De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Hoffelijk Financiële Zorg is erkend opleider van de NL leert door-subsidieregeling en biedt jouw medewerkers daarom nu de mogelijkheid gratis Permanent Actueel voor financieel zorgverleners te volgen. Ze hebben hierbij de keuze uit het pakket voor bewindvoerders, budgetcoaches en schuldhulpverleners. En zij behalen er tevens hun PE-punten/scholingsuren mee!
 

Wat houdt Permanent Actueel voor financieel zorgverleners in?

Om je klanten de beste dienstverlening te kunnen bieden, moeten je medewerkers continu op de hoogte zijn van de relevante ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Met Permanent Actueel van Hoffelijk ontvangen je medewerkers kleine kennisupdates die in hun persoonlijke online leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle relevante financiële actualiteiten en thema’s.

Vervolgens vat de vakredactie de geselecteerde ontwikkelingen voor je medewerkers samen in een kort PA-artikel met een leestijd van slechts enkele minuten. Er worden daarbij praktische tips en handige achtergrondinformatie gegeven. De activiteit wordt afgesloten met enkele oefenvragen om te controleren of je medewerkers het geleerde goed hebben begrepen. Zo krijgen zij alleen de meest relevante informatie en weten zij na het lezen van het artikel precies hoe zij het geleerde moeten toepassen in de praktijk.

Dave Peeters

Neem contact op met Dave

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Permanent Actueel

Nog meer weten over Permanent Actueel?

Permanent Actueel is een handige én actuele manier voor je medewerkers om op de hoogte te blijven van de relevante ontwikkelingen binnen hun vakgebied. In deze animatie leggen we je uit hoe dit voor je medewerkers in zijn werk gaat.

HFZ_Masja_Klein

Onze partners over Permanent Actueel

Bij KBI Hoorn volgen alle medewerkers Permanent Actueel. We vroegen aan de directeur Masja Klein waarom zij deze keuze hebben gemaakt:

"Mijn medewerkers en ik gebruiken Permanent Actueel voornamelijk om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die bij ons vakgebied horen. We moeten voor ons beroep natuurlijk bijscholen en dit is een ideale manier om dat te doen. Ook is Permanent Actueel de uitgelezen mogelijkheid om de benodigde PE-punten te behalen. Ik merkte dat veel cursusaanbod op de markt hetzelfde is. Vaak is het dan ook nog eens zo dat je een dag buiten de deur bent. Met Permanent Actueel van Hoffelijk Financiële Zorg kunnen mijn medewerkers en ik zelf kiezen wanneer wij een artikel willen doornemen. We zijn ongeveer 6 minuten per artikel bezig en de artikelen zijn altijd vernieuwend en actueel."

Masja Klein van KBI Hoorn

HFZ_PA_onderwerpen_NLLD

Voor wie is Permanent Actueel geschikt?

Je medewerkers hebben de keuze uit drie verschillende vakgebieden. We bieden namelijk Permanent Actueel aan voor bewindvoerder, budgetcoach en schuldhulpverlener. Als je medewerkers zijn aangesloten bij NBBI, NBPB, Horus en Kiwa, behalen zij er tevens gelijk hun PE-punten of scholingsuren mee.

Dit maakt ons PA-concept onder meer geschikt voor:

 • Beschermingsbewindvoerders;
 • Assistent-bewindvoerders;
 • Budgetcoaches;
 • Budgetbeheerders; en
 • Schuldhulpverleners.

Waarom Permanent Actueel van Hoffelijk Financiële Zorg?

Wat houdt de NL leert door-subsidieregeling in?

De overheid heeft 30 miljoen euro beschikbaar gesteld om werkend Nederland te stimuleren en te helpen zich verder te ontwikkelen om actief te blijven op de arbeidsmarkt. Met de NL leert door-regeling kan iedereen tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd kosteloos opleidingen en trainingen volgen. Het maakt hierbij niet uit of zij werkzoekend, in loondienst, flexwerker, zzp’er of ondernemer zijn. Wanneer ze gemotiveerd zijn om het scholingstraject te doorlopen en binnen de gestelde termijn af te ronden, dan vallen ze binnen de doelgroep.

HFZ_NLLD_aanmelden

Hoe meld je je medewerkers aan?

Een gratis abonnement voor Permanent Actueel voor al je medewerkers regel je als volgt:

1. Laat je medewerkers hun Permanent Actueel-abonnement kiezen

Zij hebben de keuze uit een jaarabonnement voor bewindvoerder, budgetcoach of schuldhulpverlener.

2. Vraag je medewerkers zich via onze website in te schrijven

De overheid heeft als voorwaarde gesteld dat je medewerkers zich zelf voor de NL leert door-regeling aanmelden. Zij kunnen zich eenvoudig inschrijven via onze website.

3. Wij gaan voor je medewerkers aan de slag!

Ons team verwerkt de aanmeldingen van je medewerkers en stuurt hen binnen twee werkdagen een e-mail wanneer Permanent Actueel in hun persoonlijke leeromgeving voor hen klaarstaat. Zij kunnen dan direct van start.

HFZ_thumbnail_video

Ervaringen van deelnemers

Benieuwd hoe andere deelnemers Permanent Actueel ervaren? Bekijk dan de video.

Hoe gaat Permanent Actueel voor je medewerkers in zijn werk?

HFZ_PA_voor_organisaties

Veelgestelde vragen

 • Kunnen mijn medewerkers Permanent Actueel echt geheel gratis volgen?

  De overheid vindt het belangrijk om werkend Nederland te stimuleren en te helpen om zich verder te ontwikkelen en zo actief te blijven op de arbeidsmarkt. Daarom stellen zij opleiders in de gelegenheid om gratis opleidingen en trainingen aan te bieden. De enige voorwaarde die zij hierbij stellen, is dat de deelnemers het scholingstraject volledig afronden binnen de tijd die ervoor staat. Als een deelnemer het traject eerder stopt, dan ontvangen wij als opleider geen subsidie en zijn wij dus genoodzaakt om de gemaakte kosten aan de deelnemer door te belasten.

 • Waarom moeten mijn medewerkers zich zelf voor Permanent Actueel aanmelden?

  Deelnemers hebben een vrije keuze of zij aan de NL leert door-subsidieregeling deel willen nemen. De overheid vindt het daarom belangrijk dat deelnemers vrijwillig een opleiding of training volgen. Als zij zich voor een scholingstraject aanmelden en dit binnen de gestelde periode afronden dan ontvangt de desbetreffende opleider hier subsidie voor. Om te voorkomen dat opleiders afspraken maken met organisaties (zonder toestemming van hun medewerkers) kunnen de medewerkers zich alleen zelf aanmelden voor deelname aan de regeling.

 • Is er een maximaal aantal deelnemers dat per organisatie deel mag nemen?

  Nee, er is geen maximaal aantal deelnemers dat per organisatie deel kan nemen aan de NL leert door-subsidieregeling. Iedere medewerker meldt zich individueel aan. De overheid controleert daarbij niet waar iemand werkzaam is. Je kunt dus al je medewerkers de mogelijkheid bieden om Permanent Actueel via Hoffelijk Financiële Zorg te volgen. 

 • Een van mijn medewerkers hoeft geen PE-punten/scholingsuren te behalen, kan hij/zij zich wel aanmelden voor Permanent Actueel?

  Ja, dit is zeker mogelijk. Als jouw medewerker graag continu op de hoogte blijft van de relevante ontwikkelingen binnen zijn/haar vakgebied om zo je klant van het beste advies te voorzien, dan kan diegene zich aanmelden voor Permanent Actueel.