanaf ieder device
 • 12 maanden looptijd abonnement
 • Geaccrediteerd door NBBI, NBPB, Horus en Kiwa
Permanent Actueel Budgetcoach

Permanent Actueel Budgetcoach

€ 300,00 incl. btw € 327,00
 • Tijdbesteding per bericht circa vijf minuten
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk vanaf ieder device
 • 12 maanden looptijd abonnement
 • Geaccrediteerd door Kiwa
Permanent Actueel Schuldhulpverlener

Permanent Actueel Schuldhulpverlener

€ 300,00 incl. btw € 327,00
 • Tijdbesteding per bericht circa vijf minuten
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Toegankelijk vanaf ieder device
 • 12 maanden looptijd abonnement
 • Geaccrediteerd door Kiwa

Permanent Actueel

Hoe werkt Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel blijf je 365 dagen per jaar up-to-date van de belangrijke ontwikkelingen in jouw vakgebied. In deze animatie laten we je zien hoe Permanent Actueel in z’n werk gaat.

Permanent actueel abonnement van Hoffelijk

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je gratis jaarabonnement voor Permanent Actueel regelen doe je als volgt:

1. Kies je Permanent Actueel-abonnement
Je weet voor welk Permanent Actueel-abonnement je je wil inschrijven en je wil gebruikmaken van de NL leert door-regeling.

Als je nog vragen hebt over onze abonnementen, neem dan direct contact op met onze opleidingsadviseurs via 010 - 760 11 08 of plan een belafspraak in bij onze collega Demi.
 

Persoonlijke leeromgeving van Hoffelijk

2. Schrijf je in
Schrijf je in voor het abonnement van je keuze met ons NL leert door-aanmeldformulier en vul de gegevens in die vereist zijn vanuit NL leert door om het jaarabonnement kosteloos te kunnen starten.
 

3. Wij gaan voor je aan de slag!
Ons team verwerkt je aanmelding en stuurt je binnen twee werkdagen een e-mail wanneer Permanent Actueel in je persoonlijke leeromgeving voor je klaarstaat.
 

4. Start in je persoonlijke leeromgeving
Wanneer je van ons je inloggegevens hebt ontvangen, kun je direct starten met de eerste nieuwsberichten te lezen in je persoonlijke leeromgeving.

Schrijf je in

Wil je gratis permanent actueel blijven én ons unieke concept ervaren waarmee je PE-punten en scholingsuren kunt behalen? Schrijf je dan in middels ons aanmeldformulier!

Heb je een vraag?

Hieronder vind je antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht je nog een vraag hebben die er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via 010 - 760 11 08 of plan direct een belafspraak in bij onze collega Demi.

Voor meer informatie over de NL leert door-regeling verwijzen we je graag naar onze algemene pagina hierover.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel PE-punten en/of scholingsuren kan ik behalen?

  Je kunt minimaal 8 PE-punten/scholingsuren met Permanent Actueel behalen. Onze ervaring met voorgaande jaren is dat je per kalenderjaar tussen de 8 en 11 PE-punten/scholingsuren kunt behalen.

  We delen in de leeromgeving altijd de belangrijkste ontwikkelingen in je vakgebied. Maar het aantal nieuwe ontwikkelingen kunnen per maand verschillen. Hierdoor komen we altijd op minimaal 8 PE-punten uit, maar vaak meer.

 • Ik ben budgetcoach en schuldhulpverlener. Kan ik de modules combineren?

  Met de NL leert door-subsidieregeling kun je één module kosteloos ontvangen. In elke Permanent Actueel-module krijg je naast de actualiteiten die zijn toegespitst op jouw beroepsgroep, ook een wekelijks nieuwsbericht waarin we je meenemen in de belangrijkste ontwikkelingen in de financiële zorgsector. Zo blijf je ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bredere werkveld.

   

 • Is het écht geheel kosteloos?

  De belangrijkste voorwaarde om de 8 scholingsuren/PE-punten geheel kosteloos te behalen is dat je Permanent Actueel volledig afrondt binnen de tijd die ervoor staat. Wanneer je het aanschaft en er vervolgens niets meer mee doet, dan zijn we genoodzaakt de kosten aan je door te rekenen.